perníkář Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 mám radost kluci že jsem přispíváte..... jen tak dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 nic takového v autě nevozím, na pí.oviny si nepotrpím a řekl bych, že třeba na zrcátku to ani nemá co pohledávat. Taky mi to příjde nevkusné. Mám jen na ofuku voňavku, nějaký ambi pur nebo co to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 I TOBĚ DÍKY ZA NÁZOR..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Ja souhlasim, ze na zrcatku nema viset baprosto nic! Uz staci, ze navi brani vyhledu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 A já na zrcátku mám kopačák už od pradávna, dále tam mám (nevím jak se ten řecký růženec jmenuje, má odhánět vše zlé), no a na dveřích spolujezdce na klice visí již hodně špinavý Tweety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 já taky Tweetyho, taky už je trochu špinavej, putuje se mnou z auta do auta. už má tak 5-6 let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 A jeste mam u te zelene mysky medvidka. Taky jsem myslel,ze na zpetnem nic nesnesu,ale rychle jsem si zvykl. Ale treba CD nebo neco podobneho bych tam mit nemohl. A o tom vkusu... jsou to darky od nejblizsich, pro stesti na cestach , takze doma ve skrini by mi to asi neproslo )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 24. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Ja souhlasim, ze na zrcatku nema viset baprosto nic! Uz staci, ze navi brani vyhledu! tak jestli je na to nějaká vyhláška to nevím, mě to nevadí ve výhledu mi to až tak nebrání, když potřebji, tak se nahnu o něco více a podívám se tam.. mě to tam nevadí jsem rád že tam můžu mít také něco od přítelkyně pro štěstí.... Palo, reddy díky i Vám za příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 tak jestli je na to nějaká vyhláška to nevím, mě to nevadí ve výhledu mi to až tak nebrání, když potřebji, tak se nahnu o něco více a podívám se tam.. mě to tam nevadí jsem rád že tam můžu mít také něco od přítelkyně pro štěstí....Palo, reddy díky i Vám za příspěvky Souhlas s perníkářem Vyhláška myslím není. Mám tam jen malej náramek...člověk si ho ani nevšimne, va výhledu nebrání, ještě tam mám nějakou voňavku a nano od Vorlajze pod mobil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 octu od abrexu,na 5 dveřích pak kostlivce co se mnou brázdí cesty už 9 let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Mam v rohu na skle pricuclýho plyšovýho mrňavýho soba.Když mu zmáčknu břicho tak řekne I love you a rozblikaj se tvářičky do červena. Už se mnou putuje skoro 5 let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 24. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2009 octaviaman, Petus: i Vám díkes za příspěvěk, páni to už je nějakej pátek co s Vámi ty talismany putují a co už s Vámi zažili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Kdyby se tu ciste nahodou objevil mikl... Milane, je na to vyhlaska?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 To by mě taky zajímalo fakt netuším...nemělo by ti nic bránit ve výhledu... ale něco malýho na zrcátku... jsem zvědav co řekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 24. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2009 (editace) a o co vlastně jde?? jen jsem založil tohle téma abychom se dozvěděli kdo co vozí s sebou v autě pro štěstí, a to že tam na obrázku mám co mám je čistě moje věc.. nidko mě za to nepíčoval, takže to tam tak vozit budu dál,mě to ve výhledu nebrání, a nevadí mi to, jsem tam na to zvyklí to samé můžeme říci i o navigacích, že když je přidělaná na přením skle tak ti brání ve výhledu a zatím jsem neslyšel o tom že by bylo zakázané používat navigace, záleží na každém jak je zvyklí jak mu to vyhovuje!! A jinak taková nějaká vyhláška a podle vyhlášky nemá být na předním okně umístěno nic, co by bránilo řidiči ve výhledu, nebo ho jinak rozptylovalo! Editováno: 24. leden 2009, autor: perníkář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Hlavne se nerozciluj a dej si tam klidne velky kopacky s kolikama, to je tva vec, my ti nikdo do toho kecat nebudeme... Ale co vim, navigace by nemela byti umistena uprostred okna, ale po levici ridice u sloupku, jelikoz brani pri vyhledu.. Toto jsem slysel. co je na tom pravdy nevim, jen mi to logiku dava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Mam jen na zadním okně dres a Garfilda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 24. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2009 já se nerozčiluji, mě zas dává logiku to že každý si tu navigaci dá stejně tak jak mu to vyhovuje a ruku na srdce pokud budeš mít navigaci jinde než ti to vyhovuje tak se schyluje k průseru nevšímáš si provozu a ...... a je to určitě horší než nějaká věcička zavěšená na zpětném zrcátku toť vše a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Hlavne se nerozciluj a dej si tam klidne velky kopacky s kolikama, to je tva vec, my ti nikdo do toho kecat nebudeme... Ale co vim, navigace by nemela byti umistena uprostred okna, ale po levici ridice u sloupku, jelikoz brani pri vyhledu.. Toto jsem slysel. co je na tom pravdy nevim, jen mi to logiku dava. Promiň, ale jestli hledáš v našem právním řádu nějakou logiku, tak ti přeji mnoho štěstí při hledání, myslím, že dříve najdeš jehlu v megastohu slámy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 24. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2009 díky za podporu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Ale no tak, nepotrebujes zadnou podporu na me, kdazdy mame svuj nazor a ja to proste nesnasim na zrcatku, proto mi to dava logiku... a to je muj nazor... takze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 24. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2009 tak tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 karel opravdu nema koule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 26. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Ale no tak, nepotrebujes zadnou podporu na me, kdazdy mame svuj nazor a ja to proste nesnasim na zrcatku, proto mi to dava logiku... a to je muj nazor... takze Ale na zrovna tvoje názory není nikdo zvědavej :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.