Romariooo Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Miro: odkud jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Míro...nevím jak u tvýho draka ale u mě jde s altíkem dost těžko hejbat...prostě v míste uložení je fakt přesnej vuči držáku a musíš mu trochu pomoct silou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 já na to přijdu:-)najmísku Romane jsem z Kolína ale bydlím spíš u přítulky u Pardubic...něco mezi Pardubicema Hradcem a Bohdančí :)Dolany. teď se snažím sehnat podnájemníky do bytu v Kolíně a scháníme bydlíně někde tam u nich:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 BAF zdarec jen prolitam..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Ahoj Ovi. Tak lítej pomalu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 pomalu a nizko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 čus lidi....jak je...?se celej den držím na rozumný hranici alkoholu v krvi...byl jsem jen u sousedu a vedle na sestřenku..pak sem i makal na utě a u toho nějaký pivko.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 čus Najmi. Zdarec sousede. Tak jsme měli u Romana akcičku a SUPER. Mrkni na foto u Romči a u mě ve vlákně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Dobré ráno pánové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 brej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 tak vstavat! cest!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Dobré ránko všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Zdarec Chlapi. Jak po delším víkendu ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 po delším vikendu nic moc.....moc práce:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Ovi: co s tou 5800 ??? Neozval ses pak.Chce ji nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Ovi: co s tou 5800 ??? Neozval ses pak.Chce ji nebo ne? zatim mi ten mladeznik nenapsal - uvidim ho asi zejtra ci potom obden dyl tak uvidime... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 po delším vikendu nic moc.....moc práce:( jo prace je ale chce to zamakat aby po O to bylo uz na pohodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 V pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Zdarec Chlapi. Jak po delším víkendu ?? naprosto OK - zadna koleda neprobehla a byl jsem jen v garazi prezouvat-mejt-luxovat-lestit a lepit prah. listy...... takze dnes ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 dobre rano :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 dobre rano :-) zdarec! probehla koleda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 nene vcera nic neprobehlo, mel jsem odpocinek a odpoledne praci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 naprosto OK - zadna koleda neprobehla a byl jsem jen v garazi prezouvat-mejt-luxovat-lestit a lepit prah. listy...... takze dnes ok Takže pracovní ale účelné co Ovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Takže pracovní ale účelné co Ovi. presne uz to bylo treba!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 nene vcera nic neprobehlo, mel jsem odpocinek a odpoledne praci :-) dost podobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.