Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Přespání v HK 25 členové hlasovali

1. 1. P?espíte??

• P?espím v aut?, ve stanu nebo na tráv?
      19
    • Pojedu dom?
      6

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Jako hlavní cena ve fotbale bude MOJE OCTAVIA :smich: NÉÉÉ...DĚLÁM SI PRČU!

si myslím.. :smich:

Dej do tomboly tu Fábku. Stejně s ní nejezdíte. :smich:

• Autor

Me by stacilo jen jeji turbo, co rikas? lol

Von by si tu rezavou herku stejne nikdo nevzal romco kol5

Já jo Jirko. Btw. značku mám v kufru. :palec2:

novy turbo Lubo :feve:

tak ako mi písal rolbař ... a bude to 14t. :help: :help: :feve: ... na druhú stranu v škodovke je to za 40 :help:

Rosťiku ses poklad kol5

• Autor
tak ako mi písal rolbař ... a bude to 14t. :help: :help: :feve: ... na druhú stranu v škodovke je to za 40 :help:

tak tak, skodovka ma cenovku nejakych 36900 :aggressive:

Tak když nechcete Octavii tak dostanete párek v rohliku!

MichalK: oprav to prosím v podpisu začátek akce kol5

Romane : konečně normální cena :palec2:

Evers: doraziš?

Romane, každopádně nabízím pomocnou ruku, mám to k tobě asi nejblíž, případně snad můžu sehnat i nějaké cateringové věci

... první slovo platí a další lezou z gatí :p :p :p ...z toho už se nevyvlečeš kemo :aggressive:

Jardo: děkuju moc.S Tebou počítám taky.Ted mi volala Zdenka a hřiště je zablokované za 200,-Kč na celej den.V ceně je elektrika,bouda s lednici a zázemim-supr cena! Takže díky Markovi který měl ten skvělej nápad se snad povede uddělat i doprovodný program.Nechci aby se jen chlastalo a jedlo...chci diskotéku,sport a večer třeba i překvapení...půlnoční ale to necháme osudu...

Snížek mě v tom snad pomuže.Skája mi taky slíbil že přijede takže vše je na nejlepší cestě.

tak to čumím Romane ...to bude fakt official ŠHHK :palec2:

Upraveno od krozo

nějaký drahý ne, to u nás je 190,- za hodinu :specool:

Je to super nápad. To bude bomba. :palec2:

může se přidat? vypadá to na zajímavou akci :palec2:

Jardo: děkuju moc.S Tebou počítám taky.Ted mi volala Zdenka a hřiště je zablokované za 200,-Kč na celej den.V ceně je elektrika,bouda s lednici a zázemim-supr cena! Takže díky Markovi který měl ten skvělej nápad se snad povede uddělat i doprovodný program.Nechci aby se jen chlastalo a jedlo...chci diskotéku,sport a večer třeba i překvapení...půlnoční ale to necháme osudu...

Snížek mě v tom snad pomuže.Skája mi taky slíbil že přijede takže vše je na nejlepší cestě.

Ale no tak Romčo...furt mě tady nechval ;) , nebo tam se mnou nebude nikdo mluvit..jak s protekčňákem :help: ..občas se zadaří..no...hele a neměl by jsi to nahlásit na Národní výbor..jako oslavu narozenin/ to je teď hit v TV /.......a pak můžeme udělat spanilou jízdu po vsi :smich::smich: i když ta bude probíhat průběžně s příjezdy a odjezdy účastníků.....chudáci sousedí :help: ...doufám, že jsou tolerantní..hodně tolerantní lol a taky že tam máš tolerantní Obecní policii ;) ...kurňa to bude...jen ten sport..chjo..no co budeto sice jako v Kamaňáku 3...ale za tu prdel to stojí..... :smich:

No děláte sice z toho prdel ale myslim že to bude největší sraz zpřízněných duši hned po ŠKODAHOME.Dnes večer nafotim prostředi kde všechno se to bude odehrávát a mohla by z toho vzejit tradice...no nebudu předbíhat a dáme tomu jako na začátku viceméně volnější průběh...

Romane volnej průběh? To je cesta ne ke sportu ale k pípě a grilu.....:)

Romčo ty máš zákaz na Skype ? nebo ti to nejede. ;)

Hele bude to bez bab, nebo si je tam přitáhnem sebou aby měl kdo mejt t nádobí...

Rosťa je bůh , nezapomněl na mne :worthy

Hele bude to bez bab, nebo si je tam přitáhnem sebou aby měl kdo mejt t nádobí...

Nádobí umeje J.A.R.....a i u toho zazpívá...jak tu někdo již psal :smich: jinak ruce papírový tácky to jistě ne?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.