Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Dobré ránko všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Jo, dobrý Jirko. Nemám tady sluchátka ale vypadá to dost dobře nazvučený. Ta holčina taky super zpívá. Jsem na tvrdší hudbu. Viz téma ''Co posloucháte'' ale líbí se mi to. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...0&start=150 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Dobré Romane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Ted jsem vstal a je mi krásně.Takhle by se mělo vstávát do práce každý den.To by bylo super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Jasny tak sou tam tvrdsi pisne vic soft.... tak nejak vsehochut ale Severskej gothic metal to neni no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 No rostíku slušnej vkus : Prinnceska hmmm , Saxoni hmmm )) Nenni nad klasičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 No jo. Od malička v krvi. Taky jsme měli před vojnou kapelu a pak se to nějak rozpadlo. Tenkrát to bylo trochu jiný. Tvrdá muzika hlavně cizí se hrát nesměla, takže omezený možnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 To je pravda ... zakaz hrani mel kde kdo... cenzura v textech no ale covece delala se ta muzika tak nejak lip mi prijde ... dneska je to takovy suchy, nevim jestli rozumys jak to myslim ale prijde mi ze dneska je to bez napadu... skvelej priklad treba dnesni arakain - a ty sem mel driv hodne rad ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Jj. Vím co myslíš. Je toho už hodně a nápady docházejí. Prostě velkej výběr na to aby se udělalo něco origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Ovi: jsi tady? Mužeš mi zjistit uplně přesně tu barvu mobilu po kterém se poptáváš? Díky.Hned to zkusím prověřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Ovi : Tak co zitra na kolo ? zitra mam zapas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Ovi: jsi tady? Mužeš mi zjistit uplně přesně tu barvu mobilu po kterém se poptáváš? Díky.Hned to zkusím prověřit. no komplet cernej a ten prouzek jak tam je tak ne modrej ani cervenej ale myslim ze je stribrnej nebo bilej - pockej hodim ti link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 to je on Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Jj...hod mi přesně link.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 tak nejak nemuzu najit link na tuhle barevnou kombinaci... nestaci ti foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Tady by to mohlo být ono: modrá je jen jedná: http://www.nokia.cz/produkty/telefony/nokia-5800-xpressmusic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Tady by to mohlo být ono:modrá je jen jedná: http://www.nokia.cz/produkty/telefony/nokia-5800-xpressmusic jj tak jednalo by se o tu treti -cernou barvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Tak Michale: byla by za 8 tisic od operátora ale bez loga.Máš 100% jistotu že ten telefon je určený pro český trh,má kompletní balení včetně dvouleté záruky. Já vím že se na netu dá sehnat levněji ale jsou to šedivé dovozy a v připadě reklamace ho muže vyhodit z okna protože autorizované servisy Ti ho neopravi ani za peníze-myslím to vážně protože v tom dělám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Tak Michale: byla by za 8 tisic od operátora ale bez loga.Máš 100% jistotu že ten telefon je určený pro český trh,má kompletní balení včetně dvouleté záruky.Já vím že se na netu dá sehnat levněji ale jsou to šedivé dovozy a v připadě reklamace ho muže vyhodit z okna protože autorizované servisy Ti ho neopravi ani za peníze-myslím to vážně protože v tom dělám. Zdar vespolek všem Jen doplním že u šedého dovozu resp. mobilní telefony alespoň v případě Nokie to tak je , že mají neměnný výrobní kód který v podstatě identifikuje nejen konfiguraci ale i taky trh pro který je určený a příklad na závěr: když si někdo koupí šedvku s přehrátým softem která je původně určena pro např. Saudskou arábii tak v servise dopadne tak že mu řeknou sorry,ale na Váš telefon se nevztahuje evropská záruka a máte smolíka (podotýkám jde o konkrétní případ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 (editace) Borg: ahojky! No konečně někdo kdo ví a chápe jak to funguje.Přesně tak!!! Taky jsem byl svědkem že přišel do servisu kluk s neměckou N95 ale bez záručáku...podle IMEI hned na místě během 10 sekund zjistíli původ telefonu a nevzali ho do opravy ani za peníze což je dobře...ale kdo chce kam...víte jak? Editováno: 10. Duben 2009, autor: Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 No hele je to dobre a neni ... je fprdeli, ze u nas sou ceny takove, ze venku si ten mobil koupis za uplne jinu cenu, neco k tomu prirazis abys na tom mel zisk a stale mas nizsi cenu nez za kolik se to prodava u nas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Tak Michale: byla by za 8 tisic od operátora ale bez loga.Máš 100% jistotu že ten telefon je určený pro český trh,má kompletní balení včetně dvouleté záruky.Já vím že se na netu dá sehnat levněji ale jsou to šedivé dovozy a v připadě reklamace ho muže vyhodit z okna protože autorizované servisy Ti ho neopravi ani za peníze-myslím to vážně protože v tom dělám. co to znamena presne od operátora ale bez loga ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Zdar vespolek všem Jen doplním že u šedého dovozu resp. mobilní telefony alespoň v případě Nokie to tak je , že mají neměnný výrobní kód který v podstatě identifikuje nejen konfiguraci ale i taky trh pro který je určený a příklad na závěr: když si někdo koupí šedvku s přehrátým softem která je původně určena pro např. Saudskou arábii tak v servise dopadne tak že mu řeknou sorry,ale na Váš telefon se nevztahuje evropská záruka a máte smolíka (podotýkám jde o konkrétní případ) zdarek pane jo znam to - zkusenost s polskou N6610.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 (editace) Borg: ahojky! No konečně někdo kdo ví a chápe jak to funguje.Přesně tak!!! Taky jsem byl svědkem že přišel do servisu kluk s neměckou N95 ale bez záručáku...podle IMEI hned na místě během 10 sekund zjistíli původ telefonu a nevzali ho do opravy ani za peníze což je dobře...ale kdo chce kam...víte jak? Zdarec njn to víš , není nad kapku praxe v Telefonice a na značkovým Nokia storu v Olympii v Brně Editováno: 10. Duben 2009, autor: Borg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 co to znamena presne od operátora ale bez loga ?? tzn: nemáš v telefonu firmware se srajdama co tam cpou operátoři čili logo(brand) a různý další šílený softy co tam cpou a zpomalují akorát telefon a jsou k ničemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.