Duben 16, 200916 r To zas bude pařáák!!! Ale dnes se to má zkazit. ale nema se to kazit tak hodne jak rikali
Duben 16, 200916 r Kéž by...mám totiž umyté auto tak auta mam umyte taky porad ale vcera me okta prestala blikat tak byla a je sranda na krizovatkach
Duben 16, 200916 r brý jitro baurak: si měl problémy už tady v MB s blinkrama ne? holt musíš vystrčit levou ruku z okýnka a signalizovat
Duben 16, 200916 r Baurak: to je houby...to mě se stala ted větší prdel...vezla mě známa a ta zapomněla odemknout řadici páku a když couvala z parkoviště a už najela na hlavní tak díky tomu nemohla zařadit jedničku...ty woe...to byla prdel protože na ní začali troubit a blikat a já bych se nejraději propadl do země...
Duben 16, 200916 r pěkné rano kluci Romčo já pilně pracoval tak jsem nemohl zvedat tel:-) jako včera mě praskla stahovačka na okně u řidiče bo co stahuju okýnko najednou rup...a byl konec...
Duben 16, 200916 r Miro: v pohodě. Evers: hold blondýna no... Jiak od 10 hodin tady nejsem tak tady nezlobte chuligání...
Duben 16, 200916 r mě taky bolej....až podezřele moc:-)mám je nalitý jak při pýtým měsíci:-)já nemůžu...nemám auto...já bych viděl neděli večer:-)pokud to vyjde jo??
Duben 16, 200916 r Rostíku , tak dávám echo na 80 % budem hrát příští pátek na žižkově Upraveno Duben 16, 200916 r od Evers
Duben 16, 200916 r Rostíku , tak dávám echo na 80 % budem hrát příští pátek na žižkově Jj.Pak zjistím jak mi to vychází a dám vědět.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.