Host MichalF Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Ma to neco pres 1gb ... ted tam ale nic dalsiho netece ... Soubory : video_ts.bup video_ts.ifo video_ts.vob vts_01_0.bup vts_01_0.ifo vts_01_1.vob tot vse ... kdo to DVD ma co tam chybi za soubory a jak sou velkem pls ?> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 dle meho je ten 0101 malej a nebo tam jeste jeden chybi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 dle meho je ten 0101 malej a nebo tam jeste jeden chybi 977MB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 dle meho je ten 0101 malej a nebo tam jeste jeden chybi 977MB to vim kolik ma... ale nevim kolik ma mit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 dle meho je ten 0101 malej a nebo tam jeste jeden chybi 977MB to vim kolik ma... ale nevim kolik ma mit No ja taky ne a nikdo tu s nama koukam nemluvi !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 No ja taky ne a nikdo tu s nama koukam nemluvi !!! taky sleduji...a jeste zjistuji ze kolega posral co mohl tak ze mam o dalsi praci navic kua Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 No ja taky ne a nikdo tu s nama koukam nemluvi !!! taky sleduji...a jeste zjistuji ze kolega posral co mohl tak ze mam o dalsi praci navic kua Ja Ti rikal ze to nestihnes .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Ja Ti rikal ze to nestihnes .... ale snad jo...teda doufam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Ja Ti rikal ze to nestihnes .... ale snad jo...teda doufam Nekoukej slečně na kozy a pracuj a za chvíli to máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 kluci já ho mám, ale taky doma no nebral jsem ten ntb do práce ...a to jsem si ráno říkal nikdonic nepíše tak ho brát nebudu... @bauí a nebo sis pro něj mohl dojet ke mě do práce.... hele dnes večer jdu ještě dělat do fitka tak to nestihnu ráno se na to podívám a napíšu v kolik co má mít a nebo možná večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Ja Ti rikal ze to nestihnes .... ale snad jo...teda doufam Nekoukej slečně na kozy a pracuj a za chvíli to máš makam jak muzu tomu ver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 kluci já ho mám, ale taky doma no nebral jsem ten ntb do práce ...a to jsem si ráno říkal nikdonic nepíše tak ho brát nebudu...@bauí a nebo sis pro něj mohl dojet ke mě do práce.... hele dnes večer jdu ještě dělat do fitka tak to nestihnu ráno se na to podívám a napíšu v kolik co má mít a nebo možná večer tak mas ho v praci nebo ne...ted to nejak nechapu?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 makam jak muzu tomu ver Ti to věřím když máš jet na hory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 makam jak muzu tomu ver Ti to věřím když máš jet na hory Nestihne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 makam jak muzu tomu ver Ti to věřím když máš jet na hory a jeste ten kolega to tady zmrsknul...kun jeden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Dneska koukam vsichni spi :-) nebo makaj :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Dneska koukam vsichni spi :-) nebo makaj :-) no ja makam...ale nevypada to tak co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Dneska koukam vsichni spi :-) nebo makaj :-) no ja makam...ale nevypada to tak co Ja taky makam :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Na kompletni vytlumeni prednich dveri by mi melo stacit 2mx1m tlumiciho matrose ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 nemám jinak bych ho to tam asi hodil ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 nemám jinak bych ho to tam asi hodil ne tak proc bych k tobe jezdil do prace?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Na kompletni vytlumeni prednich dveri by mi melo stacit 2mx1m tlumiciho matrose ne ? zkus Badyse nebo Zbynka Ti budou vědět a copak máš za tlumící materiál??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 nemám jinak bych ho to tam asi hodil ne tak proc bych k tobe jezdil do prace?? sem myslel včera si mi mohl říct a já bych to donesl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 sem myslel včera si mi mohl říct a já bych to donesl aha ja myslel dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 stačilo říci a měl bych ho tu i dnes...vitto se neozval tak jsem si do práce vzal jen svačinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky