kaja 1.9tdi Vloženo 17. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 No tak dám další fotky,at je na co koukat,ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Ježišmarja...ty barevny jsou divny ale jinak moc pěkné řezivo!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 jako samičky pěkný, to je jediný co by mě na motorky táhlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja 1.9tdi Vloženo 17. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Ježišmarja...ty barevny jsou divny ale jinak moc pěkné řezivo!!! Najdu naký s kozačkama a dám ti je sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 :palec2: :w00t1: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Koukám že už jsem opravdu pěkně profláknutej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 hmmm, jsem cerstvy majitel motorky a porad jsem si rikal proc jsem si ji blbec koupil. A jak se divam na fotky tak uz vim :prc: Ta na tom sherocu, to je ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 A co pak jsi si koupil za hracku nebo zbran? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 no po dlouhém rozhodování jsem si pořídil Hondu XRV 750 Africa Twin. Sice z 90 roku,ale je dost zachovalá a jede hodně dobře. Někdy až moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Dej foto ne ? Ať vídíme jak je zachovalá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Joo africa je moc pekny a pohodlny vozitko.... Vybral jsi dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 to je fotka kdyz jsem ji kupoval. Dalsi fotky mam jen z mobilu a to v desne kvalite. Foceni bude az na dalsi vyjizce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Moc pekna, vypada velmi zachovale. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 mohu potvrtit :prc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 (editace) jo, dík. sice má sem tam nějakou mouchu,ale na to že je jí 19 let.... ale je to obr a to ještě bude mít vzadu 42l kufřík a vepředu padáky. Tak uvidíme časem co se z ní vyklube, nalítal jsem na ní zatím jen cca400km a spokojenost. Ale teda už teď vidím, že to bude drahý koníček. jen to oblečení byl děs,ale zas to nebude na chvílu,že. Editováno: 23. Březen 2009, autor: Robil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.