Sejis Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 nemam rad praci a to já zase jo jsem workoholic ti to nekdy pripomenu jo kdyz dovolis nééé proboha jenom to né Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 nééé proboha jenom to né no tak vidis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 já čekal,že někoho znásilníš,aby tě odvezl ke Gárnymu .......přijed si pro no-spu na žlučník a nežer mastný Woe On neni problem tam dojet, jenze je mi fakt obstojne blbe (rano sem chtel zustat doma) akorat odsud jede posledni bus v 9 vecer a pak je to na taxika, coz je za 5km na Cernak za 180 Cece, mastny mi vubec neva, mne vadi salatovy vokurky, vlassky vorechy a obcas smetana. No a v sobotu sem si dal smetanovou polivku a vcera rano vorechovou buchtu, a odpoledne sem v IKEI uz lezel na kazdy druhy posteli já jsem byl minulý týden u Gárnyho a cesta z Jarova do Řeporyj,to je zážitek ve špičce za ten čas jsem v Humpolci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 nééé proboha jenom to né no tak vidis už nic akorát pracuji 340 dní v roce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 no nic jdu radsi domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 zdar jak sviňa jenom se z tý práce neposerte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 já jsem byl minulý týden u Gárnyho a cesta z Jarova do Řeporyj,to je zážitek ve špičce za ten čas jsem v Humpolci Jo, to si dovedu predstavit, ja mu to tam vez radsi az v patek pozdejc vecer, ve slejvaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 zdar jak sviňa jenom se z tý práce neposerte Nazdurek Mne moc nechybi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 zdar jak sviňa jenom se z tý práce neposerte zdááááár Kadlé na kole se malá svezla 20 metrů a kolo je v prd--i Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Jirko hoj jak to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 já jsem byl minulý týden u Gárnyho a cesta z Jarova do Řeporyj,to je zážitek ve špičce za ten čas jsem v Humpolci Jo, to si dovedu predstavit, ja mu to tam vez radsi az v patek pozdejc vecer, ve slejvaku jo máš tady u mě pořád tu formulku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Jirko hoj jak to? spadává pořád řetěz,je křivé velké ozubené kolečko a tak to hází ,tak byla smutná ,nevím kde to koupit,zdali se to ještě dá sehnat,musel by se nechat vyměnit celý střed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 no škoda,já to neprojel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 no škoda,já to neprojel to se nedá nic dělat,poletí to asi do popelnice,je to dost starý a asi na to díly nebudou k sehnání..........škoda,jinak je dost zachovalé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 já jsem byl minulý týden u Gárnyho a cesta z Jarova do Řeporyj,to je zážitek ve špičce za ten čas jsem v Humpolci Jo, to si dovedu predstavit, ja mu to tam vez radsi az v patek pozdejc vecer, ve slejvaku jo máš tady u mě pořád tu formulku A jo, do pytleeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Zdar bando je tu někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Zdar bando je tu někdo? Tu som pod ubrusom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Tu som pod ubrusom Zdar jak sviňa Bade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Tu som pod ubrusom Zdar jak sviňa Bade Čágo devile inside jak se máme v brně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Čágo devile inside jak se máme v brně? No celkem to de až na to divný počasí tak jak je u Vás ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Čágo devile inside jak se máme v brně? No celkem to de až na to divný počasí tak jak je u Vás ? Tady je hezky celej den....na vysočině prý chčije a chčije tak to se teším že to zitra bude tady Borqi pry se konaj na výstavišti koncem roku a na jaře nějaké veteranské burzy...nevíš o tom neco náhodou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Tady je hezky celej den....na vysočině prý chčije a chčije tak to se teším že to zitra bude tady Borqi pry se konaj na výstavišti koncem roku a na jaře nějaké veteranské burzy...nevíš o tom neco náhodou? No teď má bejt autotec a tam bývaj i veteráni ,ale na ty burzy se zklusím někoho optat Márty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 No teď má bejt autotec a tam bývaj i veteráni ,ale na ty burzy se zklusím někoho optat Márty jj ale to je pry přimo nějaká motoburza a je tam toho 3 pééérdele jedine co vím vjezd branou č 8 ale kdy?? to nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 jj ale to je pry přimo nějaká motoburza a je tam toho 3 pééérdele jedine co vím vjezd branou č 8 ale kdy?? to nevim No brnknul sem teďka známýmu co vystavují na autotecu a on mi to zjistí přímo přes svůj kontakt na výstavišti měl bych tp vědět asi v pátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 jinak zkus vlítnout ještě sem a hodit případně dotaz http://www.bvv.cz/homepage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky