Lukas_TDI Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Tak včera večer na táborským okruhu v noci .... uražená olejová vana o takovej ten držák co je na přenosné značky ... bych se z toho posr.l ... z povinýho asi nic nedostanu a od silničářů taky asi ne co??? Volal jsem na policajty (když se to stalo) a ty prej o tom věďí že to tam je ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 a je tam nějaká značka nebo upozornění? A měl jsi si to vyfotit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 (editace) Vyfoť situaci a pak žádej škodu po příslušné správě silnic a s těma policajtama to taky dořeš, nezájem že o tom vědí měli by s Tebou udělat zápis a vyšetřit to a uděůat příslušné kroky, takže například je donutit aby to odstranili nebo označili Editováno: 24. Duben 2009, autor: Borg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mršťa Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 ať to s tebou cajti sepíšou a pak běž na správu silnic. ta ti to zaplatí. nebo aspoň mně zaplatili, když sem přednim kolem vjel na uvolněnej kanál, on se zvedl a prorazil mi gumu na zadnim kole a ohnul alu disk... bohužel sem neudělal geošku a po roce sem zjistil, že je trochu hlá náprava moje blbost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.