Duben 16, 200916 r brý jitro baurak: si měl problémy už tady v MB s blinkrama ne? holt musíš vystrčit levou ruku z okýnka a signalizovat ale to byl jen detail, ze me vypadaval ten v blatniku u ridice ale jen kdyz jsem jel vic jak 180kmh ted odesel ten prepinac u varovnych svetel, tak to dnes vymenim a je zase klid
Duben 16, 200916 r a co s tím v blatníku, nejezdíš víc jak 180 jojo rekl, jsem si ze to bude lepsi :-)
Duben 16, 200916 r To se bude auto mit jak se jezdi v tom jednickovym BMW? jsem max spokojenej.Vcera jsem ho poprvy cestou ze Svycarska poradne protahnul.Uz mam 3 tis km,tak uz ho muzu tocit.Rozjezdy zatim nic moc,je docela tezkej,ale jak se rozjede,tak je to fakt gut.
Duben 16, 200916 r ahoj Péťo, myslím tady na fóru sere mě, co se tady poslední dobou děje.. Upraveno Duben 16, 200916 r od Dakie
Duben 16, 200916 r mě už delší dobu, prostě se to rozjelo a těď z toho bude pro někoho byznys. Na Olina mám názor už dlouho, ale to co předvedl na Jardu je fakt síla
Duben 16, 200916 r buďte v klidu, mě je to fuk a neřeště to, ale rád si s váma dám zase někde jégra, mimochodem ani mě nebolela ráno hlava a byl jsem čilá rybička, že by se vracelo mládí
Duben 16, 200916 r jj, už to vážně přehnal a akorát nám tady otravuje život.. kdyby to tak nechal běžet jak to běželo.. já? tak nějak už sem se z toho dostal díky za optání
Duben 16, 200916 r Jardo, dal sem si Jégra asi 14 dní po tý akci a super spíš mi nesedlo to pivko - Master z Plzně rád bych tu akci s vámi zopakoval
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.