Duben 10, 200916 r Borg: tak to jseš kolega...skoro.A co děláš ted člověče? Ovi: to znamená že to neni z mobilambulance a nebo z takových podobných krámku...kde bych nekoupil ani pouzdro na mobil...jak píše Borg. Do dvou pracovních dnu je telefon u mě po objednání.
Duben 10, 200916 r Borg: tak to jseš kolega...skoro.A co děláš ted člověče?Ovi: to znamená že to neni z mobilambulance a nebo z takových podobných krámku...kde bych nekoupil ani pouzdro na mobil...jak píše Borg. Do dvou pracovních dnu je telefon u mě po objednání. momentálně hledám práci bo na storu už nejsem rok a se stávajícím jobem končím , tak doufám že vše proběhne hladce
Duben 10, 200916 r tak to už máš taky za pár už mám zpátky polo offroada Upraveno Duben 10, 200916 r od Standis
Duben 10, 200916 r standis: fakt jo? už je to zase nahoře?...ja naopak furt přemýšlím jak to snížit víc, ale počkám až po zahraniční dovolené s autem
Duben 10, 200916 r tak to jsem rád, že to mám už za pár o víkendu proběhne očista a naleštěný auta, abych na srazíku nebyl za čuňátko
Duben 10, 200916 r ahoj, jsem četl že v úterý se taky ukážeš Jasně, mám to kousek. Rád kluky poznám. Tebe už znám ne ??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.