Duben 10, 200916 r nééé říkal jsem ti přece že se mrknu a pokud budu mít pošlu ti to číslo...ale radši sem ti napsal sem..
Duben 10, 200916 r viz ta SMS:jako bych to cejtil...dneska jsem trochu vysával,dal letní koberečky a vodou se saponátem omyl spodky dveří,sloupky aták... tak nebudu za špindíru...mužeš vytáhnou pořádnej foták a uděláme nějaký ofic fotky... do kolika tak vidíš tu akci.... Edit:vlastně už..včera... Upraveno Duben 10, 200916 r od najmis
Duben 10, 200916 r Autor A on tu ještě najmis tož taky ahoj Přetaženej - co mám říkat já dneska když jsem dojel dom až o půl jedný .
Duben 10, 200916 r Autor Kdes jezdil člověče??? To nejhorší co je momentálně po Brně - 67. Od Shopink parku co je u D2 přes 1.okruh do Jundrova. A přes rozebranou křižovatku Královopolská-Hradecká tam i zpět. Sodoma Gomora
Duben 10, 200916 r Autor Poránu??? Vždyt je noc Ládiku To sice jo ale 1:15 je už skoro nad ránem, né !!!
Duben 10, 200916 r Hrozny člověče.Proč nejezdiš klidnější směry??? Bosonohy...Bystrc...a tím směrem...tam je to pěkny!
Duben 10, 200916 r Autor Na to jsou jiní co přidělují služby . Ale já to ty 3.dny v týdnu co dělám přežiju a krom toho se blíží pondělí a to pak bude panečku týden
Duben 10, 200916 r Romane...to se tak říká..... co kdyby sme se společně viděli na Doksech...?hrábě už to tam zná,ale ty romane neee...
Duben 10, 200916 r Autor To já mám ještě člověče snad deset dní stary dovoleny!!! Ta se u nás musí vybrat v aktuálním roce nebo je přidělena hned v lednu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.