Sejis Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 to já víkendy už neřeším,to bych se musel zbláznit,to víš nonstop provoz je záhul NO TADY JE PROBLÉM V TOM, ŽE DÍLNA JEDE NONSTOP, ALE KONSTRUKCE NE ... SPÍŠ KONSTRUKCE BY NEMĚLA JET NONSTOP tak jedte všichni nonstop a je po problému komiku ... mě stačí, že místo osmi hodin do toho čumím každý den 10 - 12 ... oči jako králík a mozek nechápe ......no to je optimální prac.doba to znám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Dobrý ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Dobrý ráno No dobré ráno, pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Dobrý ráno No dobré ráno, pane Zdar kolego Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Dobrý ráno servůz a koně taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Dobrý ráno No dobré ráno, pane Zdar kolego co děláš večer, nezajdeme někam?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Dobrý ráno No dobré ráno, pane Zdar kolego co děláš večer, nezajdeme někam?? ty koukej pracovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 se posereme jednou z toho papírování .......a ještě šéfa za zády ale za chvílku jede do Neratovic jj posereme...a bude hur...no tak to abych nechal zamest ulice a natahnout cervene koberce na chodniky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 pozdravuj přítelkyni Jo děkuji, budu co se do ní vejde o tom nepochybuji kdy se ukážete No já jedu na škoda home tak se kdzžtak sejdem tam, ale jedu sám. Dano srovnej si toho pána co s tebou bydlí do latě 2Sejis: to bys bral co ( je dokonce i pohledná ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Zdravím právnickou základnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 se posereme jednou z toho papírování .......a ještě šéfa za zády ale za chvílku jede do Neratovic jj posereme...a bude hur...no tak to abych nechal zamest ulice a natahnout cervene koberce na chodniky jojo tak si švihni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 (editace) pozdravuj přítelkyni Jo děkuji, budu co se do ní vejde o tom nepochybuji kdy se ukážete No já jedu na škoda home tak se kdzžtak sejdem tam, ale jedu sám. Dano srovnej si toho pána co s tebou bydlí do latě 2Sejis: to bys bral co ( je dokonce i pohledná ) kamarádovi neéé já tě asi taky srovnám Editováno: 4. Květen 2006, autor: Sejis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 co děláš večer, nezajdeme někam?? člověče, dnes večer jsem plonkovej . Ale dej vědět až dorazíš dom, hodím ty DVD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 pozdravuj přítelkyni Jo děkuji, budu co se do ní vejde o tom nepochybuji kdy se ukážete No já jedu na škoda home tak se kdzžtak sejdem tam, ale jedu sám. Dano srovnej si toho pána co s tebou bydlí do latě 2Sejis: to bys bral co ( je dokonce i pohledná ) kamarádovi neéé já tě asi taky srovnám a hračku malejm dětem taky ne co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 pozdravuj přítelkyni Jo děkuji, budu co se do ní vejde o tom nepochybuji kdy se ukážete No já jedu na škoda home tak se kdzžtak sejdem tam, ale jedu sám. Dano srovnej si toho pána co s tebou bydlí do latě 2Sejis: to bys bral co ( je dokonce i pohledná ) kamarádovi neéé já tě asi taky srovnám a hračku malejm dětem taky ne co takýýý nééééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 co děláš večer, nezajdeme někam?? člověče, dnes večer jsem plonkovej . Ale dej vědět až dorazíš dom, hodím ty DVD o.k. nevadí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 2Sejis: to bys bral co ( je dokonce i pohledná ) kamarádovi neéé já tě asi taky srovnám a hračku malejm dětem taky ne co takýýý nééééé Hele pozor je tu Kačík tak bacha na pusu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 bre dopoledni vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Hele pozor je tu Kačík tak bacha na pusu procpak?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 bre dopoledni vsem Hoj Kačenko, nic to já jen tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 bre dopoledni vsem zdar kachny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Hoj Kačenko, nic to já jen tak no proto Ahojky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 zdar kachny nazdar prďolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 2Sejis: to bys bral co ( je dokonce i pohledná ) kamarádovi neéé já tě asi taky srovnám a hračku malejm dětem taky ne co takýýý nééééé Hele pozor je tu Kačík tak bacha na pusu tak to je jiná .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 zdar kachny nazdar prďolo já ti dám prdolu dostaneš na prdelku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky