Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

buďte v klidu, mě je to fuk a neřeště to, ale rád si s váma dám zase někde jégra, mimochodem ani mě nebolela ráno hlava a byl jsem čilá rybička, že by se vracelo mládí :)

spíš ještě neodešlo "starouši" ;) taky tě zase rád uvidím

nejde o co předvedl na tebe, ale k čemu to spěje

není všem dnům konec, Chabry se blíží :palec2:

no už aby ty Chabry byly! těším se jak malej kluk :)

a jak je u vás, Péťo? už máte vybranou dovolenou? :)

jestli nějaký Chabry budou. Ale uděláme zase akci v Boleslavi a pánové v létě u nás na zahradě grilovačka :palec2:

jestli nějaký Chabry budou. Ale uděláme zase akci v Boleslavi a pánové v létě u nás na zahradě grilovačka :palec2:

já myslím že budou, přece to nezruší ;) hmm, to zní lákavě ta grilovačka ;)

spěje to k tomu, že nebudou modi, bude se obecně kecat tady v hospodě a na problémy v technických sekcích nebude nikdo odpovídat, protože co problém to založené téma, takže pokecáme a budeme mít klid a pohodu

no už aby ty Chabry byly! těším se jak malej kluk :)

a jak je u vás, Péťo? už máte vybranou dovolenou? :)

u nás dobrý, dovolenou nemáme, řešíme co a jak s "dítětem". Přeci jenom je to kus psa

spíš se obávám, že se bude kecat všude :) fórum plný ÓTéček a jak říkáš, plno novejch dotazů, takže se v tom nikdo nebude orientovat..

já myslím že budou, přece to nezruší ;) hmm, to zní lákavě ta grilovačka ;)

no něco jsem zaslechl, uvidíme. Jj, grilování bude, dám včas vědět, ale jste zváni - zn. maso a dobrou náladui sebou lol

u nás dobrý, dovolenou nemáme, řešíme co a jak s "dítětem". Přeci jenom je to kus psa

já vám ho klidně pohlídám, miluju zlatý retrívry ;)

ba ne, lepší ho dát k někomu, koho aspoň zná ;)

kucí, čus jedu a zavírám krám, teda kancl :palec2:

no něco jsem zaslechl, uvidíme. Jj, grilování bude, dám včas vědět, ale jste zváni - zn. maso a dobrou náladui sebou lol

já vím, Vitto prej psal nějakej mail.. ale co přesně v něm bylo nevím, pobral sem to tak, že snad sraz bude pořádat on..

maso no problema, dobrou náladu získám s váma vždy :palec2:

spíš se obávám, že se bude kecat všude :) fórum plný ÓTéček a jak říkáš, plno novejch dotazů, takže se v tom nikdo nebude orientovat..

OC už se jednou stěhovalo tak to můžem zopakovat lollollol

kucí, čus jedu a zavírám krám, teda kancl :palec2:

šťastnou cestu ;) a hezký zbytek večera!

Upraveno od Dakie

já vím, Vitto prej psal nějakej mail.. ale co přesně v něm bylo nevím, pobral sem to tak, že snad sraz bude pořádat on..

maso no problema, dobrou náladu získám s váma vždy :palec2:

Vitto, snad bude pořádat akci pro veřejnost /OC/, tohle je akce pro známý a zvaný ;)

OC už se jednou stěhovalo tak to můžem zopakovat lollollol

že by se to vrátilo na TF? :D

Vitto, snad bude pořádat akci pro veřejnost /OC/, tohle je akce pro známý a zvaný ;)

já myslel, že Chabry nejsou pro zvaný, ale pro kohokoliv, nebo sem to nějak nepobral :)

Ahoj chlapi.Jak je?

hoj Romčo, celkem to de... co ty, ;)

Ahoj! rád Tě tady vidím! Ted jsem si dal srazik s Lukynem co má červenou Fabii.Jel pro zadní nápravu k nám do města a tak jsme se sešli a pěkně pokecali :palec2:

no vida, tak už jí konečně má, kluk jeden ušatej :) koukám že jich asi je dostatek :)

Taky by jsme se mohli někdy potkat člověče :)

Kuk ... tak jsem vás přišel pozdravit po hodně dllloo..........oouhé době -_- japa se vám vede?

já myslel, že Chabry nejsou pro zvaný, ale pro kohokoliv, nebo sem to nějak nepobral :)

jsem myslel to grilování ;). Chabry jsou pro kohokoliv

Dal bych si něco grilovaného...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.