Duben 9, 200916 r Rosta: nedelam si prdel starej orezlej dvojkovej golf, nekde ho nasral a na semaforu ho pak dojel. Kdyz k tomu typkovi sel, tak se zamknul, no tak mu aspon kopnul do dveri, jenze je prokop, padla zelena a typek se rozjel
Duben 9, 200916 r Rosto: mám supr zprávu.V neděli možná přijede i Olaf s mladou.Supr ne? No paráda. :palec2: :palec2:
Duben 9, 200916 r Autor Abych nikoho neurazil tak ahoj oba dva Jj Besídka nakonec pro malou účast padla . Ale aspoň zbude víc lovů na SkodaHome nebo jinou akci. Ikdyž jsem čet v OctaviClubu že i tato akce je v orožení a to by bylo velice nemilé kdyby to nakonec nebylo !!!
Duben 9, 200916 r Autor Jj. Říkal Vitto že to s Pticou nějak asi vymyslej. V to doufám páč mám rezervovanou chatku
Duben 9, 200916 r Autor A kdyby náhodou padli i ty Chabry tak jedu do Doks ten další weekend kde už mám taky rezervačku na dvě noci.
Duben 9, 200916 r Autor Co je pravdy na tom že škodahome je ohrožen??? Víte o tom něco? Tobě nedošel email od Vitta z OC ?!? "Srazy 2009 - jarni besidka byla pro slabou ucast odvolana, Jarni Sraz Skodahome zatim nei jasne jestli se nakonec uskutecni z duvodu odchodu hlavniho poradatele mimo scenu Skodahome. Snazime se s Pticou ze Skodahome dat dohromady sraz na stejnem miste ve stejnou dobu - 15-17.5.2009 - Praha - Chabry"
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.