baurak Vloženo 2. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Ona to stejne bude jeste naka banalita, hlavni problem byla ta lambda. Mozna svicky by to chtelo vymenit, nevim, mozna cidlo chladici kapaliny zase. Sejdo, TDi jedine kvuli spotrebe, mam rad svy ticho k tdi davaj zdarma spunty do usi voe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 jaro hod to ze skaly Sem do toho dal ted dost penez, to uz to radsi rozprodam kup si TDi Ona to stejne bude jeste naka banalita, hlavni problem byla ta lambda. Mozna svicky by to chtelo vymenit, nevim, mozna cidlo chladici kapaliny zase. Sejdo, TDi jedine kvuli spotrebe, mam rad svy ticho vždyt jsi stejně hluchej jako Smetana a slepej jako Dvořák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Zdar jak sviňa ve spolek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Zdar jak sviňa ve spolek. zdár Jířo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Zdar jak sviňa ve spolek. zdravime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 dobré dopoledne vespolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Zdar jak sviňa ve spolek. zdár Jířo Nazdárek, tak už sis připravil ten správnej lístek do urny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 2Sejda a Baui: pche, ja se asi odhlasim z klubu, tohle nemam zapotrebi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 2Sejda a Baui: pche, ja se asi odhlasim z klubu, tohle nemam zapotrebi klidne muzes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Zdar jak sviňa ve spolek. zdár Jířo Nazdárek, tak už sis připravil ten správnej lístek do urny? jistě já se tím netajím ODS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 2Sejda a Baui: pche, ja se asi odhlasim z klubu, tohle nemam zapotrebi tak ahoj Járo ....................kašpare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 mám blízko k ODS ,dělal jsem jim krom jiného zdravot.asist.na mítinku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 2Sejda a Baui: pche, ja se asi odhlasim z klubu, tohle nemam zapotrebi klidne muzes Chaaajzle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 2Sejda a Baui: pche, ja se asi odhlasim z klubu, tohle nemam zapotrebi tak ahoj Járo ....................kašpare Uz mam konecne auto temer podle svejch predstav, takze si to mozna jeste rozmyslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 2Sejda a Baui: pche, ja se asi odhlasim z klubu, tohle nemam zapotrebi tak ahoj Járo ....................kašpare Uz mam konecne auto temer podle svejch predstav, takze si to mozna jeste rozmyslim ........vlk taky sliboval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Zdar kecálisti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Zdar kecálisti Zdar Satan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Zdar kecálisti není možná sám velký čert Lucius ty woe sem se včera málem přeskočil projet kolem Brna fronta jako kráva,cestou z5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 jistě já se tím netajím ODS ja taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Chaaajzle a mazej uz te tu nechci videt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 není možná sám velký čert Lucius ty woe sem se včera málem přeskočil projet kolem Brna fronta jako kráva,cestou z5 To víš měl jsem příjem zboží do kotle hlavně voliče ČSSD a KSČM : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 není možná sám velký čert Lucius ty woe sem se včera málem přeskočil projet kolem Brna fronta jako kráva,cestou z5 To víš měl jsem příjem zboží do kotle hlavně voliče ČSSD a KSČM : jen blbni cesta z5 na piču,samá uzávěra Hranice na Moravě a Nový Jičín,musíš mít nervy jako od jeřábu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 jen blbni cesta z5 na piču,samá uzávěra Hranice na Moravě a Nový Jičín,musíš mít nervy jako od jeřábu jj totálně na pikaču to je, teď konečně začínaj opravovat ty pul roku starý výtluky ze zimy,a banda šulistů u nás odsouhlasila opravu té stoky které říkaj potok, tak budu mít doma veselo,asi tam okolo nich budu chodit s pořádným vobuškem a běda jak nebudou makat,tak je demokraticky zmydlím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Tak ja to nechapu. Vsichni kolem me voli ODS vcetne me,tak to mi pak reknete,kde CSSD teda bere ty hlasy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Tak ja to nechapu. Vsichni kolem me voli ODS vcetne me,tak to mi pak reknete,kde CSSD teda bere ty hlasy ? U dělnický třídy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky