houmik Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Pockej, to neni prdel Pouta uz jsou na poste... kol7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Směrem ke komu? K Tobě nebo ke mě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Neslavím,leč za pozornost mi to stojí,maličkost v této uspěchané době potěší obě strany ,co pánové hrdinové tvrdáci MDŽ již díky bohu nemáme,tak proč neprojevit trochu pozornosti,byt je na to ještě zbývajících 364 dní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 octavianus:nedivím se,taky bych byl raději sám,tuším že tonebude dlouho trvat houmík: to je gól sejis:tak trochu s tebou nesouhlasím,leč jsem v letech kdy tu byly komančové byl tak nějak ještě nezletilý,ale vím že MDŽ byl jaksi svátek mužů,ty vždycky chodily nejvíce nalití se slovy : je přeci MDŽ ne?ale netvrdím že to bylo dobré,ale ani že to bylo špatné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 No pozor pozor zrovna ted jsem dorazil a koukam, na stole balicek... tak jsem to rozbalil a jsou to ty pouta ja ji dam darky na letosni Valentyn bude vzpominat dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 pokud ztratíš klíček tak sem si jist že bude vzpomínat opravdu dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 (editace) Škoda že MDŽ je zrušenej svátek.Pořád lepší než nějakej ten americkej Valentýn Editováno: 8. Únor 2009, autor: Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy_x Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 No ono to vyšlo asi nastejno, při MDŽ se ožrali většinou jen chlapi a ženám musel stačit karafiát (když ho dokázal chlap dopravit domů ), no a Valentýn je zase jen o komerci Když to tedy vezmu z praktického hlediska, MDŽ bylo pro nás chlapy daleko příjemnější. Jinak jsem tady asi druhý, kdo se k Valetýnu přizná ale slovo "oslava" je v našem případě hodně, hodně přehnané. Vyřeší to nějaká maličkost a je to (co taky dělat, když nám MDŽ zrušili...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John Doe Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Kúpte svojej drahej čokoládu čo nemá rada(vy ju zbožňujete) a nejaký chlast čo vám chutí(jej nie) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Jo jak se tady už zmínil někdo, já bych to neřešil a taky to nemusím, ale když ona to prožívá .. tak nějakou tu maličkost někde koupím :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 tak jsem asi jedinej kterej to přizná, slavíme, kytka, nějakej malej dárek a zajít někam na hodně dobrou večeři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 já bych MOŽNÁ aji slavil...ale nemám s kým...respektive s kterou ...když se to veme kolem...co nenarvu do žensky narvu do auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy_x Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Jo jak se tady už zmínil někdo, já bych to neřešil a taky to nemusím, ale když ona to prožívá .. tak nějakou tu maličkost někde koupím :-P Přesně tak, nám to neublíží a hlavně budeme mít klídek. A hlavně v očích našich poloviček budeme Ti "lepší" co si vzpomenou narozdíl od jiných Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alegro Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 no tak já si jdu s mladou sednout někam na dobrý papáníčko a pak jdem do hospy slavit kámošovo narozky, takže to sfouknem na jednou. Jinak nic nekupuji, pouze jdem na véču Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Nesnáším takovéhle cizí umělé svátky. Vnucené nám jen proto, aby jsme utratili prašule. Neslavím a nesnáším, ale přítelkyně to po mě bohužel vyžaduje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 ja to slavil,ale uz nemam s kym. k temu emerickemu svatku. Svatek zamilovanych neni jen americky vymysl.pred casem jsem videl porad o svatcich a pokud se nepletu tak se sv. valentin (ted nevim,jestli se to nejmenovalo nejak jinak) slavil i u nas. Jen casem v Evrope zanikl a udrzel se jen v americe. A ted se to vraci. Ale myslim, ze takovy svatek neni spatny. Jen uz hodne opravdu preamerikovany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 (editace) No to mě po*er sem se už dlouho tak nenasmál, jako nad nekterejma prizpevkama )) viz : "se svatkem jako je valentyn mi muzou vylizat prdel.... a rekl jsem to vsem vcetne mlady.... nazdar... " sem stejnýho názoru )) Ale bohužel o tom nerozhoduju. Editováno: 9. Únor 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Reddy: tak jsi borec! Konečně aspon někdo.Taky koupím určitě nějakou drobnou pozornost-to mě nic neudělá ba naopak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 tak u mě osobně proběhne nějaká ta kytička a maličkost, ale jinak to moc nehrotím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 No vždyt jo...nemusime jim kupovat auta! Stači jen malá pozornost a máš vymalováno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Nevíte co s "Valentýnem" a jste z Pardubicka ?? Vemte starou na pohádku Mám tu lupeny na 14.2.09 - Pardubice - Cinestar 15:00 na "Peklo s Princeznou" - věnuju hlašte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 No vždyt jo...nemusime jim kupovat auta! Stači jen malá pozornost a máš vymalováno... ale i tu maličkost musíme vybírat dost pozorně... ženy jsou ženy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 (editace) Já to vždy vyřeším tak, že vezmu přítelkyni na večeři, ale né v ten den. Protože jsem z principu proti. Takže jí vezmu den po tom nebo jinej den a zarputile říkám neslavíme ten blbej cizí svátek rozumíš. Jdeme jen tak Žádná reklama mě nebude nutit něco kupovat. Editováno: 9. Únor 2009, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 tak u mě osobně proběhne nějaká ta kytička a maličkost, ale jinak to moc nehrotím Asi tak nejak.. sice je to "umělí " svátek..ale to je fu©k... Když jí miluješ, není co řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Zatím nemám s kým,tak to neslavím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.