Duben 12, 200916 r Míro...nevím jak u tvýho draka ale u mě jde s altíkem dost těžko hejbat...prostě v míste uložení je fakt přesnej vuči držáku a musíš mu trochu pomoct silou...
Duben 12, 200916 r já na to přijdu:-)najmísku Romane jsem z Kolína ale bydlím spíš u přítulky u Pardubic...něco mezi Pardubicema Hradcem a Bohdančí :)Dolany. teď se snažím sehnat podnájemníky do bytu v Kolíně a scháníme bydlíně někde tam u nich:-)
Duben 13, 200916 r čus lidi....jak je...?se celej den držím na rozumný hranici alkoholu v krvi...byl jsem jen u sousedu a vedle na sestřenku..pak sem i makal na utě a u toho nějaký pivko....
Duben 13, 200916 r čus Najmi. Zdarec sousede. Tak jsme měli u Romana akcičku a SUPER. Mrkni na foto u Romči a u mě ve vlákně.
Duben 14, 200916 r Ovi: co s tou 5800 ??? Neozval ses pak.Chce ji nebo ne? zatim mi ten mladeznik nenapsal - uvidim ho asi zejtra ci potom obden dyl tak uvidime...
Duben 14, 200916 r po delším vikendu nic moc.....moc práce:( jo prace je ale chce to zamakat aby po O to bylo uz na pohodu
Duben 14, 200916 r Zdarec Chlapi. Jak po delším víkendu ?? naprosto OK - zadna koleda neprobehla a byl jsem jen v garazi prezouvat-mejt-luxovat-lestit a lepit prah. listy...... takze dnes ok
Duben 14, 200916 r naprosto OK - zadna koleda neprobehla a byl jsem jen v garazi prezouvat-mejt-luxovat-lestit a lepit prah. listy...... takze dnes ok Takže pracovní ale účelné co Ovi.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.