BadyS Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 no to je klasika,rychlá změna počasí tak to su rád...já už myslel že su divnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 no to je klasika,rychlá změna počasí tak to su rád...já už myslel že su divnej ale jo zo seš,ale nevyhne se ani tobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Ahoj, lidi. O výkendu jsem si nechal vyměnit prachový filtr, každému kdo to nedělá doporučuji koukejte jak vypadal vis. foto humus. Jinak návod a další fotky zde: http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/prachovyFiltr.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Byl bílej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 hmmm tos ho tam měl od novoty ne? jinak ja ten plast ani nesundávam...nadzvednu a vyměnim...se s tím moc jebeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 To je dost možný nevím jestly ho dřívější majitel někdy měnil, takže možná má najeto 140 000km ) Já sním najel 80 000km. No spousta lidí ani neví, že něco takového v autě je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Ahoj, lidi. O výkendu jsem si nechal vyměnit prachový filtr, každému kdo to nedělá doporučuji koukejte jak vypadal vis. foto humus. Jinak návod a další fotky zde: http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/prachovyFiltr.htm no síla to ti to už ani nemohlo fučet do auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 No spousta lidí ani neví, že něco takového v autě je. jj tak to je.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 To je dost možný nevím jestly ho dřívější majitel někdy měnil, takže možná má najeto 140 000km ) Já sním najel 80 000km. No spousta lidí ani neví, že něco takového v autě je. No vetsine lidi to meni pri prohlidkach v origo servise Pokud mas servisku, urcite ten filtr nema 140000km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 No servisku nemám. To máte pravdu fučelo to fakt mnohem huře teď je v autě krásné klima fakt paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 http://img230.imageshack.us/my.php?image=p10106782yz.jpg Kolecko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 He he, ten filtr vypadal skoro jako muj když ho Garny vyndal, říkal že na něj při výměnách asi pozapoměli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Brej vecir ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 dobrý večer.tady je op5 narváno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 dobrý večer.tady je op5 narváno Ahoj .. jojo je tu naval ! Snad to server unese ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Tak ta dvoumotorova mrcha na nove ve zpravach nemela chybu, sikulove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Tak ta dvoumotorova mrcha na nove ve zpravach nemela chybu, sikulove Jo jo byla super, panečku a já chci fáčko prodat, blbost koupim ještě jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Tak ta dvoumotorova mrcha na nove ve zpravach nemela chybu, sikulove kuwa ja to zrovna neviděl :-( zasranej mobil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Tak ta dvoumotorova mrcha na nove ve zpravach nemela chybu, sikulove Jo jo byla super, panečku a já chci fáčko prodat, blbost koupim ještě jedno. Jojo, a muzes ridit ty i zenska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Tak ta dvoumotorova mrcha na nove ve zpravach nemela chybu, sikulove Jo jo byla super, panečku a já chci fáčko prodat, blbost koupim ještě jedno. Jojo, a muzes ridit ty i zenska Nevim kam by jsme dojeli.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Tak ta dvoumotorova mrcha na nove ve zpravach nemela chybu, sikulove kuwa ja to zrovna neviděl :-( zasranej mobil mrkni na nova.cz do archivu, za takovy dve hodky to tam bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 ani já jsem nekouknul na novu.byl jsem mimo.jinak to tu žije tak jsem si otevřel lahvinku červeného a dokud jí neudělám tak budu na compu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 ani já jsem nekouknul na novu.byl jsem mimo.jinak to tu žije tak jsem si otevřel lahvinku červeného a dokud jí neudělám tak budu na compu Hoj A az ji udelas, tak spis na klavesnici, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 i to se může stát,ale dám bacha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 zdravím tě carlosi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky