Lukas_TDI Vloženo 24. Duben 2009 Vloženo 24. Duben 2009 Tak včera večer na táborským okruhu v noci .... uražená olejová vana o takovej ten držák co je na přenosné značky ... bych se z toho posr.l ... z povinýho asi nic nedostanu a od silničářů taky asi ne co??? Volal jsem na policajty (když se to stalo) a ty prej o tom věďí že to tam je ..... Citovat
Marek Vloženo 24. Duben 2009 Vloženo 24. Duben 2009 a je tam nějaká značka nebo upozornění? A měl jsi si to vyfotit... Citovat
Borg Vloženo 24. Duben 2009 Vloženo 24. Duben 2009 (editace) Vyfoť situaci a pak žádej škodu po příslušné správě silnic a s těma policajtama to taky dořeš, nezájem že o tom vědí měli by s Tebou udělat zápis a vyšetřit to a uděůat příslušné kroky, takže například je donutit aby to odstranili nebo označili Editováno: 24. Duben 2009, autor: Borg Citovat
mršťa Vloženo 24. Duben 2009 Vloženo 24. Duben 2009 ať to s tebou cajti sepíšou a pak běž na správu silnic. ta ti to zaplatí. nebo aspoň mně zaplatili, když sem přednim kolem vjel na uvolněnej kanál, on se zvedl a prorazil mi gumu na zadnim kole a ohnul alu disk... bohužel sem neudělal geošku a po roce sem zjistil, že je trochu hlá náprava moje blbost... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.