Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Nevím která bije...to máš pravdu...já jsem celkově tady nováček...no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Romane...to se tak říká..... co kdyby sme se společně viděli na Doksech...?hrábě už to tam zná,ale ty romane neee... Á tak odtud vane vítr . Letos to bude o něco náročnější páč jedu s kamarádkou. Ta má 2.letýho kluka a ten dohromady s Danem to je na mrtvicu !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Hrábě..jak je jináč..co new na káře...?bereš mladýho...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Kluci jdu skočit šipku do postele.Dobrou a Najmis: jsi očekáván v neděli okolo 12 hod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 ... Tak to musíš napravit !!! http://www.dokempu.cz/kempy/cr/liberecky-k...emp-klucek-382/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Snad někdy! ale nemužu bejt všude...to chápete ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 ... Letos kromě navigačky zatím nic . Konečně mám s kým tak utrácíme love jinde, žiju a bavím se Jj. Mladej jede taky a už se nemůže dočkat a já začínám mět čím dál tím větší obavy z toho co tam oba provedou !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 ... 22.-24.5.2009 ať seš tam !!! - a věř tomu že nebudeš litovat !!! A vem sebou i děcka na weekend ať můžeme podniknout ještě nějakou návštěvu po cestě dom. Zoo, hrad či tak nějak - pokud to přežijeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 To uz tady kazdej spi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Jiřiku nemužeš spát nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 (editace) Dobré ráno..... kua já ten spánkovej deficit nedoženu nikdy....sestřenka mě vytáhla z pelechu že potřebuje nastartovat přez kabely(má baterku k.o.) docela prdel napíchnout na 74 baterku Polo1.0 to byl fofr...vrrrrrrrrr a hned to čaplo... Editováno: 11. Duben 2009, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Najmis: jsi tu? Potřebuju poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Zdravim vas kuci.Dlouho ale dlouho jsem tu nebyl... co noveho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 (editace) Ahoj Maros! Snad ani nic...zitra okolo 12 hodiny chystám grilovačku na zahradě a maji přijet kluci z Prahy,Trutnova a Brna...Miles,Olaf,Najmis,TomV,JaKr,Rostik s ženou...moc se na něj těším.Vůbec to nebyla připravovaná akce takže o to by to mělo být lepší.Tak uvidíme...co Ty? Editováno: 11. Duben 2009, autor: Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Tak to verim.Neplanovane akce jsou nej a k tomu ma byt jeste super pocasi. Koukam ze se tu dejaou veci ...viz Palo ,mam z tech diskuzi pak nejak spatny pocit Ja dneska jedu na oslavu narozek 65,takze preziracka a bolava prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Přeji dobré a slunné poledne A já vůl jdu na noc do hokny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Dobrý den pánové. počásko jak v létě co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Ahoj vsem,pocasi je maximalne luxusni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Rychlý průlet ... Zdarec všem ,užívejte tohodle parádního počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Rychlý průlet ... Zdarec všem ,užívejte tohodle parádního počasí Zdarec Jero,novy auti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Dobrý den pánové. počásko jak v létě co? Co to máte za akci spiklenci !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Počasí je super - jenom už zalest někam do vody nebo na zahrádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Zdarec Jero,novy auti? Nahradní Nejakou dobu pouzivam otcovu 2.0 TDi ... Zvykam si na silnejsi pomalicku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Malej grilík u Romana. Sedni do Octy a přijeď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 ... To není ono pomaličku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.