Duben 16, 200916 r buďte v klidu, mě je to fuk a neřeště to, ale rád si s váma dám zase někde jégra, mimochodem ani mě nebolela ráno hlava a byl jsem čilá rybička, že by se vracelo mládí spíš ještě neodešlo "starouši" taky tě zase rád uvidím nejde o co předvedl na tebe, ale k čemu to spěje
Duben 16, 200916 r no už aby ty Chabry byly! těším se jak malej kluk a jak je u vás, Péťo? už máte vybranou dovolenou?
Duben 16, 200916 r jestli nějaký Chabry budou. Ale uděláme zase akci v Boleslavi a pánové v létě u nás na zahradě grilovačka
Duben 16, 200916 r jestli nějaký Chabry budou. Ale uděláme zase akci v Boleslavi a pánové v létě u nás na zahradě grilovačka já myslím že budou, přece to nezruší hmm, to zní lákavě ta grilovačka
Duben 16, 200916 r spěje to k tomu, že nebudou modi, bude se obecně kecat tady v hospodě a na problémy v technických sekcích nebude nikdo odpovídat, protože co problém to založené téma, takže pokecáme a budeme mít klid a pohodu
Duben 16, 200916 r no už aby ty Chabry byly! těším se jak malej kluk a jak je u vás, Péťo? už máte vybranou dovolenou? u nás dobrý, dovolenou nemáme, řešíme co a jak s "dítětem". Přeci jenom je to kus psa
Duben 16, 200916 r spíš se obávám, že se bude kecat všude fórum plný ÓTéček a jak říkáš, plno novejch dotazů, takže se v tom nikdo nebude orientovat..
Duben 16, 200916 r já myslím že budou, přece to nezruší hmm, to zní lákavě ta grilovačka no něco jsem zaslechl, uvidíme. Jj, grilování bude, dám včas vědět, ale jste zváni - zn. maso a dobrou náladui sebou
Duben 16, 200916 r u nás dobrý, dovolenou nemáme, řešíme co a jak s "dítětem". Přeci jenom je to kus psa já vám ho klidně pohlídám, miluju zlatý retrívry ba ne, lepší ho dát k někomu, koho aspoň zná
Duben 16, 200916 r no něco jsem zaslechl, uvidíme. Jj, grilování bude, dám včas vědět, ale jste zváni - zn. maso a dobrou náladui sebou já vím, Vitto prej psal nějakej mail.. ale co přesně v něm bylo nevím, pobral sem to tak, že snad sraz bude pořádat on.. maso no problema, dobrou náladu získám s váma vždy
Duben 16, 200916 r spíš se obávám, že se bude kecat všude fórum plný ÓTéček a jak říkáš, plno novejch dotazů, takže se v tom nikdo nebude orientovat.. OC už se jednou stěhovalo tak to můžem zopakovat
Duben 16, 200916 r kucí, čus jedu a zavírám krám, teda kancl šťastnou cestu a hezký zbytek večera! Upraveno Duben 16, 200916 r od Dakie
Duben 16, 200916 r já vím, Vitto prej psal nějakej mail.. ale co přesně v něm bylo nevím, pobral sem to tak, že snad sraz bude pořádat on..maso no problema, dobrou náladu získám s váma vždy Vitto, snad bude pořádat akci pro veřejnost /OC/, tohle je akce pro známý a zvaný
Duben 16, 200916 r Vitto, snad bude pořádat akci pro veřejnost /OC/, tohle je akce pro známý a zvaný já myslel, že Chabry nejsou pro zvaný, ale pro kohokoliv, nebo sem to nějak nepobral
Duben 16, 200916 r Ahoj! rád Tě tady vidím! Ted jsem si dal srazik s Lukynem co má červenou Fabii.Jel pro zadní nápravu k nám do města a tak jsme se sešli a pěkně pokecali
Duben 16, 200916 r Kuk ... tak jsem vás přišel pozdravit po hodně dllloo..........oouhé době japa se vám vede?
Duben 16, 200916 r já myslel, že Chabry nejsou pro zvaný, ale pro kohokoliv, nebo sem to nějak nepobral jsem myslel to grilování . Chabry jsou pro kohokoliv
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.