Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

buďte v klidu, mě je to fuk a neřeště to, ale rád si s váma dám zase někde jégra, mimochodem ani mě nebolela ráno hlava a byl jsem čilá rybička, že by se vracelo mládí :)

spíš ještě neodešlo "starouši" ;) taky tě zase rád uvidím

nejde o co předvedl na tebe, ale k čemu to spěje

není všem dnům konec, Chabry se blíží :palec2:

no už aby ty Chabry byly! těším se jak malej kluk :)

a jak je u vás, Péťo? už máte vybranou dovolenou? :)

jestli nějaký Chabry budou. Ale uděláme zase akci v Boleslavi a pánové v létě u nás na zahradě grilovačka :palec2:

jestli nějaký Chabry budou. Ale uděláme zase akci v Boleslavi a pánové v létě u nás na zahradě grilovačka :palec2:

já myslím že budou, přece to nezruší ;) hmm, to zní lákavě ta grilovačka ;)

spěje to k tomu, že nebudou modi, bude se obecně kecat tady v hospodě a na problémy v technických sekcích nebude nikdo odpovídat, protože co problém to založené téma, takže pokecáme a budeme mít klid a pohodu

no už aby ty Chabry byly! těším se jak malej kluk :)

a jak je u vás, Péťo? už máte vybranou dovolenou? :)

u nás dobrý, dovolenou nemáme, řešíme co a jak s "dítětem". Přeci jenom je to kus psa

spíš se obávám, že se bude kecat všude :) fórum plný ÓTéček a jak říkáš, plno novejch dotazů, takže se v tom nikdo nebude orientovat..

já myslím že budou, přece to nezruší ;) hmm, to zní lákavě ta grilovačka ;)

no něco jsem zaslechl, uvidíme. Jj, grilování bude, dám včas vědět, ale jste zváni - zn. maso a dobrou náladui sebou lol

u nás dobrý, dovolenou nemáme, řešíme co a jak s "dítětem". Přeci jenom je to kus psa

já vám ho klidně pohlídám, miluju zlatý retrívry ;)

ba ne, lepší ho dát k někomu, koho aspoň zná ;)

kucí, čus jedu a zavírám krám, teda kancl :palec2:

no něco jsem zaslechl, uvidíme. Jj, grilování bude, dám včas vědět, ale jste zváni - zn. maso a dobrou náladui sebou lol

já vím, Vitto prej psal nějakej mail.. ale co přesně v něm bylo nevím, pobral sem to tak, že snad sraz bude pořádat on..

maso no problema, dobrou náladu získám s váma vždy :palec2:

spíš se obávám, že se bude kecat všude :) fórum plný ÓTéček a jak říkáš, plno novejch dotazů, takže se v tom nikdo nebude orientovat..

OC už se jednou stěhovalo tak to můžem zopakovat lollollol

kucí, čus jedu a zavírám krám, teda kancl :palec2:

šťastnou cestu ;) a hezký zbytek večera!

Upraveno od Dakie

já vím, Vitto prej psal nějakej mail.. ale co přesně v něm bylo nevím, pobral sem to tak, že snad sraz bude pořádat on..

maso no problema, dobrou náladu získám s váma vždy :palec2:

Vitto, snad bude pořádat akci pro veřejnost /OC/, tohle je akce pro známý a zvaný ;)

OC už se jednou stěhovalo tak to můžem zopakovat lollollol

že by se to vrátilo na TF? :D

Vitto, snad bude pořádat akci pro veřejnost /OC/, tohle je akce pro známý a zvaný ;)

já myslel, že Chabry nejsou pro zvaný, ale pro kohokoliv, nebo sem to nějak nepobral :)

Ahoj chlapi.Jak je?

hoj Romčo, celkem to de... co ty, ;)

Ahoj! rád Tě tady vidím! Ted jsem si dal srazik s Lukynem co má červenou Fabii.Jel pro zadní nápravu k nám do města a tak jsme se sešli a pěkně pokecali :palec2:

no vida, tak už jí konečně má, kluk jeden ušatej :) koukám že jich asi je dostatek :)

Taky by jsme se mohli někdy potkat člověče :)

Kuk ... tak jsem vás přišel pozdravit po hodně dllloo..........oouhé době -_- japa se vám vede?

já myslel, že Chabry nejsou pro zvaný, ale pro kohokoliv, nebo sem to nějak nepobral :)

jsem myslel to grilování ;). Chabry jsou pro kohokoliv

Dal bych si něco grilovaného...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.