Borg Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 chceš mi říci,že u vás svítí sluníčko jo čágo dˇablajs Zdar Jiříku, no jistě , vyloženě jak v létě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Bre rano. zdar pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Nevite nekdo jestli se davaj do kokty jen dvoutlacitkovy vystrelovaky, nebo byly i tritalcitkovy jako u fabky?nebo se to lisilo m.r.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 dobre rano panove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 chceš mi říci,že u vás svítí sluníčko jo čágo dˇablajs Zdar Jiříku, no jistě , vyloženě jak v létě tak to jsem nas....j jako ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Brejtro vashnosti To mame pocasi coz, jak loni v cervenci, letos bylo to jaro naky kratky, ted uz prijde rovnou srpen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Nevite nekdo jestli se davaj do kokty jen dvoutlacitkovy vystrelovaky, nebo byly i tritalcitkovy jako u fabky?nebo se to lisilo m.r.? nejsem si jist,ale myslím,že u Vaši sem viděl tří tlačítkový ale teď si fakt jistej nejsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 dobre rano panove dobré dobré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 tak to jsem nas....j jako ...... Tak nech ten humus tam u Vás a dojeď na bábovku nebo spíš teď sou na programu koláčky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 čágo krysarr a jaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 dobre rano panove dobré dobré tak tu tady po rano vazne videt nemusim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 tak to jsem nas....j jako ...... Tak nech ten humus tam u Vás a dojeď na bábovku nebo spíš teď sou na programu koláčky tak dvojnásobně mě budeš po ránu zlobit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Nevite nekdo jestli se davaj do kokty jen dvoutlacitkovy vystrelovaky, nebo byly i tritalcitkovy jako u fabky?nebo se to lisilo m.r.? nejsem si jist,ale myslím,že u Vaši sem viděl tří tlačítkový ale teď si fakt jistej nejsem A nedaj se treba pouzit oba? a nekdo me rikal ze se da i prehodit vnitrek/imobilizer ze stareho klice a dat ho do vystrelovaku , je to pravda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 čágo krysarr a jaster cau, u nas fujtajbl pocasi a 9stupnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 dobre rano panove dobré dobré tak tu tady po rano vazne videt nemusim no já myslel,když to ráno stojí za ho...o ,tak pořádně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 tak dvojnásobně mě budeš po ránu zlobit já a zlobit? Vždyť to ani neumím : : ještě tu vidím i trubičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 čágo krysarr a jaster cau, u nas fujtajbl pocasi a 9stupnu. tady dtto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 A nedaj se treba pouzit oba? a nekdo me rikal ze se da i prehodit vnitrek/imobilizer ze stareho klice a dat ho do vystrelovaku , je to pravda? no prý to jde, zkus se zeptat Vaši , jestli si to on dokonce nedělal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 tak to potom jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 tak dvojnásobně mě budeš po ránu zlobit já a zlobit? Vždyť to ani neumím : : ještě tu vidím i trubičky no právě uličníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 tak to potom jo tak já tě nebudu už zlobit po ránu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 to uz je malinko lepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 no právě uličníku já a uličník? to bude nějaká mejlka : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 no právě uličníku já a uličník? to bude nějaká mejlka : ne radku neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 to uz je malinko lepsi tak se netvař tak ošklivě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky