Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Jasná zpráva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Romane:ten kontakt bohužel nemám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 A já myslel žes na mě zapomněl chlape! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 nééé říkal jsem ti přece že se mrknu a pokud budu mít pošlu ti to číslo...ale radši sem ti napsal sem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Nevadi-jsem blbec...někam jsem to dal a nemužu to ted najit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 hmmm sem na tom podobně...pár kontaktu mě jaksi zmizlo při kopírování seznamu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Najmis: v neděli makáš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 (editace) viz ta SMS:jako bych to cejtil...dneska jsem trochu vysával,dal letní koberečky a vodou se saponátem omyl spodky dveří,sloupky aták... tak nebudu za špindíru...mužeš vytáhnou pořádnej foták a uděláme nějaký ofic fotky... do kolika tak vidíš tu akci.... Edit:vlastně už..včera... Editováno: 10. Duben 2009, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Buď pozdraven Romario Tobě se dneska nechce spát žes tu tak dlouho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Ahoj Ladiku.Jsem nějakej přetaženej...máš pravdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 čuuus Hrábě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 romane...hrábě by se nevešel na sausfork...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Co to je??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 A on tu ještě najmis tož taky ahoj Přetaženej - co mám říkat já dneska když jsem dojel dom až o půl jedný . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Kdes jezdil člověče??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 sausfork ?!? Něco mě to říká ale jsem nějakej mimo takhle poránu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Poránu??? Vždyt je noc Ládiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Kdes jezdil člověče??? To nejhorší co je momentálně po Brně - 67. Od Shopink parku co je u D2 přes 1.okruh do Jundrova. A přes rozebranou křižovatku Královopolská-Hradecká tam i zpět. Sodoma Gomora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Poránu??? Vždyt je noc Ládiku To sice jo ale 1:15 je už skoro nad ránem, né !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Hrozny člověče.Proč nejezdiš klidnější směry??? Bosonohy...Bystrc...a tím směrem...tam je to pěkny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Na to jsou jiní co přidělují služby . Ale já to ty 3.dny v týdnu co dělám přežiju a krom toho se blíží pondělí a to pak bude panečku týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 To já mám ještě člověče snad deset dní stary dovoleny!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Romane...to se tak říká..... co kdyby sme se společně viděli na Doksech...?hrábě už to tam zná,ale ty romane neee... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 To já mám ještě člověče snad deset dní stary dovoleny!!! Ta se u nás musí vybrat v aktuálním roce nebo je přidělena hned v lednu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.