Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Zdar jak sviňa ve spolek ;)

Zdar ušáku... -_--_--_-

Zdar jak svina...hele puňto hod ten popis s fotkama na muj mejl a hodim ti to na autohifi ;):specool: a přepošlu kamošovi něco hledal pro matku

Vloženo
sem mu to poslal ;) chceš to vrznout i tam?

Díkec, na autohifi zatím nemusíš, dovolenka má ještě nějakej den čas... ;)

Kua, koukám ke kolegáčkovi a má nárazník R-RS na Audi 80 od Rieger-Tuningu v akci. Že bych předešel události... :D

Vloženo
Díkec, na autohifi zatím nemusíš, dovolenka má ještě nějakej den čas... ;)

Kua, koukám ke kolegáčkovi a má nárazník R-RS na Audi 80 od Rieger-Tuningu v akci. Že bych předešel události... :D

a uz je neco na obzoru nebo porad nic :(

Vloženo

OK;)

ještě sehnat kabrouše :D :D -_--_-

Vloženo
dotáhni z nemec ;)

Jóóó, to jsem si taky myslel, ale tam jsou ty kabra ve stavu 1A a tomu bohužel odpovídají i ceny, nejlevnější bylo za 13.500,- Eur... :angry::(:unsure:

Vloženo
dotáhni z nemec ;)

Jóóó, to jsem si taky myslel, ale tam jsou ty kabra ve stavu 1A a tomu bohužel odpovídají i ceny, nejlevnější bylo za 13.500,- Eur... :angry::(:unsure:

njn navíc taky cílem tuneru tak jsou v kurzu...a u nás jsou vetšina po smrti :(

Vloženo
Koupil ho jeden maník od nás, potkávám ho denně na státní do Brna a pěkně mě s tím pije krev... B)

jj pamatuju ještě jak měl na sobě šachovnici....vypadá pěkně :specool:

Vloženo
jj pamatuju ještě jak měl na sobě šachovnici....vypadá pěkně :specool:

Jj, pravda, nějaká šachovnice na tym byla... ;)

Týý woe, docela pěknej VT - Roomster... :specool:

858a.jpg

Vloženo
už se těším až někdo postaví hezkého roomstera....třeba ve stylu toho Seat altea jak jezdil na A8 kolečkách ten byl supr ;)

Jj, souhlas, ani nevím, kde ta Davidova Altea skončila... :huh:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...