Přejít na obsah

Svátek zamilovaných neboli Valentýn

Romariooo

Doporučené příspěvky

Jo počkej ta ti to nadná lol :

Ti připadám tlustá jo????

Se ti už nelíbím jo???

:smich:

presne ... :smich: :smich: jak bych ji slysel - zacal jsem ji totiz tahat na squash... a presne zacala s tim prej - nejdriv- Ti připadám tlustá jo???? a nasledovalo presne hned - Se ti už nelíbím jo???

no hele tohle rikala porad dokola tak kdyz me potom nasrala tak sem ji rekl ze ano ze je tlusta a prestava se mi libit :smich: :smich: :smich:

to jste meli videt- asi necekala takovou moji reakci - okamzite zmkla a kdyz ji reknu at jde se mnou na squash tak je prvni kdo ma zabaleno :smich: :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Proč je dobré být letos na Valentýna sám

Letos budou mít zamilovaní valentýnské radovánky o něco dražší. „Spotřební koš“ zamilovaného člověka v nadcházejícím víkendu zahrnuje nepostradatelné květiny, blyštivé zlato a nějaký ten romantický víkend, například v Paříži.

Květiny

1) Co by to bylo za Valentýna bez voňavého pugétu květin. Ten jako jediný prakticky nezdražil, takže zamilovaní pánové dají za velkou kytici růží téměř totéž, co před rokem. Rozdíl bude méně než 1,5 %, protože právě tolik je nárůst ve spotřebním koši v oddíle kultura a rekreace, v němž jsou zahrnuty květiny.

Zlato

2) Za zlatou trojskou unci jsme loni na Valentýna zaplatili 915 dolarů, ale dnes se cena pohybuje kolem 940 dolarů. Upraveno o meziroční oslabení koruny to znamená, že korunová cena zlata vzrostla o 31 %. Koruna totiž oslabila z 17,20 CZK/USD na dnešních 22 korun za dolar.

Paříž

3) Česká koruna zamilovaným připravila nepříjemné překvapení také s romantikou v Paříži. Ta se díky slabé koruně letos prodraží o téměř 13 %, protože euro jsme loni touto dobou kupovali za 25,35 CZK/EUR, ale dnes za něj dáme více než 28,60 CZK/EUR.

Suma sumárum, naplno prožitý Valentýn bude pro všechny letos dražší. Jako vhodný letošní dárek se tedy nabízí výlet autem po České republice, protože benzín je o téměř 20 % levnější než před rokem. lol

Odkaz ke komentáři

presne ... :smich: :smich: jak bych ji slysel - zacal jsem ji totiz tahat na squash... a presne zacala s tim prej - nejdriv- Ti připadám tlustá jo???? a nasledovalo presne hned - Se ti už nelíbím jo???

no hele tohle rikala porad dokola tak kdyz me potom nasrala tak sem ji rekl ze ano ze je tlusta a prestava se mi libit :smich: :smich: :smich:

to jste meli videt- asi necekala takovou moji reakci - okamzite zmkla a kdyz ji reknu at jde se mnou na squash tak je prvni kdo ma zabaleno :smich: :smich:

:smich: ty vole to být tebou tak to bych nedělal kupovat jí permici klucí mají pravdu, když tak jí kup sobě i jí...

Odkaz ke komentáři

O svátku lásky uveřejnil ve svém blogu text také spisovatel a písničkář Jan Burian. Jeho fejeton začíná slovy:

"Dneska se musíme celej den mazlit," pravila má desetiletá dcera v ranním pološeru.

Otočil jsem se na druhý bok a otevřel jedno oko.

„Co se stalo?" zeptal jsem se.

„Je Valentýna!" dodalo to dítě radostně.

„Valentina Těreškovová?"zeptal jsem se ochraptěle, zrovna se mi dozdával nějaký sovětský sen z mého dětství.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...