Duben 10, 200916 r Autor Romane...to se tak říká..... co kdyby sme se společně viděli na Doksech...?hrábě už to tam zná,ale ty romane neee... Á tak odtud vane vítr . Letos to bude o něco náročnější páč jedu s kamarádkou. Ta má 2.letýho kluka a ten dohromady s Danem to je na mrtvicu !!!
Duben 10, 200916 r Kluci jdu skočit šipku do postele.Dobrou a Najmis: jsi očekáván v neděli okolo 12 hod.
Duben 10, 200916 r Autor ... Tak to musíš napravit !!! http://www.dokempu.cz/kempy/cr/liberecky-k...emp-klucek-382/
Duben 10, 200916 r Autor ... Letos kromě navigačky zatím nic . Konečně mám s kým tak utrácíme love jinde, žiju a bavím se Jj. Mladej jede taky a už se nemůže dočkat a já začínám mět čím dál tím větší obavy z toho co tam oba provedou !!!
Duben 10, 200916 r Autor ... 22.-24.5.2009 ať seš tam !!! - a věř tomu že nebudeš litovat !!! A vem sebou i děcka na weekend ať můžeme podniknout ještě nějakou návštěvu po cestě dom. Zoo, hrad či tak nějak - pokud to přežijeme
Duben 11, 200916 r Dobré ráno..... kua já ten spánkovej deficit nedoženu nikdy....sestřenka mě vytáhla z pelechu že potřebuje nastartovat přez kabely(má baterku k.o.) docela prdel napíchnout na 74 baterku Polo1.0 to byl fofr...vrrrrrrrrr a hned to čaplo... Upraveno Duben 11, 200916 r od najmis
Duben 11, 200916 r Ahoj Maros! Snad ani nic...zitra okolo 12 hodiny chystám grilovačku na zahradě a maji přijet kluci z Prahy,Trutnova a Brna...Miles,Olaf,Najmis,TomV,JaKr,Rostik s ženou...moc se na něj těším.Vůbec to nebyla připravovaná akce takže o to by to mělo být lepší.Tak uvidíme...co Ty? Upraveno Duben 11, 200916 r od Romariooo
Duben 11, 200916 r Tak to verim.Neplanovane akce jsou nej a k tomu ma byt jeste super pocasi. Koukam ze se tu dejaou veci ...viz Palo ,mam z tech diskuzi pak nejak spatny pocit Ja dneska jedu na oslavu narozek 65,takze preziracka a bolava prdel
Duben 11, 200916 r Rychlý průlet ... Zdarec všem ,užívejte tohodle parádního počasí Zdarec Jero,novy auti?
Duben 11, 200916 r Zdarec Jero,novy auti? Nahradní Nejakou dobu pouzivam otcovu 2.0 TDi ... Zvykam si na silnejsi pomalicku ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.