Romariooo Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 A když to někdo slaví tak prosím nějaké myšlenky na dárek či co...mimo kytky samozřejmě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Neslavim to a pri tom to je tak vyznacny den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Taky to neslavím ale jak jsem psal v Hospodě: dcera má narozeniny a jsem do ní pořád zamilovaný syn je narozený na dušičky 2.11 a holka na svátek zamilovaných.Zvláštně krásny,co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 ani nevím, kdy to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Poslušně hlásím 14 unora,v sobotu.A ne že na to zapomeneš Tomiku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 jaksi jsem se dávno odmiloval,nějak náš vztah beru jako rutinu,někdo by řekl povinnost,prostě to není tak růžové jako před 13 lety,jediné co miluji je můj synek,ale tomu snad nic kupovat nebudu,tedy normálně toho má ode mne dost,myslímže důležitější než dar je to že jsme spolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PETAHEY Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Tak ja mam na valentyna narozeniny takze slavim kazdy rok :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 A ja uz nekolik let nemam s kym slavit tak neslavim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John Doe Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Tento "sviatok" neoslavujem aj ked mám s kým,lebo ho neuznávam ako sviatok,za chvíľu budeme sláviť ešte aj Deň vďakyvzdania,Deň nezávislosti a iné zamerikanizované sviatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Pro me to neznamena naprosto nic a je to NAPROSTO ubohe, ani jednou jsem se z EMERIKY nepo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Davon: ten Tvůj názor má vic lidi a nebýt dceřinych narozenin tak taky nevím přesný datum toho svátku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Pro me to neznamena naprosto nic a je to NAPROSTO ubohe, ani jednou jsem se z EMERIKY nepo... Souhlas, nesnáším co je emerické a ruské, protože je to stejné. Rusáci a amíci jsou stejní, jen se jinak oblékají a jinak mluví, ale to je vše. Stejná banda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 (editace) Pro me to neznamena naprosto nic a je to NAPROSTO ubohe, ani jednou jsem se z EMERIKY nepo... Souhlasim s tebou. Jen mam s tim dnem spolecne to co Romanova dcera a Petahey,takze pro mne je to nej den Jinak muj nazor,na projeveni lasky,citu a ....... nepotrebuju nejaky "svatek" to si snad dva lidi co se maji nejak radi,muzou rict i nekolikrat do roka,no ni ? Editováno: 7. Únor 2009, autor: maros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 ty emerický svátky co se tu rozmáhají jsou naprd, akorát to tahá z kapes peníze, mladá to bohužel prožívá, tak jí koupim nějakou bomboniéru ve tvaru srdce a lahev levné americké náhražky kofoly a doufam že ta sobota rychle uteče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 se svatkem jako je valentyn mi muzou vylizat prdel.... a rekl jsem to vsem vcetne mlady.... nazdar... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 To mě docela překvapujete.Takže nikdo odsud to neslaví nebo se to boji jen přiznat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Jak sem psal, neslavim protoze neni s kym, kdyz bylo tak jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 'Octavius84' : musiš se pořádně dívat okolo sebe...bab je všude mraky ale ani jednu bych domů nechtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Ale ja netvrdim, ze mi neco chybi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novinář Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 NESLAVÍM a hotovo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mi-rek1,8T Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Taky to neslavíme ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Ale ja netvrdim, ze mi neco chybi Taky aby jo Proč se ženské malují a voní? Protože jsou hnusné a smrdí (ale samosebou, že vyjímky stvrzují pravidlo = vaše ženy, že ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Ty jo...Vy jim teda daváte! Hele...to jsem zvědavej jestli se mezi škodovákama někdo objeví kdo to slavi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Na sobotu vecer se koupi nejaky pouta a biciky... priste si rozmysli neco slavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Houmik: hmmm! To by šlo! Vysoké boty na podpatku...waw! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.