Duben 14, 200916 r Tak jak Ovi , co svatky jak to probihalo ? cus nic extra-v nedeli grylovacka u kamose - tod vse -svatky nesvatky - uklizelo se mylo se prezouvalo se lepilo se lestilo se........... pomlazku jsem ani nevidel letos.....
Duben 14, 200916 r cusnic extra-v nedeli grylovacka u kamose - tod vse -svatky nesvatky - uklizelo se mylo se prezouvalo se lepilo se lestilo se........... pomlazku jsem ani nevidel letos..... To já taky ne ... nejak sem to cely bojkotoval... sobota nedele marodil a v pondeli na 3 zdravotni 12ky
Duben 14, 200916 r Nádhernej víkend. Grilovačka u Romana atd. (mrkni na foto u mě a Romana ve vlákně.)
Duben 14, 200916 r To já taky ne ... nejak sem to cely bojkotoval... sobota nedele marodil a v pondeli na 3 zdravotni 12ky ja skaknu asi dnes nekam na zahradku vecer - nez se zacne kurvit pocasi v tejdnu ....
Duben 14, 200916 r Co ctvrtka to snad ma vydrzet, tak to s Bobajzem ve stredu stihnete Jak ti dopad zapas ?
Duben 14, 200916 r Co ctvrtka to snad ma vydrzet, tak to s Bobajzem ve stredu stihnete Jak ti dopad zapas ? zapas ok - 2x 3:0
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.