Sejis Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 dobre rano zdááár jířo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kos.ina Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Už se mi nějak nechce spát. Pojedu na chaloupku umejt si auto a potom do práce. héézky to máš zařízený To jako jo až na tu praci tam se mi nechce. nemám rád odpolední. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Už se mi nějak nechce spát. Pojedu na chaloupku umejt si auto a potom do práce. héézky to máš zařízený To jako jo až na tu praci tam se mi nechce. nemám rád odpolední. tak to jo a co dělá Radek ,že se tady neobjeví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 hele dˇablajs neschovávej se za kotlem a vylez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 dobre rano čus zdarec pane... jak je po víkendu? celkem pohoda ale jeste bych potreboval neco dospat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kos.ina Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Radek od pondělka do pátku jezdí do večera. Teď se bude nacházet někde kolem Prahy. Jo on a počítač nejde moc dohromady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 dobre rano zdááár jířo ahoj jiri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Radek od pondělka do pátku jezdí do večera. Teď se bude nacházet někde kolem Prahy. Jo on a počítač nejde moc dohromady. tak ho pozdravuj počítačového experta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kos.ina Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Radek od pondělka do pátku jezdí do večera. Teď se bude nacházet někde kolem Prahy. Jo on a počítač nejde moc dohromady. tak ho pozdravuj počítačového experta jj. budu. jdu si pro auto a pojedu. Zatím a mějtě všichni krasný den! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Radek od pondělka do pátku jezdí do večera. Teď se bude nacházet někde kolem Prahy. Jo on a počítač nejde moc dohromady. tak ho pozdravuj počítačového experta jj. budu. jdu si pro auto a pojedu. Zatím a mějtě všichni krasný den! taky se měj a čágo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Dobré ránko všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Dobré ránko všem čus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 hele dˇablajs neschovávej se za kotlem a vylez no to je do ba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Dobré ránko všem nazdarek pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 no to je do ba Zdar Jiří, je mě blbě že nemám ani tužku : tak nestíhám ani moc psát, zasraný širokospektrální antibiotika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 no to je do ba Zdar Jiří, je mě blbě že nemám ani tužku : tak nestíhám ani moc psát, zasraný širokospektrální antibiotika co už jsi zase nemocinkaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 prasky neber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Haloo lidičky nazdárek ve spolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 nazdarek pane Zdar Jiří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Haloo lidičky nazdárek ve spolek zdáááár budwajzr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 co už jsi zase nemocinkaný No už je po nemoci,ale mám díky těm srajdím rozházený zažívání tak je to lehce na pikaču. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Haloo lidičky nazdárek ve spolek hoj pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 čus zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 co už jsi zase nemocinkaný No už je po nemoci,ale mám díky těm srajdím rozházený zažívání tak je to lehce na pikaču. doporučuji smetanové papáníčko,to uklidnuje bříško a střevíčka,neb je vybitá mikroflora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 salam alejkum ve spolek jen tak probíhám bo jsem v práci máme tu brigádníka a tak s ním budu muset projít barák a ukázat mu co vše tu máme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky