Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Přespání v HK 25 členové hlasovali

1. 1. P?espíte??

• P?espím v aut?, ve stanu nebo na tráv?
      19
    • Pojedu dom?
      6

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Jako hlavní cena ve fotbale bude MOJE OCTAVIA :smich: NÉÉÉ...DĚLÁM SI PRČU!

si myslím.. :smich:

Dej do tomboly tu Fábku. Stejně s ní nejezdíte. :smich:

• Autor

Me by stacilo jen jeji turbo, co rikas? lol

Von by si tu rezavou herku stejne nikdo nevzal romco kol5

Já jo Jirko. Btw. značku mám v kufru. :palec2:

novy turbo Lubo :feve:

tak ako mi písal rolbař ... a bude to 14t. :help: :help: :feve: ... na druhú stranu v škodovke je to za 40 :help:

Rosťiku ses poklad kol5

• Autor
tak ako mi písal rolbař ... a bude to 14t. :help: :help: :feve: ... na druhú stranu v škodovke je to za 40 :help:

tak tak, skodovka ma cenovku nejakych 36900 :aggressive:

Tak když nechcete Octavii tak dostanete párek v rohliku!

MichalK: oprav to prosím v podpisu začátek akce kol5

Romane : konečně normální cena :palec2:

Evers: doraziš?

Romane, každopádně nabízím pomocnou ruku, mám to k tobě asi nejblíž, případně snad můžu sehnat i nějaké cateringové věci

... první slovo platí a další lezou z gatí :p :p :p ...z toho už se nevyvlečeš kemo :aggressive:

Jardo: děkuju moc.S Tebou počítám taky.Ted mi volala Zdenka a hřiště je zablokované za 200,-Kč na celej den.V ceně je elektrika,bouda s lednici a zázemim-supr cena! Takže díky Markovi který měl ten skvělej nápad se snad povede uddělat i doprovodný program.Nechci aby se jen chlastalo a jedlo...chci diskotéku,sport a večer třeba i překvapení...půlnoční ale to necháme osudu...

Snížek mě v tom snad pomuže.Skája mi taky slíbil že přijede takže vše je na nejlepší cestě.

tak to čumím Romane ...to bude fakt official ŠHHK :palec2:

Upraveno od krozo

nějaký drahý ne, to u nás je 190,- za hodinu :specool:

Je to super nápad. To bude bomba. :palec2:

může se přidat? vypadá to na zajímavou akci :palec2:

Jardo: děkuju moc.S Tebou počítám taky.Ted mi volala Zdenka a hřiště je zablokované za 200,-Kč na celej den.V ceně je elektrika,bouda s lednici a zázemim-supr cena! Takže díky Markovi který měl ten skvělej nápad se snad povede uddělat i doprovodný program.Nechci aby se jen chlastalo a jedlo...chci diskotéku,sport a večer třeba i překvapení...půlnoční ale to necháme osudu...

Snížek mě v tom snad pomuže.Skája mi taky slíbil že přijede takže vše je na nejlepší cestě.

Ale no tak Romčo...furt mě tady nechval ;) , nebo tam se mnou nebude nikdo mluvit..jak s protekčňákem :help: ..občas se zadaří..no...hele a neměl by jsi to nahlásit na Národní výbor..jako oslavu narozenin/ to je teď hit v TV /.......a pak můžeme udělat spanilou jízdu po vsi :smich::smich: i když ta bude probíhat průběžně s příjezdy a odjezdy účastníků.....chudáci sousedí :help: ...doufám, že jsou tolerantní..hodně tolerantní lol a taky že tam máš tolerantní Obecní policii ;) ...kurňa to bude...jen ten sport..chjo..no co budeto sice jako v Kamaňáku 3...ale za tu prdel to stojí..... :smich:

No děláte sice z toho prdel ale myslim že to bude největší sraz zpřízněných duši hned po ŠKODAHOME.Dnes večer nafotim prostředi kde všechno se to bude odehrávát a mohla by z toho vzejit tradice...no nebudu předbíhat a dáme tomu jako na začátku viceméně volnější průběh...

Romane volnej průběh? To je cesta ne ke sportu ale k pípě a grilu.....:)

Romčo ty máš zákaz na Skype ? nebo ti to nejede. ;)

Hele bude to bez bab, nebo si je tam přitáhnem sebou aby měl kdo mejt t nádobí...

Rosťa je bůh , nezapomněl na mne :worthy

Hele bude to bez bab, nebo si je tam přitáhnem sebou aby měl kdo mejt t nádobí...

Nádobí umeje J.A.R.....a i u toho zazpívá...jak tu někdo již psal :smich: jinak ruce papírový tácky to jistě ne?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.