jirka3 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Brej vecir Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Ahoj Jiřiku.Tak copak jsi večeřel dnes? Budeš zase dělat chutě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Ahoj Jiřiku.Tak copak jsi večeřel dnes? Budeš zase dělat chutě? ty jo prave jsem se prezral,mel jsem tri druhy masa,americky bramburky a jako desert vyborny Tiramisu od rozeny Italky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Ty woe...Ty jseš dobytek a já zas mám rejži s tunákem...ach jo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Ty woe...Ty jseš dobytek a já zas mám rejži s tunákem...ach jo! A zejtra mam celej den italskej.K obedu domaci pizza a k veceri lazane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Tak to musíš pěkně přibírat ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Tak to musíš pěkně přibírat ne? zatim dobry,jelikoz se i trochu hejbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Hned bych se s Tebou vyměnil! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 No ahoj prdi, právě po 14 km na bruslích a jsem příjemě vyřízenej ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Ahoj! A bez pádu jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Ja jsem spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 No ahoj prdi, právě po 14 km na bruslích a jsem příjemě vyřízenej ))) zdarec,hezky pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Ahoj! A bez pádu jo? jj bez pádu. V neděli jsem letos začal a 8 km, v pondělí 12 km. Úterý a Středa jiné zájmy a dnes 14 km. Ale začíná mi bejt okruh co jezdím malej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 jj bez pádu. V neděli jsem letos začal a 8 km, v pondělí 12 km. Úterý a Středa jiné zájmy a dnes 14 km. Ale začíná mi bejt okruh co jezdím malej vem to na dalnici a do Liberce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 V pohodě Romčo.Venku teplo,taak aby to vydrželo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Brej vecir Čau sousede Ahój Tome. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 No ahoj prdi, právě po 14 km na bruslích a jsem příjemě vyřízenej ))) To máte pěknou trasu čeče. A co jakej je povrch Tome ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 vem to na dalnici a do Liberce kopce v cestě, nahoru by snad ani nevadily, ale co z kopce To máte pěknou trasu čeče. A co jakej je povrch Tome ? okruh 5 km, ale silnice, asfalt suprovej. 1 km z toho je cyklostezka. Jezdím v protisměru, abych auta viděl přijíždět. Dvě starý píči v autě na mě dnes troubily, ale hrdinky nezastavěj. Prokopnul bych jí dveře pizdě a hubu rozbil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 To udelal kamarad jenze kopnul do staryho gofla, zustala mu tam noha a ten borec se rozjel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Rosto: pevně v to věřím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Tak to máte skvělej okruh. To by se mi taky líbilo. Brusle to je věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 To udelal kamarad jenze kopnul do staryho gofla, zustala mu tam noha a ten borec se rozjel Si děláš prdel Houmi že jo. nebo fakt jel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Co Ti tam zabírá nejvice na těch bruslich??? Lejtka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 (editace) To je komplet na nohy Romane. Super posilování. I kotníky. Editováno: 9. Duben 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Rosto: mám supr zprávu.V neděli možná přijede i Olaf s mladou.Supr ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.