Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

hajzli, já měl na tacho 11km, když jsem si pro něj dojel. Nehraju, ošulili mně :ph34r:

No tak toto bych asi tak úplně nemusel mít, ale taky jsem Palo spíše na takový auta, co se ti taky líbí. Nějakej sportovní shit bych nebral.

Vloženo
hajzli, já měl na tacho 11km, když jsem si pro něj dojel. Nehraju, ošulili mně :ph34r:

No tak toto bych asi tak úplně nemusel mít, ale taky jsem Palo spíše na takový auta, co se ti taky líbí. Nějakej sportovní shit bych nebral.

A co by si bral?

Maybach 62S nebo ho oživíme úpravou od Brabusu, či jen v základu Mercedes S 500 4M Long (http://magazin.auto.cz/testy/mercedes-benz-s-500-4-m-long-kancelar-na-ctyrech-kolech.html) a nebo jen trochu kratší, za to sportovnější S65AMG nebo nějaký Lexus LS či GS a nebo pán raději Bentey z Continentální serie a nebo Arnage serie také není k zahození, ale Bentley je už tak trochu předražený šupák (počkáme na Vittoria co nám poví :smich: )

Vloženo (editace)
cena neni tak hrozná, ale kdo pak má vydržovat toho řidiče, přeci si to nebude majitel řídit sám že :smich:

Koupíš mi ho Jaroušku? Budu tě vozit a rád ;)

Klidně a rááád Járo, velmi rád bych s tím jezdil sám :wub:

Editováno: , autor: Palo
Vloženo
taky mám raději takový ty pohodlný velký mrchy. Ještě bych tam tak přidal Jagu, Audi a BMW

Tome já Audi miluju, Jaguárky také mohu, BMW je krásná, ale pořád to podle mne spolu s tím Benteyem patří už do té II. ligy. Nevím proč, ale tak nějak mi ta Rolska s Medvědem a Lexusem připadají luxusnější. Ale to bude jako se vším, 100 lidí, 100 názorů, každý máme svoje

Vloženo
Doprdele ... tak sem si mohl dat lyzovacku v rakousku a mit k tomu pujcenou RS6ku a ja nedostal volno v praci :( No neposralo by Vas ?

By jsi se nestydel tam s tim jet? lol

Vloženo (editace)

Tak tohle Michale nejsem schopen pochopit. U takového vozu opravdu nevím. Ale jak to vždy píšu: 100 lidí, 100 chtí, 100 názorů

Myslím tím ten příspěvek nad tímto alá Brabus 700 kobyl

Editováno: , autor: Palo
Vloženo

By mne zajímalo, jestli se to ještě vůbec po těch úpravách je schopno prodrat trochu terénem a nebo už jen tvrdý povrch? Tam pro tu rychlost 240km/h asi bude potřeba poladit podvozek jinak, že? ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...