Standis Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 a kdo chtěl svačinku? mám tu jogurt s kukuřičnejma lupínkama, dá si taky někdo? bobe není brzo na svačinku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 15. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2009 HF ta 67 uz nebude takova pruda jako o vanocich ne ? To rozhodně neé ale pořád je tam to Koliště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Ovidius:chtělo by to nějakou svačinku,co??aby to bylo lepší no jeste jsem dnes nesnidal nesvacil .... proste nic a to funguju od 6:45 !!!! tak zacinam premejslet uz no.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 poslouchám ségry a kdo chtěl svačinku? mám tu jogurt s kukuřičnejma lupínkama, dá si taky někdo? jo segry..... "ty holky to tak chtely!!!!" tfuj musis maso - tam zobes nejaky zrni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 15. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2009 No nic pánové. Mizím do terénu a doufám že se zde ve zdraví večer opět ukážu. Práci čest a rukám klid !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 No nic pánové. Mizím do terénu a doufám že se zde ve zdraví večer opět ukážu. Práci čest a rukám klid !!! pozdravuj pocestny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 lukyssek: tak až bude teplejc, tak se budeš moct stavit u mě, podlahu uděláme, šablony mám standis: tak nesnídal jsem HF: mě mizííííí ovi: někdy teď v únoru budou mít tu u MB v Bezně ségry koncert a co tomu náhoda nechce, tak v té vesnici máme chatičku, tak rozhodně jdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 lovi: někdy teď v únoru budou mít tu u MB v Bezně ségry koncert a co tomu náhoda nechce, tak v té vesnici máme chatičku, tak rozhodně jdu jj cetl jsem taky nekde - asi se potkame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Bry ranko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Bry ranko zdarek slecno! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 jj cetl jsem taky nekde - asi se potkame ahoj ČMF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 to vsichni makate? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Bobíku domluvíme se, mam určitou představu, ted jí jen nějak ztvořit:) mimochodem kde jsi kupoval koberec na potah podlahy??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Sakra ty rána po kalbě jsou nějaký divný,v hubě jak v polepšovně a tak nějak celkově nic moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Sakra ty rána po kalbě jsou nějaký divný,v hubě jak v polepšovně a tak nějak celkově nic moc... jj je to tak - u me funguje -necim zajist-hodne pit a delat a odejde to samo - a vecer uz zase muzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Bobíku domluvíme se, mam určitou představu, ted jí jen nějak ztvořit:) mimochodem kde jsi kupoval koberec na potah podlahy??? není problém. koberec jsem kupoval v autointerier v Debři, mají tam absolutně ten samej jako je v autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 jj je to tak - u me funguje -necim zajist-hodne pit a delat a odejde to samo - a vecer uz zase muzu jojo,už jsem to zajedl a je to lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Bobík: super, jen pro tvojí představu ale asi nepujde o podlahu kvuli hudbě, chci podlahu neco jako je v Octavii combi. něco jako uložnej prostor na bordel, kterej ted je stale v kufru:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 brý dopoledne ve spolek když už se tu bavíte o tom kufru kurňa.. Tome, dycky na to zapomenu.. ale stejně se nejdřív musím domluvit s kámoše, aby mi koupil MDFku za pár korun jakou tloušťku si použil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Dobré skoro poledne.Jak je po včerejší hospůdce?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 lukyssek: myslel jsem si to dakie: 10 mm stačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Dobré skoro poledne.Jak je po včerejší hospůdce?... u me jakstaks dobry ale Jirik nedobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Ale včera v noci se tady stavoval a hudroval že jsme hajzlíci...že ho pomlouváme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 u mě už taky dobrý No pěkně jste mě tady včera drbali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Jiřiku: ty kluku jeden ušatej...dokud o Tobě ostatní mluví...tak ŽIJEŠ! Ale jakmile se o Tobě přestanou bavit tak AMÉN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.