Petr81 Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 buďte v klidu, mě je to fuk a neřeště to, ale rád si s váma dám zase někde jégra, mimochodem ani mě nebolela ráno hlava a byl jsem čilá rybička, že by se vracelo mládí spíš ještě neodešlo "starouši" taky tě zase rád uvidím nejde o co předvedl na tebe, ale k čemu to spěje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 není všem dnům konec, Chabry se blíží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 no už aby ty Chabry byly! těším se jak malej kluk a jak je u vás, Péťo? už máte vybranou dovolenou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 jestli nějaký Chabry budou. Ale uděláme zase akci v Boleslavi a pánové v létě u nás na zahradě grilovačka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 jestli nějaký Chabry budou. Ale uděláme zase akci v Boleslavi a pánové v létě u nás na zahradě grilovačka já myslím že budou, přece to nezruší hmm, to zní lákavě ta grilovačka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 spěje to k tomu, že nebudou modi, bude se obecně kecat tady v hospodě a na problémy v technických sekcích nebude nikdo odpovídat, protože co problém to založené téma, takže pokecáme a budeme mít klid a pohodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 no už aby ty Chabry byly! těším se jak malej kluk a jak je u vás, Péťo? už máte vybranou dovolenou? u nás dobrý, dovolenou nemáme, řešíme co a jak s "dítětem". Přeci jenom je to kus psa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 spíš se obávám, že se bude kecat všude fórum plný ÓTéček a jak říkáš, plno novejch dotazů, takže se v tom nikdo nebude orientovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 já myslím že budou, přece to nezruší hmm, to zní lákavě ta grilovačka no něco jsem zaslechl, uvidíme. Jj, grilování bude, dám včas vědět, ale jste zváni - zn. maso a dobrou náladui sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 u nás dobrý, dovolenou nemáme, řešíme co a jak s "dítětem". Přeci jenom je to kus psa já vám ho klidně pohlídám, miluju zlatý retrívry ba ne, lepší ho dát k někomu, koho aspoň zná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 kucí, čus jedu a zavírám krám, teda kancl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 no něco jsem zaslechl, uvidíme. Jj, grilování bude, dám včas vědět, ale jste zváni - zn. maso a dobrou náladui sebou já vím, Vitto prej psal nějakej mail.. ale co přesně v něm bylo nevím, pobral sem to tak, že snad sraz bude pořádat on.. maso no problema, dobrou náladu získám s váma vždy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 spíš se obávám, že se bude kecat všude fórum plný ÓTéček a jak říkáš, plno novejch dotazů, takže se v tom nikdo nebude orientovat.. OC už se jednou stěhovalo tak to můžem zopakovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 (editace) kucí, čus jedu a zavírám krám, teda kancl šťastnou cestu a hezký zbytek večera! Editováno: 16. Duben 2009, autor: Dakie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 já vím, Vitto prej psal nějakej mail.. ale co přesně v něm bylo nevím, pobral sem to tak, že snad sraz bude pořádat on..maso no problema, dobrou náladu získám s váma vždy Vitto, snad bude pořádat akci pro veřejnost /OC/, tohle je akce pro známý a zvaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 OC už se jednou stěhovalo tak to můžem zopakovat že by se to vrátilo na TF? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Vitto, snad bude pořádat akci pro veřejnost /OC/, tohle je akce pro známý a zvaný já myslel, že Chabry nejsou pro zvaný, ale pro kohokoliv, nebo sem to nějak nepobral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Ahoj chlapi.Jak je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 hoj Romčo, celkem to de... co ty, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Ahoj! rád Tě tady vidím! Ted jsem si dal srazik s Lukynem co má červenou Fabii.Jel pro zadní nápravu k nám do města a tak jsme se sešli a pěkně pokecali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 no vida, tak už jí konečně má, kluk jeden ušatej koukám že jich asi je dostatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Taky by jsme se mohli někdy potkat člověče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Kuk ... tak jsem vás přišel pozdravit po hodně dllloo..........oouhé době japa se vám vede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 já myslel, že Chabry nejsou pro zvaný, ale pro kohokoliv, nebo sem to nějak nepobral jsem myslel to grilování . Chabry jsou pro kohokoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Dal bych si něco grilovaného... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.