Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Přespání v HK 25 členové hlasovali

1. 1. P?espíte??

• P?espím v aut?, ve stanu nebo na tráv?
      19
    • Pojedu dom?
      6

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Hele bude to bez bab, nebo si je tam přitáhnem sebou aby měl kdo mejt t nádobí...

Bude to s babama. :palec2:

A nepřeháněj..... ;):smich:

ale no ták kurňa řeklo se bez bab tak bez bab..Vlasto.....daj sem flašu rumu a mazej dom :)

Já jsem nic takovýho neslyšel Marku. '' Bez Bab '' :smich: :smich:

To pak nebude ono :feve: ..víš že pravá láska je jen a pouze mezi muži ;) ...pozn. JSEM ŠŤASTNĚ ŽENATEJ !!! SE ŽENOU!!!! :)

Upraveno od Marek

Já se podřídím ale to mi neprojde. :feve:

ale jo ukaž kdo je doma pánem....:)

• Autor

noo tak uprimne, planovali jsem to bez bab, jen par bab, aby pomohly s pripravama a tak lol . Aby to bylo jako na skodahome tedka, tam to bylo vicemene bez bab...

Chlapce,chlapci!!! Je to bez bab.Z holkama mužou přijet jen oslavenci a pak jedině Rosta a Burek(Lukyn) takže Inka a Lucka určitě ano protože bude potřeba Zdence pomoct.Zatim je to jenom návrh a kdyby s tim oslavenci souhlasili tak bych to tak nechal.Fotky sem nahraju navečer. :)

Romane: amen....

tak potvrzuji svou ucast at se deje co se dee. moc dekuju za pozvani. akce bude urcite luxusni. tesim se jako malej kluk uz ted.

Takže 75% oslav proběhne tady v malebném místečku poblíž kostela kol5 Slíbeny fotečky jsou zde:

Hřiště a celej plac okolo je zajištěný na celý den od rána jen pro nás.Se Snížkem domluvim stan a gril a Krozo se nám postará o muziku.

post-6947-1242668144_thumb.jpg

post-6947-1242668170_thumb.jpg

post-6947-1242668193_thumb.jpg

post-6947-1242668220_thumb.jpg

post-6947-1242668246_thumb.jpg

post-6947-1242669511_thumb.jpg

Upraveno od Romariooo

jidlo tentokrat nebude zajistovat tomas? :D

To je luxus čeče. To vypadá že to budem dělat častěji. :palec2: Krásnej krb s přístřeškem.

hmmm...to vypadá minimálně vyhovujícně :palec2:

Přesně tak kluci.MAXIMÁLNÍ LUXUS.Je to 500 metru od bytovky kde bydlim.Půlka aut bude zaparkovaná za zavřenýma vratama na zámkové dlažbě a zbytek bude na hřiští.

Den předtím nechám posekat trávnik a udělám připravy ohledně jidla piti a tak.Kluci mě s tim pomužou a já myslim že to je na dobré cestě.

post-6947-1242668765_thumb.jpg

TAK TO NEMÁ CHYBU ROMANE......

Přesně tak kluci.MAXIMÁLNÍ LUXUS.Je to 500 metru od bytovky kde bydlim.Půlka aut bude zaparkovaná za zavřenýma vratama na zámkové dlažbě a zbytek bude na hřiští.

Den předtím nechám posekat trávnik a udělám připravy ohledně jidla piti a tak.Kluci mě s tim pomužou a já myslim že to je na dobré cestě.

Tak toho pána to vyloženě baví. :palec2:

Marku: Ty si děláš sice prdelale já o tom vážně jeden moment uvažoval.Ale je fakt že být Brnákama tak to udělám protože vyjde to pak levněji ty náklady na dopravu a i s parkováním nebude problém...bude se moct pit ale hlavně mě nesmíte poblinkat zahrádku :smich:

eště si bude vymejšlet, zahrádka se musí hnojit :p

Prdelky moje milovany! Dnes sem dám fotečky jak to na tom hřišti vypadá at se mužete připravit na fotbalové utkání hvězd nynějšího fora...

Jinak jako další disciplina bude badminton,možná stolní tenis a v neposlední řadě pettang nebo jak se to píše-to s těma koulema.Tak si myslim že o zábavu bude postaráno! :palec2:

to asi myslíš peting, ale ten není tak úplně s koulema lol

Tak Tome 1x to stačilo napsat.... :smich::palec2:

jak to tak čtu,bude to mega akce roku :palec2:

Vitovi z toho praskne ....

S Viktorem se znám osobně a problém v tom nevidim ale kdyby chtěl přispět finančně tak to mužeme pojmout ještě vic megalomansky...dobrej nápad Tome.Zavolám mu!!!

Jardo: děkuju moc.S Tebou počítám taky.Ted mi volala Zdenka a hřiště je zablokované za 200,-Kč na celej den.V ceně je elektrika,bouda s lednici a zázemim-supr cena! Takže díky Markovi který měl ten skvělej nápad se snad povede uddělat i doprovodný program.Nechci aby se jen chlastalo a jedlo...chci diskotéku,sport a večer třeba i překvapení...půlnoční ale to necháme osudu...

Snížek mě v tom snad pomuže.Skája mi taky slíbil že přijede takže vše je na nejlepší cestě.

hele, ale jestli bude striptýz, tak asi by byl vhodnější někdo jinej než ty :smich:

Jasně zavolej ale ať tam nepřijede tím Frantíkem, jinak mu ho místní rozeberou. :smich: :smich: :smich::p

Upraveno od Rosťa19

Romane to je luxusní plac na narozeninovou megapárty, se už těšim jak malej Romariooo :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.