Přejít na obsah

Není auto jako auto aneb zase slintám

Palo

Doporučené příspěvky

hajzli, já měl na tacho 11km, když jsem si pro něj dojel. Nehraju, ošulili mně :ph34r:

No tak toto bych asi tak úplně nemusel mít, ale taky jsem Palo spíše na takový auta, co se ti taky líbí. Nějakej sportovní shit bych nebral.

A co by si bral?

Maybach 62S nebo ho oživíme úpravou od Brabusu, či jen v základu Mercedes S 500 4M Long (http://magazin.auto.cz/testy/mercedes-benz-s-500-4-m-long-kancelar-na-ctyrech-kolech.html) a nebo jen trochu kratší, za to sportovnější S65AMG nebo nějaký Lexus LS či GS a nebo pán raději Bentey z Continentální serie a nebo Arnage serie také není k zahození, ale Bentley je už tak trochu předražený šupák (počkáme na Vittoria co nám poví :smich: )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

cena neni tak hrozná, ale kdo pak má vydržovat toho řidiče, přeci si to nebude majitel řídit sám že :smich:

Koupíš mi ho Jaroušku? Budu tě vozit a rád ;)

Klidně a rááád Járo, velmi rád bych s tím jezdil sám :wub:

Editováno: , autor: Palo
Odkaz ke komentáři

taky mám raději takový ty pohodlný velký mrchy. Ještě bych tam tak přidal Jagu, Audi a BMW

Tome já Audi miluju, Jaguárky také mohu, BMW je krásná, ale pořád to podle mne spolu s tím Benteyem patří už do té II. ligy. Nevím proč, ale tak nějak mi ta Rolska s Medvědem a Lexusem připadají luxusnější. Ale to bude jako se vším, 100 lidí, 100 názorů, každý máme svoje

Odkaz ke komentáři

Tak tohle Michale nejsem schopen pochopit. U takového vozu opravdu nevím. Ale jak to vždy píšu: 100 lidí, 100 chtí, 100 názorů

Myslím tím ten příspěvek nad tímto alá Brabus 700 kobyl

Editováno: , autor: Palo
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...