Duben 11, 200916 r Autor No nic, je čas zmizet. Mějte se na tom grilování zítra super a dej příště vědět pokud to pude tak bychom dojeli. Zatím ahoj a asi se tu ukážu až 20.-21.4. páč nemám noťas a nevím jestli je tam někde dostanu na net.
Duben 11, 200916 r chlapáci...sem od dopoledne do cca6h makal na tom sluníčku..pomáháme s tátou sousedoj se zámkovkou...dnaska se uložily obrubníky a máme toho dost...navečír sme něco opekli a ted sem tady...utahanej jak pec,ale spát nejdu,,bych stejně neusnul po týdnu odpoledních šichet...
Duben 12, 200916 r kéž by... néé nebyl prostě jen nebyla chvíle kdybych zašel na kus řeči....jak se vede??
Duben 12, 200916 r kéž by... néé nebyl prostě jen nebyla chvíle kdybych zašel na kus řeči....jak se vede?? Pohoda. A ty doufám taky. :palec2:
Duben 12, 200916 r Ahoj Perníčku.Hodně práce? no práce je tak akorát.. ale v tom bytě kde teď bydlím ještě není net takže proto a doma kde mám net tak se teď moc nezdržuji
Duben 12, 200916 r Pohoda. A ty doufám taky. :palec2: tak dá se říci že pohoda... nějaké starosti jsou ale to k životu patří..
Duben 12, 200916 r Ahoj the Frigo.Dnes máme u mě grilovačku.Takovou rychlou akci.Budu rád když se zastavíš!!! Napiš mi na sebe mobil...zavoláme si.R.
Duben 12, 200916 r jjj takovej "malej" srázek u Romana.... tak za 15 min. vyrážím...pak ti romane cinknu až budu poblíž...bud na fonu
Duben 12, 200916 r ty bláááho, jel bych hned! ale tvrdnu zase v Holandsku a vrátím se až za týden :-( řádně si tu akci užijte, my jsme si tu grilovali v pondělí a ve čtvrtek
Duben 12, 200916 r brý večír...kluci máte někdo po ruce etku??nebo DP na fabii 1.2...mohl by mě sem dát někdo obrázek drážkového řemenu a napínací kladky???
Duben 12, 200916 r tak nám řekni co máš za problém néé....? etku kua nemám... :feve:kolik maj nalítáno...?
Duben 12, 200916 r najmisku koukej chrnět....ani se neptej co mám za problém....sem střevo...nepovím budete se mě smát.... potřebuju vyměnit u fabky klíňák no...měl jsem zavolat jardovi ale nějako jsem zapoměl....a zítra potřebuju rano auto...prostě potřebuju vyměnit klíňák co nejdřív...na alternátoru jsou dva šrouby který sem povolil a ono nic...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.