Romariooo Vloženo 8. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Ale Ty jseš čistej ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Jsem, zrovna nic neberu... JA nebyl na testech, zena jo, tak soudim sebe dle ni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Tady je taková lepší zpráva o tom, že se postupně daří: http://aktualne.centrum.cz/zahranici/ameri...phtml?id=629159 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Hoši jedno je jisté -U LEDNICE TO NEDOSTANEŠ. Máš recht, šukání je pro děcka. Chlapi si vypijou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Zabiak: až takhle to bereš jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Dneska jsem mel malou prezentaci na tohle tema ve skole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Kluci a co radite Me :smich: 16roku .... Podotykam ,ze ted pisu ja Junior Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Petřik: dávat si pozor kam to strkáš.Fakt to neni prdel a neni nad to být zdravej...bohužel je to tak řetězová záležitost že když na to pomyslím tak mi běhá mráz po zádech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Tyjo Romme mne povidej vim,ze proti vam jsem nic,ale preci jen .... Ted jsem mel slecno rok tak to bylo fpoho ale ted co diskoska to jina slecna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Petřik: jen blbní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Nj ale kdyz oni jsou tak krasny :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 ještě nevíš co je krásné :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Tcs .... dedku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 ještě nevíš co je krásné :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 to Rolbína: co ty se směješ? Ty makej na kopečku a neser se do toho, když se tady seru já to Petřík: s tím dědkem jsi mne tedy zničil, ale máš pravdu, už i v mých letech jsou někteří dědkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Největší svinárna je když je nakažená matka dítěte a dítě to má hned po narozeni-to je pak hodně smutny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.