Dimi-Dimi Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Ahoj Kačorko, jak je?? celkem dobre jak u tebe a co terka, jak ta se ma?? No já se mám .... jak jinak než pracovně a jak se má Terry, asi taky dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Mažu workovat,ale určitě vás tu parkrat zkontroluju. přinď kontrolovat ty workoalkoholíku já Ti dám workouše Ty světélkující lumpe : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Jinak Petre s tou klimou......Mne ta klima ani nespina a na besidce mi Cosby odsrouboval tu krytku,kudy se to tlakuje,je to u chladice a pod tim je takova jakoby kulicka,tak tu mi trochu stlacil dolu(funguje to jako ventilek) a ani prd z toho neuteklo,takze tak jsme poznali,ze je sucho Ahoj Martine Mě spíná, ale aby chladila tak musím mít ovladač úplně "na zimu" aby to foukalo aspoň trochu studený takže na tom asi budu podobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 zdár Dimouši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Peťo řadička bude, sice říkal něco o 300,- ale i tak je to solidní cena.Jinak já ji tam dal a vypadá skvělě. Rámeček jde vyměnit, ale ještě musím o něco málo zkrátit tyč řadící páky, jelikož ten pytel je kratší. Za to, jak parádně padne do ruky, to udělám. Jinak ti to klidně předvedu. Jestli budeš mít dnes odpoledne čas, tak se stavím. Dneska jsem na tom mizerně, ale zítra to půjde . Za těch 300 ji vezmu určitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Nemáš náplň v klimě?? No bohuzel ne Tak naplnit, šup šup ... vedra se blíží NEvíš kdo plní klimy v Bolce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Nemáš náplň v klimě?? No bohuzel ne Tak naplnit, šup šup ... vedra se blíží NEvíš kdo plní klimy v Bolce? Vím a mám číslo, je to v Dobrovicích a stojí to 1000,- bez papíru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Jinak Petre s tou klimou......Mne ta klima ani nespina a na besidce mi Cosby odsrouboval tu krytku,kudy se to tlakuje,je to u chladice a pod tim je takova jakoby kulicka,tak tu mi trochu stlacil dolu(funguje to jako ventilek) a ani prd z toho neuteklo,takze tak jsme poznali,ze je sucho Ahoj Martine Mě spíná, ale aby chladila tak musím mít ovladač úplně "na zimu" aby to foukalo aspoň trochu studený takže na tom asi budu podobně To ne asi,ale urcite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 zdár Dimouši Nazdar pane, jak se vede?? Jak to, že se nepřijedeš podívat na Mimoň, už jsem tě neviděl, ani nepamatuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Nemáš náplň v klimě?? No bohuzel ne Tak naplnit, šup šup ... vedra se blíží NEvíš kdo plní klimy v Bolce? Vím a mám číslo, je to v Dobrovicích a stojí to 1000,- bez papíru Fajn, zítra se podělíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 To ne asi,ale urcite Bohužel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Nemáš náplň v klimě?? No bohuzel ne Tak naplnit, šup šup ... vedra se blíží NEvíš kdo plní klimy v Bolce? Vím a mám číslo, je to v Dobrovicích a stojí to 1000,- bez papíru Fajn, zítra se podělíš NO PROBLEMO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Nemáš náplň v klimě?? No bohuzel ne Tak naplnit, šup šup ... vedra se blíží NEvíš kdo plní klimy v Bolce? Vím a mám číslo, je to v Dobrovicích a stojí to 1000,- bez papíru Fajn, zítra se podělíš NO PROBLEMO Fajn, přeci jenom začíná být teplo a klimy bude třeba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 zdár Dimouši Nazdar pane, jak se vede?? Jak to, že se nepřijedeš podívat na Mimoň, už jsem tě neviděl, ani nepamatuji. zdar Mimon nejedu,mám o víkendu 3x asistence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 zdár Dimouši Nazdar pane, jak se vede?? Jak to, že se nepřijedeš podívat na Mimoň, už jsem tě neviděl, ani nepamatuji. zdar Mimon nejedu,mám o víkendu 3x asistence Špatný špatný, no nic doufám, že se potkáme někdy jindy ... Ale práci zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Nemáš náplň v klimě?? No bohuzel ne Tak naplnit, šup šup ... vedra se blíží NEvíš kdo plní klimy v Bolce? Vím a mám číslo, je to v Dobrovicích a stojí to 1000,- bez papíru Fajn, zítra se podělíš NO PROBLEMO Fajn, přeci jenom začíná být teplo a klimy bude třeba JJ já taky budu plnit, ale přemýšlím, že bych to překopnul na climatronic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 (editace) zdár Dimouši Nazdar pane, jak se vede?? Jak to, že se nepřijedeš podívat na Mimoň, už jsem tě neviděl, ani nepamatuji. zdar Mimon nejedu,mám o víkendu 3x asistence Špatný špatný, no nic doufám, že se potkáme někdy jindy ... Ale práci zdar rád tě uvidím a pokecám ,vidím,že by mohly vyjít Chabry to je následný víkend Editováno: 28. Duben 2006, autor: Sejis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 nejdete se nekdo podivat na utkani v basketu co je do nedele v sazka arene? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 zdár Dimouši Nazdar pane, jak se vede?? Jak to, že se nepřijedeš podívat na Mimoň, už jsem tě neviděl, ani nepamatuji. zdar Mimon nejedu,mám o víkendu 3x asistence Špatný špatný, no nic doufám, že se potkáme někdy jindy ... Ale práci zdar rád tě uvidím a pokecám ,vidím,že by mohly vyjít Chabry to je následný víkend UVIDIM, JESTLI POJEDU, ALE SPIS NE, JELIKOZ PRACE SLECHTI ... KURVA JA BUDU PRESLECHTENY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 nejdete se nekdo podivat na utkani v basketu co je do nedele v sazka arene? Ja se du v nedeli podivat na Blackmore's Night do Lucerny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Ja se du v nedeli podivat na Blackmore's Night do Lucerny to je na mne moc klidne, ale jinac preji tedy pak pekny poslech a podivanou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 a to já se jdu kouknout do zahradní restaurace "U dubu"....plánovaný příjem 6kousků a nazdar bazar : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 nejdete se nekdo podivat na utkani v basketu co je do nedele v sazka arene? Ja se du v nedeli podivat na Blackmore's Night do Lucerny to já jdu více černý noci do lampy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 a to já se jdu kouknout do zahradní restaurace "U dubu"....plánovaný příjem 6kousků a nazdar bazar : no jiste badysku jak jinak u tebe - stale stejny program a vzadna zmena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 no jiste badysku jak jinak u tebe - stale stejny program a vzadna zmena co povídáš...ja už dlouho nebyl :p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky