krysarr Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 pokud to máš rád tak neváhej já dal na Tiesta 500,- a + cesta OV-Pragl a nelituju vůůůbec...v listopadu sem tam zase jak na koňu :D Mam, a jeste chci jit letos na Claptona a mozna na Guns'n'Roses, podle toho, kdo z nich vubec prijede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Hmm, taxem prave mluvil s klukama, jak to teda bude. Mno, sme sice mesic domluveny a dneska sem to tam mel davat, ale pry to nejde. Takze budu mit minimalne 3 tydny doma tlumice, napravu, audio a stredovej tunel, skvely Tak trochu sem s tim ehm pocital no. Takze to pak bude i s faceliftem. Ale prehodit tlumice a opravit vyfuk to asi bude chtit jinde, ach jo, mam nejak po nalade to máš jedno já čekám už měsíc na zapojení dvou konektorů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Hmm, taxem prave mluvil s klukama, jak to teda bude. Mno, sme sice mesic domluveny a dneska sem to tam mel davat, ale pry to nejde. Takze budu mit minimalne 3 tydny doma tlumice, napravu, audio a stredovej tunel, skvely Tak trochu sem s tim ehm pocital no. Takze to pak bude i s faceliftem. Ale prehodit tlumice a opravit vyfuk to asi bude chtit jinde, ach jo, mam nejak po nalade to máš jedno já čekám už měsíc na zapojení dvou konektorů Tesil sem se jak malej Jarda, ale je fakt, ze je to dost prace. Ty 2 konektory by se snad daly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Tesil sem se jak malej Jarda, ale je fakt, ze je to dost prace. Ty 2 konektory by se snad daly... ses tesil jak malej Jarda Vetrnik co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 a to já se jdu kouknout do zahradní restaurace "U dubu"....plánovaný příjem 6kousků a nazdar bazar : správná volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 drzky hnusny volal jsi nás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Hmm, taxem prave mluvil s klukama, jak to teda bude. Mno, sme sice mesic domluveny a dneska sem to tam mel davat, ale pry to nejde. Takze budu mit minimalne 3 tydny doma tlumice, napravu, audio a stredovej tunel, skvely Tak trochu sem s tim ehm pocital no. Takze to pak bude i s faceliftem. Ale prehodit tlumice a opravit vyfuk to asi bude chtit jinde, ach jo, mam nejak po nalade to máš jedno já čekám už měsíc na zapojení dvou konektorů Tesil sem se jak malej Jarda, ale je fakt, ze je to dost prace. Ty 2 konektory by se snad daly... práce tak hodku maximálně a tak čekám,čekám......až mi dojde trpělivost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Tesil sem se jak malej Jarda, ale je fakt, ze je to dost prace. Ty 2 konektory by se snad daly... ses tesil jak malej Jarda Vetrnik co No, asi se z toho useru, nebo spis poseru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 (editace) parkoviště u Borga Nepovedený zlovolný zmetku já Ti dám parkoviště, hade jeden : Editováno: 28. Duben 2006, autor: Borg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Hmm, taxem prave mluvil s klukama, jak to teda bude. Mno, sme sice mesic domluveny a dneska sem to tam mel davat, ale pry to nejde. Takze budu mit minimalne 3 tydny doma tlumice, napravu, audio a stredovej tunel, skvely Tak trochu sem s tim ehm pocital no. Takze to pak bude i s faceliftem. Ale prehodit tlumice a opravit vyfuk to asi bude chtit jinde, ach jo, mam nejak po nalade to máš jedno já čekám už měsíc na zapojení dvou konektorů Tesil sem se jak malej Jarda, ale je fakt, ze je to dost prace. Ty 2 konektory by se snad daly... práce tak hodku maximálně a tak čekám,čekám......až mi dojde trpělivost No v mym pripade je to prace tak den urcite, je toho hodne. A to jeste nepocitam facelift, pac jeste nemam lampy a lakyra je marod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 btw vcera sem debatil na vrakovisti s manikem, a postupne se rozpovidal, kdyz sem se ptal na podezrely mnozstvi podobne bouchlejch Felicii od Pizza gohome, taxe rozpovidal o pojistovnach, o pripojisteni na xenony, a predelavkach na facelift s xenonama po mensich tukancich, aby se to vyplatilo, a ze tam ma i dilnu a dalo by se to udelat, ze bysme se nak domluvili, no docela sem cumel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 drzky hnusny škytal si? : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 btw vcera sem debatil na vrakovisti s manikem, a postupne se rozpovidal, kdyz sem se ptal na podezrely mnozstvi podobne bouchlejch Felicii od Pizza gohome, taxe rozpovidal o pojistovnach, o pripojisteni na xenony, a predelavkach na facelift s xenonama po mensich tukancich, aby se to vyplatilo, a ze tam ma i dilnu a dalo by se to udelat, ze bysme se nak domluvili, no docela sem cumel sem nějak nepochopil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 parkoviště u Borga Nepovedený zlovolný zmetku já Ti dám parkoviště, hade jeden : : .............a tohle je parkoviště pro kačenku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 pokud to máš rád tak neváhej já dal na Tiesta 500,- a + cesta OV-Pragl a nelituju vůůůbec...v listopadu sem tam zase jak na koňu :D Mam, a jeste chci jit letos na Claptona a mozna na Guns'n'Roses, podle toho, kdo z nich vubec prijede járo aby jsi poznal američana.........tady máš ukázku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 btw vcera sem debatil na vrakovisti s manikem, a postupne se rozpovidal, kdyz sem se ptal na podezrely mnozstvi podobne bouchlejch Felicii od Pizza gohome, taxe rozpovidal o pojistovnach, o pripojisteni na xenony, a predelavkach na facelift s xenonama po mensich tukancich, aby se to vyplatilo, a ze tam ma i dilnu a dalo by se to udelat, ze bysme se nak domluvili, no docela sem cumel sem nějak nepochopil No trochu vysvetloval, jak to chodi. Docela sila. Ty pizza go home tak bily do oci, ze to snad vic neslo. A pojistovna to proplati, asi se to vyplati vsem. No a proste neni problem na pojistovnu udelat facelift, na vrakaci mi rek, ze mi veme dily, co by zbyly, a jeste se na tom vydela. Na pripojistenejch xenonech az 15000 v pohode, no kurvarna hrozna v tyhle zemi Jinak jetej kozenej volant, kdyz mu necham svuj, docela peknej za 1000, novej za 2000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 drzky hnusny škytal si? : ale vubec ne...radsi jsem zakousnul jeden skopek k obedu a zase jsem mazal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 : .............a tohle je parkoviště pro kačenku tak ted vsici budou vedet kde parkuju... ty taky co nevis nevykecas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 parkoviště u Borga Nepovedený zlovolný zmetku já Ti dám parkoviště, hade jeden : : .............a tohle je parkoviště pro kačenku ženský by potřebovali gumový nárazníky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 ženský by potřebovali gumový nárazníky mam pocit, ze by to potrebovali vsichni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 járo aby jsi poznal američana.........tady máš ukázku No, takovejch uz sem videl hodne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 : .............a tohle je parkoviště pro kačenku tak ted vsici budou vedet kde parkuju... ty taky co nevis nevykecas promin,já myslel,že každý ví jak jsi parkovala s maluchem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 járo aby jsi poznal američana.........tady máš ukázku No, takovejch uz sem videl hodne tak že poznáš i němce,že Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 drzky hnusny škytal si? : ale vubec ne...radsi jsem zakousnul jeden skopek k obedu a zase jsem mazal Jen jeden?....to bych kulhal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 promin,já myslel,že každý ví jak jsi parkovala s maluchem ale bylo to tezke se trefit : : : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky