baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Nazdar Jiříku. Jak je? zdar péto ucitva poklona pane velkotovarniku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 kuwa fakt se těším na zítra jak sviňa počasíčko vychází uplně luxusně....no kurwááááá : : : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 kuwa fakt se těším na zítra jak sviňa počasíčko vychází uplně luxusně....no kurwááááá : : : kurvy chlast a chlebicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 kuwa fakt se těším na zítra jak sviňa počasíčko vychází uplně luxusně....no kurwááááá : : : kurvy chlast a chlebicky jj stará dobrá hláška.....přesně tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Nazdar Jiříku. Jak je? zdar péto Bídáku, jakto, že nejedeš zítra? Já se těšil jak pokecáme péto,jel bych,ale slavím narozeniny,bylo to už dlouho domluveno,na pokec bude ještě dost času hned třeba příští sobotu je sraz v Příbrami a následný víkend je praha Letnany ajsem registrovany,tak doraž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Nazdar Jiříku. Jak je? zdar péto ucitva poklona pane velkotovarniku uctivost pane kplego .......jo opětovně vše nej k svátku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 jj stará dobrá hláška.....přesně tak tak tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 péto,jel bych,ale slavím narozeniny,bylo to už dlouho domluveno,na pokec bude ještě dost času hned třeba příští sobotu je sraz v Příbrami a následný víkend je praha Letnany ajsem registrovany,tak doraž tak pribram mozna jo...ale letnany asi ne coz me sere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 uctivost pane kplego .......jo opětovně vše nej k svátku dekuji pane.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Nazdar Jiříku. Jak je? zdar péto ucitva poklona pane velkotovarniku uctivost pane kplego .......jo opětovně vše nej k svátku já neveděl že Baui je Heřman tož vše nej pane Baui Heřmane Jiřiků čůůůs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 péto,jel bych,ale slavím narozeniny,bylo to už dlouho domluveno,na pokec bude ještě dost času hned třeba příští sobotu je sraz v Příbrami a následný víkend je praha Letnany ajsem registrovany,tak doraž tak pribram mozna jo...ale letnany asi ne coz me sere byl jsem přemluven,tak zkusím letnany nočku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 já neveděl že Baui je Heřman tož vše nej pane Baui Heřmane Jiřiků čůůůs uz to nehul draku... ty ses dobrej Jarmil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 byl jsem přemluven,tak zkusím letnany nočku to tam je taky jo...ja myslel ze je to jen pres den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Nazdar Jiříku. Jak je? zdar péto ucitva poklona pane velkotovarniku uctivost pane kplego .......jo opětovně vše nej k svátku já neveděl že Baui je Heřman tož vše nej pane Baui Heřmane Jiřiků čůůůs néné Márty pátek bláznů svátek a tak každý týden slavíme s bauím jinák čáááááááááágo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 péto,jel bych,ale slavím narozeniny,bylo to už dlouho domluveno,na pokec bude ještě dost času hned třeba příští sobotu je sraz v Příbrami a následný víkend je praha Letnany ajsem registrovany,tak doraž No tak to jo. A dovoluju si popřát vše nej ikdyž mám pocit, že s mírným zpožděním, ale nějak jsem nestíhal Hoď mi nějaký info o těch Letňanech, Příbram nemůžu, protože slaví Péťa narozky, ale Letňany v pohodě a je to kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 uz to nehul draku... ty ses dobrej Jarmil já to fakt neveděl baui sorry za jméno se nestyd....ja si z něj prdel dělat nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 néné Márty pátek bláznů svátek a tak každý týden slavíme s bauím jinák čáááááááááágo presne tak takovej nas svatecni dan...chodime do prace v kvadrech a davame si drahe dary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 byl jsem přemluven,tak zkusím letnany nočku to tam je taky jo...ja myslel ze je to jen pres den právě ,že je letos poprvé,přes den tam nemám co dělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 néné Márty pátek bláznů svátek a tak každý týden slavíme s bauím jinák čáááááááááágo presne tak takovej nas svatecni dan...chodime do prace v kvadrech a davame si drahe dary Si Vás nějak v tom kvádru neumím představit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 uz to nehul draku... ty ses dobrej Jarmil já to fakt neveděl baui sorry za jméno se nestyd....ja si z něj prdel dělat nebudu tak velky zas neni aby sis z nej mohl delat prdel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 néné Márty pátek bláznů svátek a tak každý týden slavíme s bauím jinák čáááááááááágo jóó takhle vy to máte pořešený :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Si Vás nějak v tom kvádru neumím představit mas spatnou predstavivost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Si Vás nějak v tom kvádru neumím představit mas spatnou predstavivost Asi jo, budu na tom muset zapracovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 právě ,že je letos poprvé,přes den tam nemám co dělat tak to potom joooo.to jsem vubec nevedel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 jóó takhle vy to máte pořešený :D jasne ze to mame poreseny...ty medialni zmrde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky