Přejít na obsah

HOSPODA č.4

baurak

Doporučené příspěvky

pokud to máš rád tak neváhej ;) já dal na Tiesta 500,- a + cesta OV-Pragl a nelituju vůůůbec...v listopadu sem tam zase jak na koňu :D :D :D;)

Mam, a jeste chci jit letos na Claptona a mozna na Guns'n'Roses, podle toho, kdo z nich vubec prijede :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmm, taxem prave mluvil s klukama, jak to teda bude. Mno, sme sice mesic domluveny a dneska sem to tam mel davat, ale pry to nejde. Takze budu mit minimalne 3 tydny doma tlumice, napravu, audio a stredovej tunel, skvely :( Tak trochu sem s tim ehm pocital no. Takze to pak bude i s faceliftem. Ale prehodit tlumice a opravit vyfuk to asi bude chtit jinde, ach jo, mam nejak po nalade :(

to máš jedno já čekám už měsíc na zapojení dvou konektorů :(:(

Odkaz ke komentáři

Hmm, taxem prave mluvil s klukama, jak to teda bude. Mno, sme sice mesic domluveny a dneska sem to tam mel davat, ale pry to nejde. Takze budu mit minimalne 3 tydny doma tlumice, napravu, audio a stredovej tunel, skvely  :(  Tak trochu sem s tim ehm pocital no. Takze to pak bude i s faceliftem. Ale prehodit tlumice a opravit vyfuk to asi bude chtit jinde, ach jo, mam nejak po nalade  :(

Tesil sem se jak malej Jarda, ale je fakt, ze je to dost prace. Ty 2 konektory by se snad daly... :)

Odkaz ke komentáři

Hmm, taxem prave mluvil s klukama, jak to teda bude. Mno, sme sice mesic domluveny a dneska sem to tam mel davat, ale pry to nejde. Takze budu mit minimalne 3 tydny doma tlumice, napravu, audio a stredovej tunel, skvely  :(  Tak trochu sem s tim ehm pocital no. Takze to pak bude i s faceliftem. Ale prehodit tlumice a opravit vyfuk to asi bude chtit jinde, ach jo, mam nejak po nalade  :(

Tesil sem se jak malej Jarda, ale je fakt, ze je to dost prace. Ty 2 konektory by se snad daly... :)

práce tak hodku maximálně ;);) a tak čekám,čekám......až mi dojde trpělivost <_<

Odkaz ke komentáři

práce tak hodku maximálně ;);) a tak čekám,čekám......až mi dojde trpělivost <_<

No v mym pripade je to prace tak den urcite, je toho hodne. A to jeste nepocitam facelift, pac jeste nemam lampy a lakyra je marod :(

Odkaz ke komentáři

btw vcera sem debatil na vrakovisti s manikem, a postupne se rozpovidal, kdyz sem se ptal na podezrely mnozstvi podobne bouchlejch Felicii od Pizza gohome, taxe rozpovidal o pojistovnach, o pripojisteni na xenony, a predelavkach na facelift s xenonama po mensich tukancich, aby se to vyplatilo, a ze tam ma i dilnu a dalo by se to udelat, ze bysme se nak domluvili, no docela sem cumel :angry:

Odkaz ke komentáři

btw vcera sem debatil na vrakovisti s manikem, a postupne se rozpovidal, kdyz sem se ptal na podezrely mnozstvi podobne bouchlejch Felicii od Pizza gohome, taxe rozpovidal o pojistovnach, o pripojisteni na xenony, a predelavkach na facelift s xenonama po mensich tukancich, aby se to vyplatilo, a ze tam ma i dilnu a dalo by se to udelat, ze bysme se nak domluvili, no docela sem cumel :angry:

sem nějak nepochopil :huh:

Odkaz ke komentáři

pokud to máš rád tak neváhej ;) já dal na Tiesta 500,- a + cesta OV-Pragl a nelituju vůůůbec...v listopadu sem tam zase jak na koňu :D :D :D;)

Mam, a jeste chci jit letos na Claptona a mozna na Guns'n'Roses, podle toho, kdo z nich vubec prijede :)

járo aby jsi poznal američana.........tady máš ukázku :smich::smich:

post-31-1146220955.jpg

Odkaz ke komentáři

btw vcera sem debatil na vrakovisti s manikem, a postupne se rozpovidal, kdyz sem se ptal na podezrely mnozstvi podobne bouchlejch Felicii od Pizza gohome, taxe rozpovidal o pojistovnach, o pripojisteni na xenony, a predelavkach na facelift s xenonama po mensich tukancich, aby se to vyplatilo, a ze tam ma i dilnu a dalo by se to udelat, ze bysme se nak domluvili, no docela sem cumel  :angry:

sem nějak nepochopil :huh:

No trochu vysvetloval, jak to chodi. Docela sila. Ty pizza go home tak bily do oci, ze to snad vic neslo. A pojistovna to proplati, asi se to vyplati vsem. No a proste neni problem na pojistovnu udelat facelift, na vrakaci mi rek, ze mi veme dily, co by zbyly, a jeste se na tom vydela. Na pripojistenejch xenonech az 15000 v pohode, no kurvarna hrozna v tyhle zemi :( Jinak jetej kozenej volant, kdyz mu necham svuj, docela peknej za 1000, novej za 2000

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...