Leden 15, 200916 r doufám, že to budeš mít do jarního srazu, abych se mohl pokochat ....do kterýho jarního srazu???
Leden 15, 200916 r ....do kterýho jarního srazu??? jestli bude skodahome sraz. nebo se budu muset s tebou domluvit a sejít se někde v Praze a podívta se taky na tvojí Fábinku
Leden 15, 200916 r ty jo,včera jsem si dal v hospůdce točenýho Bráníka a hodně mile mě překvapil.To vypadá,že budeme velký kámoši
Leden 15, 200916 r ty jo,včera jsem si dal v hospůdce točenýho Bráníka a hodně mile mě překvapil.To vypadá,že budeme velký kámoši i po ranu?
Leden 15, 200916 r ty jo,včera jsem si dal v hospůdce točenýho Bráníka a hodně mile mě překvapil.To vypadá,že budeme velký kámoši tak točenej Bráník je dobrej, ale 12 lahváč taky není špatnej
Leden 15, 200916 r standis: jasně, do Skodahome se to zvladne určo, doufam že i další věci pokud bude kasička plná ...jinak dat nějakej regionální Pražskej srazík lze určo udělat i jindy a mnohem dříve
Leden 15, 200916 r standis: jasně, do Skodahome se to zvladne určo, doufam že i další věci pokud bude kasička plná ...jinak dat nějakej regionální Pražskej srazík lze určo udělat i jindy a mnohem dříve to by bylo super, jen takovej malej
Leden 15, 200916 r Standis: jj malej. Pracuju ted od listopadu nově ve Vysočanech a bydlím v Modřanech, cesta domu je skoro přes celou Prahu, tak bysme se mohli někde po cestě srazit.
Leden 15, 200916 r taky jsem pro nejakej prazskej srazik.Prijdu pesky než se na nečem domluvíme, budeš mít nový auto. Už je pryč RS???
Leden 15, 200916 r než se na nečem domluvíme, budeš mít nový auto. Už je pryč RS??? uý je od včera odhlášená na novýho majitele,zítra si ji odváží
Leden 15, 200916 r Standis: jj malej. Pracuju ted od listopadu nově ve Vysočanech a bydlím v Modřanech, cesta domu je skoro přes celou Prahu, tak bysme se mohli někde po cestě srazit. tak to jsme skoro sousedi. já dělám v hloubětíně a bydlím na chodově, jen jezdím raději MHD,je to pohodlnější
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.