baurak Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ja teda 90% jezdim na Shell VPower Diesel, ale ted tam mam 2 nebo treti 3 nadrz od OMV a mam o litr vetsi spotrebu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marceliusis Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 u VERVY je pravda že mín čmoudí, natankoval jsem minulou nádrž u TANK GO 24.80diesel a když jsem to vitočil z 1500 na 2000 aseplo turbo tak za mnou byla kouřová clona jak blázen a ted nic a myslím že ta Verva opravdu líp i jede. VIFu se může dát i víc dokonce píšou že se snadpředávkování nijak neprojevý ale mě bylo při dekarbonizaci ve firmě doporučeno aditivum jedno na po 4 tankováních. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Ja davam dve vicka VIFu pri kazdem tankovani... Bylo ti doporuceno davat VIF jen kazde 4 tankovani? Tim chce nekdo rici, ze pri castem davani VIFu se muze neco pokazit...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Ne, urcite se nic nepokazi, taky davam jednou za 3 tankovani, myslim, ze to staci, kdyz tankujes normalni naftu a ne nejakou JZD. V zime davam vicko na kazdou nadrz, ale ted v lete ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marceliusis Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Nebylo mi to dovysvětleno do podrobna ale pán očividně věděl o čem mluví i proto že to byl mistr na učnáku automechaniků a ukazoval mi tam rozdíly v naftě z roku 96 a dneska - DNEŠNÍ neni mastná a málo maže proto se přidává aditivum a podle toho se i vyhodnocoval test viz. vejš.. Dokonce mi řikal jaká byla norma maziva v naftě dříve odhadem 1.13mg/l a dnes je 0.030mg je to jen tak neni to přesný.. Takže to aditivum bude dobrý dávat aby se to mazalo ale asi ne zas pořád krom zimy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 AGIP mám po cestě domů tak to jednou schválně zkusim a poreferuju.Do ted jsem bral a beru Vervu i když naposledy jsem vzal od LukOilu(JETka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marceliusis Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Dneska p ocestě domu z práce cca 60km jsem furt čučel do zádu když jsem přidával a tahal za auto a musim potvrdit že to auto minimálně hulí a vlastně spíš ne... Nevím co to v naftě způsobuje ale vyberu si u Shellky dárečky za body a beru VERVU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Tankuji jen Vervu nebo Shell VPD a začal jsem ještě přidávat na každou nádrž VIF. Přiznám se, že mě zatím ani neláká ten Agip vyzkoušet. Spíš mě mrzí, že nemá v ČR prémiovou naftu OMV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Nebylo mi to dovysvětleno do podrobna ale pán očividně věděl o čem mluví i proto že to byl mistr na učnáku automechaniků a ukazoval mi tam rozdíly v naftě z roku 96 a dneska - DNEŠNÍ neni mastná a málo maže proto se přidává aditivum a podle toho se i vyhodnocoval test viz. vejš.. Dokonce mi řikal jaká byla norma maziva v naftě dříve odhadem 1.13mg/l a dnes je 0.030mg je to jen tak neni to přesný.. Takže to aditivum bude dobrý dávat aby se to mazalo ale asi ne zas pořád krom zimy. a ty čísla v mg/l a mg, to je čeho? Jablek, hrušek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marceliusis Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 co pa já vim - jsem chemik.. nějaký složky co se přidává do nafty k mazivosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 dyť ani nevíš o čem mluvíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marceliusis Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Jak si na to přišel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buml Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 (editace) toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil. Editováno: 25. Červenec 2009, autor: buml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 15. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Po 2 nadrzi jsem se tez vratil k VERVE. Verva od Benziny se mi zda LEPSI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marceliusis Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 (editace) Jen jim to ted jde nějak nahoru já u nás v Praze našel Vervu za 27.50,- a teďv pondělí už byla za 29.00,- Editováno: 21. Červen 2009, autor: Marceliusis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 (editace) Mám DieselTECH již 3. plnou a řekl bych že se mírně snížila hlučnost motoru. Jestli to má v sobě nějaký přídavný aditiva... tím líp Jinak cena: 1.7.2009 v Kolíně 26,80kč/litr Editováno: 3. Červenec 2009, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marceliusis Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 No každopádně když ně na reakci motoru tak posuzujukvalitu nafty dle kouře, protože když mi to někdy zabírá z menších otáček tak to kouří jak ďas a Verva, Shell skoro vůbec. Ale mám ten dojem že se to liší i co do benzinky protože jsem před 14ti dny tankoval Vervu ve Vrchlabí a kouřila dost a v Praze ta samá nafta a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 tak jsem dnes dal poprvé plnou VERVY ( 27,50), tak jsem zvědav, snad mě nezklame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 Od ty doby, co liju aditiva do nafty, tak rozdil mezi jednotlivyma benzinkama nepoznam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.