jirka3 Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Jsem našel jednu pěknou O1,teda až na tu barvu,to je děs,viď Romčo http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=162319&jm=28011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Ta barva je šílená!!! Tu ted dávaji v Tescu když uděláš nákup nad tisic korun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Ta barva je šílená!!! Tu ted dávaji v Tescu když uděláš nákup nad tisic korun A váleček k tomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Nejlepší odkaz od Tebe byl včera a to ta dvojková Octávia co měla najeto přes 50 tisic.Do toho bych bez váhání skočil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 jojo,mrknu na ni.Jsou s touhle černou u stejnýho prodejce.Akorát ta černá mi přijde dost drahá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Jiřiku: já vím že Ti do tohonemužu kecat ale na jedničkou Octávii bych být Tebou zapomenul.Ted v současné době jen OII.Bez diskuze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Neboj,já něčím překvapím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Co máte dobrého k obědu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Dobre odpoledne ... ... Dneska mame knedlíka se segedýnem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Taky bych sio ho dal...no nic.Jdu se najist taky.Zatim se tady mějte.R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Taky bych sio ho dal...no nic.Jdu se najist taky.Zatim se tady mějte.R. Dobrou chut' .... ztm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 tak taky po - panove dnes jeleni hody..... sem total full na smetane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Zdarec ,,, Děláš chute ti povim .,, ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Tak jsem se taky nadlábnul.Začal jsem po včerejšku česnečkou,ta mě docela probrala no a pak jsem to zazdil vepřovým řízečkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Bré odpoledne u mě byla roštěná s hranolkama Luky- a jak vysokou mezipodlahu máš v plánu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Jiřiku: Ty se furt cpeš řizečkama...kolik vážiš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 já měl hamburgr, taková rychlovka ze stánku, byl parádní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Jiřiku: Ty se furt cpeš řizečkama...kolik vážiš? Hodně.Tomuhle se říká masová dieta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Hodně.Tomuhle se říká masová dieta to znam - pak se musej kupovat velky auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Zdarec ,,, Děláš chute ti povim .,, ... cus! no ti povim ze jeste jsou zejtra tak jeste zejtra bude jelek ale asi na cesneku - nebo se sipkovou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Standis: vysokou cca po ty oka co jsou na bocích kufru...cca 8-9cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Tak kolik ty vole? Nedělej Zagora a vyklop to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 cus!no ti povim ze jeste jsou zejtra tak jeste zejtra bude jelek ale asi na cesneku - nebo se sipkovou tak to bych si nechal taky říct, nechceš mi kousek poslat´??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 nejsem zadnej drobecek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Standis: vysokou cca po ty oka co jsou na bocích kufru...cca 8-9cm velmi zajímavý nápad. doufám, že to bueš mít do jarního srazu, abych se mohl pokochat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.