Leden 15, 200916 r a kdo chtěl svačinku? mám tu jogurt s kukuřičnejma lupínkama, dá si taky někdo? bobe není brzo na svačinku??
Leden 15, 200916 r Autor HF ta 67 uz nebude takova pruda jako o vanocich ne ? To rozhodně neé ale pořád je tam to Koliště
Leden 15, 200916 r Ovidius:chtělo by to nějakou svačinku,co??aby to bylo lepší no jeste jsem dnes nesnidal nesvacil .... proste nic a to funguju od 6:45 !!!! tak zacinam premejslet uz no....
Leden 15, 200916 r poslouchám ségry a kdo chtěl svačinku? mám tu jogurt s kukuřičnejma lupínkama, dá si taky někdo? jo segry..... "ty holky to tak chtely!!!!" tfuj musis maso - tam zobes nejaky zrni...
Leden 15, 200916 r Autor No nic pánové. Mizím do terénu a doufám že se zde ve zdraví večer opět ukážu. Práci čest a rukám klid !!!
Leden 15, 200916 r No nic pánové. Mizím do terénu a doufám že se zde ve zdraví večer opět ukážu. Práci čest a rukám klid !!! pozdravuj pocestny
Leden 15, 200916 r lukyssek: tak až bude teplejc, tak se budeš moct stavit u mě, podlahu uděláme, šablony mám standis: tak nesnídal jsem HF: mě mizííííí ovi: někdy teď v únoru budou mít tu u MB v Bezně ségry koncert a co tomu náhoda nechce, tak v té vesnici máme chatičku, tak rozhodně jdu
Leden 15, 200916 r lovi: někdy teď v únoru budou mít tu u MB v Bezně ségry koncert a co tomu náhoda nechce, tak v té vesnici máme chatičku, tak rozhodně jdu jj cetl jsem taky nekde - asi se potkame
Leden 15, 200916 r Bobíku domluvíme se, mam určitou představu, ted jí jen nějak ztvořit:) mimochodem kde jsi kupoval koberec na potah podlahy???
Leden 15, 200916 r Sakra ty rána po kalbě jsou nějaký divný,v hubě jak v polepšovně a tak nějak celkově nic moc...
Leden 15, 200916 r Sakra ty rána po kalbě jsou nějaký divný,v hubě jak v polepšovně a tak nějak celkově nic moc... jj je to tak - u me funguje -necim zajist-hodne pit a delat a odejde to samo - a vecer uz zase muzu
Leden 15, 200916 r Bobíku domluvíme se, mam určitou představu, ted jí jen nějak ztvořit:) mimochodem kde jsi kupoval koberec na potah podlahy??? není problém. koberec jsem kupoval v autointerier v Debři, mají tam absolutně ten samej jako je v autě
Leden 15, 200916 r jj je to tak - u me funguje -necim zajist-hodne pit a delat a odejde to samo - a vecer uz zase muzu jojo,už jsem to zajedl a je to lepší
Leden 15, 200916 r Bobík: super, jen pro tvojí představu ale asi nepujde o podlahu kvuli hudbě, chci podlahu neco jako je v Octavii combi. něco jako uložnej prostor na bordel, kterej ted je stale v kufru:)
Leden 15, 200916 r brý dopoledne ve spolek když už se tu bavíte o tom kufru kurňa.. Tome, dycky na to zapomenu.. ale stejně se nejdřív musím domluvit s kámoše, aby mi koupil MDFku za pár korun jakou tloušťku si použil?
Leden 15, 200916 r Dobré skoro poledne.Jak je po včerejší hospůdce?... u me jakstaks dobry ale Jirik nedobry
Leden 15, 200916 r Jiřiku: ty kluku jeden ušatej...dokud o Tobě ostatní mluví...tak ŽIJEŠ! Ale jakmile se o Tobě přestanou bavit tak AMÉN
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.