Duben 9, 200916 r Ahoj Jiřiku.Tak copak jsi večeřel dnes? Budeš zase dělat chutě? ty jo prave jsem se prezral,mel jsem tri druhy masa,americky bramburky a jako desert vyborny Tiramisu od rozeny Italky
Duben 9, 200916 r Ty woe...Ty jseš dobytek a já zas mám rejži s tunákem...ach jo! A zejtra mam celej den italskej.K obedu domaci pizza a k veceri lazane
Duben 9, 200916 r No ahoj prdi, právě po 14 km na bruslích a jsem příjemě vyřízenej ))) zdarec,hezky pekne
Duben 9, 200916 r Ahoj! A bez pádu jo? jj bez pádu. V neděli jsem letos začal a 8 km, v pondělí 12 km. Úterý a Středa jiné zájmy a dnes 14 km. Ale začíná mi bejt okruh co jezdím malej
Duben 9, 200916 r jj bez pádu. V neděli jsem letos začal a 8 km, v pondělí 12 km. Úterý a Středa jiné zájmy a dnes 14 km. Ale začíná mi bejt okruh co jezdím malej vem to na dalnici a do Liberce
Duben 9, 200916 r No ahoj prdi, právě po 14 km na bruslích a jsem příjemě vyřízenej ))) To máte pěknou trasu čeče. A co jakej je povrch Tome ?
Duben 9, 200916 r vem to na dalnici a do Liberce kopce v cestě, nahoru by snad ani nevadily, ale co z kopce To máte pěknou trasu čeče. A co jakej je povrch Tome ? okruh 5 km, ale silnice, asfalt suprovej. 1 km z toho je cyklostezka. Jezdím v protisměru, abych auta viděl přijíždět. Dvě starý píči v autě na mě dnes troubily, ale hrdinky nezastavěj. Prokopnul bych jí dveře pizdě a hubu rozbil.
Duben 9, 200916 r To udelal kamarad jenze kopnul do staryho gofla, zustala mu tam noha a ten borec se rozjel
Duben 9, 200916 r To udelal kamarad jenze kopnul do staryho gofla, zustala mu tam noha a ten borec se rozjel Si děláš prdel Houmi že jo. nebo fakt jel.
Duben 9, 200916 r To je komplet na nohy Romane. Super posilování. I kotníky. Upraveno Duben 9, 200916 r od Rosťa19
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.