Duben 11, 200916 r Nahradní Nejakou dobu pouzivam otcovu 2.0 TDi ... Zvykam si na silnejsi pomalicku ... tak to jo.Na rychlejsi se rychle zvyka,co?
Duben 11, 200916 r Autor Malej grilík u Romana. Sedni do Octy a přijeď. Jo a hned zase zpátky páč du na noční . Doufám že to není poslední akce !!!
Duben 11, 200916 r tak to jo.Na rychlejsi se rychle zvyka,co? Jsem zvykly na benzin a u benzinu zustanu ,akorat ta nafta je mi drobatko cizi .) .)...
Duben 11, 200916 r Jo a hned zase zpátky páč du na noční . Doufám že to není poslední akce !!! Taky doufám že ne. Ještě něco vymyslíme na onanování.
Duben 11, 200916 r Ahoj vsem,pocasi je maximalne luxusni Ahoj sousede Zdarec Jero. ový Avatárek jo ??
Duben 11, 200916 r Autor Taky doufám že ne. Ještě něco vymyslíme na onanování. Na "onanování" tu máme Vorla
Duben 11, 200916 r Najmis: jsi tu? Potřebuju poradit. vo co gou....?kdyžtak cinkni budu tady chvíli a jdu ven....
Duben 11, 200916 r Autor V Brně jezdí autobusy i přes celou noc??? Právě že už ani nevím kolik let jenom autobusy. A to nedávno přidali o weekendech i spojení po půl hodinách celou noc aby se neváleli nortoni na nádru tak dlouho !!!
Duben 11, 200916 r Autor Nebezpečný je skoro všechno a kolikrát ani přes den to není ono. Já měl zatím dycky klid a nebo jezdili s jinýma. Ale když nehledáš problémy tak máš klid.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.