baurak Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 To zas bude pařáák!!! Ale dnes se to má zkazit. ale nema se to kazit tak hodne jak rikali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Kéž by...mám totiž umyté auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Kéž by...mám totiž umyté auto tak auta mam umyte taky porad ale vcera me okta prestala blikat tak byla a je sranda na krizovatkach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 brý jitro baurak: si měl problémy už tady v MB s blinkrama ne? holt musíš vystrčit levou ruku z okýnka a signalizovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Zdarec Dakie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Baurak: to je houby...to mě se stala ted větší prdel...vezla mě známa a ta zapomněla odemknout řadici páku a když couvala z parkoviště a už najela na hlavní tak díky tomu nemohla zařadit jedničku...ty woe...to byla prdel protože na ní začali troubit a blikat a já bych se nejraději propadl do země... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 ¨Zdravim panovééé .. Romane : sikulka ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Ahoj Jíří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Ever:zdravm.No já jsem šikulka ale ne na manuální práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 pěkné rano kluci Romčo já pilně pracoval tak jsem nemohl zvedat tel:-) jako včera mě praskla stahovačka na okně u řidiče bo co stahuju okýnko najednou rup...a byl konec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Ahoj Rosťo, Romane myslel sem známou a zpátečku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Miro: v pohodě. Evers: hold blondýna no... Jiak od 10 hodin tady nejsem tak tady nezlobte chuligání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Romčo :neboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Miro: jdeme dnes bouchat? Mě ještě ted boleji kozy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Romčo co to vůbec je za slyčnoublond paní jak cvičila a vozí tě??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 mě taky bolej....až podezřele moc:-)mám je nalitý jak při pýtým měsíci:-)já nemůžu...nemám auto...já bych viděl neděli večer:-)pokud to vyjde jo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Přesně tak! Ty woe...jseš všímavej!!!! Právě ji se to stalo s tou zpátečkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 počkej počkej....teď jsi se vyhnul odpovědi:-)copak je to za paní??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 záměrně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 hoj Spidi. Jak se máme ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 (editace) Rostíku , tak dávám echo na 80 % budem hrát příští pátek na žižkově Editováno: 16. Duben 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Dobry den kamaradi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Ahoj jiříku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Rostíku , tak dávám echo na 80 % budem hrát příští pátek na žižkově Jj.Pak zjistím jak mi to vychází a dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Dobry den kamaradi Zdarec sousede. Číslo mám tak OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.