Duben 10, 200916 r Luky jen prdel je malinko zvednutá, abych nedrhnul u našich, ale přemýšlím, že bych ty podložky nechal malinko poupravit, aby to šlo o 1 cm výš a ne o 2 cm, jak to je teď
Duben 10, 200916 r standis: s leštěním se snaž...mě to taky čeká, tak schválně kdo bude víc zářit budu se snažit celou sobotu,ale pořádný leštění proběhne, až bude mít Róza narozky
Duben 10, 200916 r Stando co děláš teď o víkendu. Máš nejakou práci. tenhle víkend mám po dlouhý době volno a jedu k nám na jih. potřeboval jsi něco???
Duben 10, 200916 r Standis, ja nevím jak nějakou očistu časově zvladnu, zatim to vidím jen na pořádné umytí
Duben 10, 200916 r Lukkyne sem se nekde docetl ze si Praha modrany ... chvilku sem tam bydlel nezname se? .)
Duben 10, 200916 r Evers, nevím....ted bydlím Praha -modřany, předtím Praha-Lhotka....defakto se v této lokalitě pohybuju celej život....
Duben 10, 200916 r tenhle víkend mám po dlouhý době volno a jedu k nám na jih.potřeboval jsi něco??? Jedu k Romáriovi na grilovačku, jestli nechceš se mnou.
Duben 10, 200916 r Evers, nevím....ted bydlím Praha -modřany, předtím Praha-Lhotka....defakto se v této lokalitě pohybuju celej život.... Jako nekde na jasny jo ??? "Jak je kovák" ? Nebo spis u akademie ???
Duben 10, 200916 r Luky já budu dělat taky jen komplet mytí a vysávání, přes okna už ani skoro nevidím, jak je venku . nebyl čas, tak teď si to užiju
Duben 10, 200916 r Evers, hnedka vedle akademie jsem bydlel(ted tam mam rodiče) a ted bydlím v modřanech u konečné tramvají
Duben 10, 200916 r Jedu k Romáriovi na grilovačku, jestli nechceš se mnou. náhodou, bejt to jinej vikend, jedu hnedka....ale Velikonoční víkend je holt dopředu zabitej:(
Duben 10, 200916 r Hehe tam sem bydlel zas ja a mam tam teed rodice , takze u zelivky jo ulice Vazovova, tam ted bydlím
Duben 10, 200916 r Jedu k Romáriovi na grilovačku, jestli nechceš se mnou. škoda, že je to tenhle víkend, příští sobotu půjdu zase do práce a budu tady zůstávat jinak bych klidně jel
Duben 10, 200916 r No delej si srandu , tam sem bydlel skoro celej zivot , v malym 3 patraku naproti hlidanymu parkovisti
Duben 10, 200916 r No delej si srandu , tam sem bydlel skoro celej zivot , v malym 3 patraku naproti hlidanymu parkovisti Ty WOE, ja ted bydlim hnedka vedle ten 8-patrovej, na ten 3-patrovej koukám přímo z okna
Duben 10, 200916 r škoda, že je to tenhle víkend, příští sobotu půjdu zase do práce a budu tady zůstávat jinak bych klidně jel Příští víkend jedu zase já na Jih. No snad jindy.
Duben 10, 200916 r Ty WOE, ja ted bydlim hnedka vedle ten 8-patrovej, na ten 3-patrovej koukám přímo z okna ses doma ted tam jedu k nasim
Duben 10, 200916 r Evers, jsem v práci:)....pak jedu na chatu na sever čech...doma budu až v pondělí odpo....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.