Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

mám radost kluci že jsem přispíváte..... jen tak dál

nic takového v autě nevozím, na pí.oviny si nepotrpím a řekl bych, že třeba na zrcátku to ani nemá co pohledávat. Taky mi to příjde nevkusné. Mám jen na ofuku voňavku, nějaký ambi pur nebo co to je.

• Autor

I TOBĚ DÍKY ZA NÁZOR..... :palec2:

Ja souhlasim, ze na zrcatku nema viset baprosto nic! Uz staci, ze navi brani vyhledu! ;)

A já na zrcátku mám kopačák už od pradávna, dále tam mám (nevím jak se ten řecký růženec jmenuje, má odhánět vše zlé), no a na dveřích spolujezdce na klice visí již hodně špinavý Tweety

já taky Tweetyho, taky už je trochu špinavej, putuje se mnou z auta do auta. už má tak 5-6 let

A jeste mam u te zelene mysky medvidka. Taky jsem myslel,ze na zpetnem nic nesnesu,ale rychle jsem si zvykl. Ale treba CD nebo neco podobneho bych tam mit nemohl. A o tom vkusu... jsou to darky od nejblizsich, pro stesti na cestach , takze doma ve skrini by mi to asi neproslo :)))

• Autor
Ja souhlasim, ze na zrcatku nema viset baprosto nic! Uz staci, ze navi brani vyhledu! ;)

tak jestli je na to nějaká vyhláška to nevím, mě to nevadí ve výhledu mi to až tak nebrání, když potřebji, tak se nahnu o něco více a podívám se tam.. mě to tam nevadí jsem rád že tam můžu mít také něco od přítelkyně pro štěstí....

Palo, reddy díky i Vám za příspěvky :palec2:

tak jestli je na to nějaká vyhláška to nevím, mě to nevadí ve výhledu mi to až tak nebrání, když potřebji, tak se nahnu o něco více a podívám se tam.. mě to tam nevadí jsem rád že tam můžu mít také něco od přítelkyně pro štěstí....

Palo, reddy díky i Vám za příspěvky :palec2:

Souhlas s perníkářem :palec2: Vyhláška myslím není. Mám tam jen malej náramek...člověk si ho ani nevšimne, va výhledu nebrání, ještě tam mám nějakou voňavku a nano od Vorlajze pod mobil.

octu od abrexu,na 5 dveřích pak kostlivce co se mnou brázdí cesty už 9 let :D

post-4463-1232794689_thumb.jpg

Mam v rohu na skle pricuclýho plyšovýho mrňavýho soba.Když mu zmáčknu břicho tak řekne I love you a rozblikaj se tvářičky do červena. Už se mnou putuje skoro 5 let

• Autor

octaviaman, Petus: i Vám díkes za příspěvěk, páni to už je nějakej pátek co s Vámi ty talismany putují a co už s Vámi zažili

Kdyby se tu ciste nahodou objevil mikl... Milane, je na to vyhlaska?? ;)

To by mě taky zajímalo ;) fakt netuším...nemělo by ti nic bránit ve výhledu... ale něco malýho na zrcátku... jsem zvědav co řekne :)

• Autor

a o co vlastně jde?? jen jsem založil tohle téma abychom se dozvěděli kdo co vozí s sebou v autě pro štěstí, a to že tam na obrázku mám co mám je čistě moje věc.. nidko mě za to nepíčoval, takže to tam tak vozit budu dál,mě to ve výhledu nebrání, a nevadí mi to, jsem tam na to zvyklí ;) to samé můžeme říci i o navigacích, že když je přidělaná na přením skle tak ti brání ve výhledu a zatím jsem neslyšel o tom že by bylo zakázané používat navigace, záleží na každém jak je zvyklí jak mu to vyhovuje!! A jinak taková nějaká vyhláška a podle vyhlášky nemá být na předním okně umístěno nic, co by bránilo řidiči ve výhledu, nebo ho jinak rozptylovalo!

Upraveno od perníkář

Hlavne se nerozciluj a dej si tam klidne velky kopacky s kolikama, to je tva vec, my ti nikdo do toho kecat nebudeme... Ale co vim, navigace by nemela byti umistena uprostred okna, ale po levici ridice u sloupku, jelikoz brani pri vyhledu.. :palec2: Toto jsem slysel. co je na tom pravdy nevim, jen mi to logiku dava.

Mam jen na zadním okně dres a Garfilda... ;)

• Autor

já se nerozčiluji, mě zas dává logiku to že každý si tu navigaci dá stejně tak jak mu to vyhovuje a ruku na srdce pokud budeš mít navigaci jinde než ti to vyhovuje tak se schyluje k průseru nevšímáš si provozu a ...... a je to určitě horší než nějaká věcička zavěšená na zpětném zrcátku toť vše a :noot:

Hlavne se nerozciluj a dej si tam klidne velky kopacky s kolikama, to je tva vec, my ti nikdo do toho kecat nebudeme... Ale co vim, navigace by nemela byti umistena uprostred okna, ale po levici ridice u sloupku, jelikoz brani pri vyhledu.. :palec2: Toto jsem slysel. co je na tom pravdy nevim, jen mi to logiku dava.

Promiň, ale jestli hledáš v našem právním řádu nějakou logiku, tak ti přeji mnoho štěstí při hledání, myslím, že dříve najdeš jehlu v megastohu slámy :feve:

• Autor

díky za podporu :)

Ale no tak, nepotrebujes zadnou podporu na me, kdazdy mame svuj nazor a ja to proste nesnasim na zrcatku, proto mi to dava logiku... ;) a to je muj nazor... takze :noot:

karel

opravdu nema koule :D

Ale no tak, nepotrebujes zadnou podporu na me, kdazdy mame svuj nazor a ja to proste nesnasim na zrcatku, proto mi to dava logiku... ;) a to je muj nazor... takze :noot:

Ale na zrovna tvoje názory není nikdo zvědavej :p:smich: :smich: ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.