MichalF Vloženo 14. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 A je tam VALE !!!! A komentator .... "Je to PACIENT, neee doktor :D !!! " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 tak tohle uz je na me malinko moc!! neskutecny posledni dve kola a posledni zatacku jsem taky uz nepobral, jsou to magori a Vale?? Neuveritelny co predvadi!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Jojo ... jako sem mel husinu co tam predvadeli !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 ja uzasny, ze ac jsou z jedne staje tak se bohuzel "asi nemaji moc v lasce" ale asi i kvuli tomu jsou ty souboje takovy a navic asi Valeho hodne tlacilo dopredu, ze chtel Lorenza porazit doma :-) zatim jednoznacne nej letosni zavod a asi se mame jeste na co tesit Jinak Stoner vypadal, ze zkolabuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 koukám radši než na F1 , paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 ja uz posledni dobou taky, a kdyz je to jako dnes tak je to jasna volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 ještě, že se to střídá, ale od F1 jsem už párkrát odešel, od GP letos ještě nee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 ještě, že se to střídá, ale od F1 jsem už párkrát odešel, od GP letos ještě nee hele ja to mam uplne stejny, na 125 temer nekoukam na 250 jen kvuli Peskovi a Abrahamovi a MotoGP sleduji pokazde kdyz jsem u tv a fandim Valemu:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 tak Valemu fandím taky od tý doby co šel do Yamahy, ale už bylo na čase, aby se mu někdo přiblížil, hned je to zajímavější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 ja mu fandil, uz od te doby co zacinal v celem serialu ale kdyz pak prechazel do jasne slabe Yamahy jsem byl zvedavej jak to dopadne a on vazen zajede na vsem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 15. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Jojo ja mu zacal fandit kdyz byl ve 125kach ... a jak pak postupoval, to byla radost sledovat. Pak v honde uz nemel motivaci kdyz nemel konkurenci, tak presne jak pisete ... slaba Yamaha a on opet exceloval a exceluje, proste RADOST koukat jak on jezdi ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 46 :worthy je to fakt pan jezdec a to včera předvedl :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 teda ja ho osobne moc nemusim ale vcera ordinoval paradne teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 http://www.youtube.com/watch?v=zJwS78tBCFs nadhera!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 tohle je zase smula, to jsem ani nevedel http://sport.idnes.cz/video-motocyklista-s...6_motorsport_ot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Tak jak sem psal na chatách , dali jsme si záznam a ty poslední kola opravdu infarktový, poslední zatáčku už jsme řvali s mladou oba a nejvíc nás rozsekali ti Valeho mechoši, to jejich skákání tam :D Parádní závod a komentář o pacientovi taky čupr Jen mě už nebaví, jak v každým závodě, kde je Stoner na bedně, zmiňujou slovenské kořeny jeho ženy... F1 už mě nebere, neviděl jsem poslední 3 závody, je to královna nudy, ne motorsportu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Pánové, nevíte někdo který z jezdců má nejvíc tytulů MS Superbiku? Nějak se ke správné odpovědi nemůžu dopracovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Pokud jde o tytuly, tak myslim, ze nikdo nema ani jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 a jéje. samozřejmě, že titulů. nevím jak mě ta potvora "y" mohla skočit. No, podle všeho by to měl být Carl Fogarty - 4x. Ale nevím jistě, jestli nekdo nemá víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Jj 4x vyhral celej rocnik a ma 59 vyher v zavodech ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 pak jsou možnosti Edwards a Bayliss. ale pokud se nepletu, tak Bayliss byl 3x a Edwards jen 2x???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 (editace) Jj Foggy..A pak jak pises Bayliss... Edwards nemel tak pekne rozjeto.. Tohle ste cetli..? http://sport.idnes.cz/smrz-vyhral-v-misanu..._motorsport_elv Editováno: 21. Červen 2009, autor: Martyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Jj Smrzak velka parada !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 dnes byl 4, na ty Superbiky je taky super pokoukani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.