Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

No nic, je čas zmizet.

Mějte se na tom grilování zítra super a dej příště vědět pokud to pude tak bychom dojeli. :palec2:

Zatím ahoj a asi se tu ukážu až 20.-21.4. páč nemám noťas a nevím jestli je tam někde dostanu na net.

chlapáci...sem od dopoledne do cca6h makal na tom sluníčku..pomáháme s tátou sousedoj se zámkovkou...dnaska se uložily obrubníky a máme toho dost...navečír sme něco opekli a ted sem tady...utahanej jak pec,ale spát nejdu,,bych stejně neusnul po týdnu odpoledních šichet... :feve:;)

Dobré ránko Hospůdko. -_-

Dobré ránko Rosto.

nazdáááár klucí tak jsem opět zde po dlouhé odmlce....

Si byl na Bahamách ne ? lolkol11

:smich: kéž by... néé nebyl prostě jen nebyla chvíle kdybych zašel na kus řeči....jak se vede??

Ahoj Perníčku.Hodně práce?

:smich: kéž by... néé nebyl prostě jen nebyla chvíle kdybych zašel na kus řeči....jak se vede??

Pohoda. A ty doufám taky. :palec2: :palec2: :palec2:

Ahoj Perníčku.Hodně práce?

no práce je tak akorát.. ale v tom bytě kde teď bydlím ještě není net takže proto a doma kde mám net tak se teď moc nezdržuji

Pohoda. A ty doufám taky. :palec2: :palec2: :palec2:

tak dá se říci že pohoda... nějaké starosti jsou ale to k životu patří..

Všechno má svoje + a - O tom to je. ;)

Připravy vyrcholi...Rosto jseš tady?

Jestli jo tak vyraž...pomužeš mi!

Jj. Tak vyrážím. Zdarec za chvilku. :smich:

ahojte, jaxe vede?

Ahoj the Frigo.Dnes máme u mě grilovačku.Takovou rychlou akci.Budu rád když se zastavíš!!! Napiš mi na sebe mobil...zavoláme si.R.

jjj takovej "malej" srázek u Romana.... :) tak za 15 min. vyrážím...pak ti romane cinknu až budu poblíž...bud na fonu :)

Najmis: Ty woe...tys ještě nevyjel??? Koukej vypálit at mi pomužeš! ;)

mno tak o.k. PC OFF a jeduuuuuu

ty bláááho, jel bych hned! ale tvrdnu zase v Holandsku a vrátím se až za týden :-(

řádně si tu akci užijte, my jsme si tu grilovali v pondělí a ve čtvrtek :palec2:

brý večír...kluci máte někdo po ruce etku??nebo DP na fabii 1.2...mohl by mě sem dát někdo obrázek drážkového řemenu a napínací kladky??? :palec2:

tak nám řekni co máš za problém néé....? :p etku kua nemám... :feve:kolik maj nalítáno...?

Najmis: nemáš už spát??? :smich:

najmisku koukej chrnět....ani se neptej co mám za problém....sem střevo...nepovím budete se mě smát.... :smich:

potřebuju vyměnit u fabky klíňák no...měl jsem zavolat jardovi ale nějako jsem zapoměl....a zítra potřebuju rano auto...prostě potřebuju vyměnit klíňák co nejdřív...na alternátoru jsou dva šrouby který sem povolil a ono nic...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.