Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ze bych byl dneska prga? Jsem zvedavej, kdo bude poslega :D

Dobré ránko prdolové -_-

Cau Miho :)

Cau Miho :)

Nazdárek, koukám že je to tady nejaký mrtví. koukal jsem bčera večír po dlouhej době a taky nic moc

• Autor

dobre rano ;)

dobre rano ;)

Hoj pane.

Já se loučím páč musím zase jet do hajzlu a budu makat jako černej

:ph34r:

• Autor
dobre rano ;)

Hoj pane.

Já se loučím páč musím zase jet do hajzlu a budu makat jako černej

:ph34r:

;) tak jo...mej se pekne ;)

Ahoj

A co ty Jiri,co je noveho? Nejaka zaba nova.....co?

Dobré ránko všem , připravte si fšici důkladně pitný režim -_--_--_--_- čeká nás velké hic -_--_--_--_-

Ja uz piju,co to jde

dobre dopoledni vsem :) ale spis nikomu, bo tu zas nikoho nevidiiiim... kde jste kdo?? :p

• Autor
dobre dopoledni vsem :) ale spis nikomu, bo tu zas nikoho nevidiiiim... kde jste kdo?? :p

tadyk

no hura aspon jedna rybicka co se lapila do site :D jak se mame??

• Autor
no hura aspon jedna rybicka co se lapila do site :D jak se mame??

ale tak jde to...ale klimatizace uz nejak divne huci tak doufam ze vydrzi jinak bych tady leknul ;)

tak to ja ani klimu nepotrebuji, bo mamca ma kanclik ve stinu a to je paradicka :)

• Autor
tak to ja ani klimu nepotrebuji, bo mamca ma kanclik ve stinu a to je paradicka :)

jo ty jsem na morave jo...to ja ani nevim

mensi dovolenka, nicmene mamca dela rekonstrukci baraku, tak ji sedim v kancliku - v tom horku je to asi to nejlepsi co muze byt - ani lidi moc nechodi, takze fakt pohoda :)

• Autor
mensi dovolenka, nicmene mamca dela rekonstrukci baraku, tak ji sedim v kancliku - v tom horku je to asi to nejlepsi co muze byt - ani lidi moc nechodi, takze fakt pohoda :)

se mas valet u vody a ne sedet v kanclu... ;)

me to nebavco samotnou se valet nekde u vody... navic tu je ted 37°C a to je fakt hnus pocasi a jeste k temu bezvetri...

• Autor
me to nebavco samotnou se valet nekde u vody... navic tu je ted 37°C a to je fakt hnus pocasi a jeste k temu bezvetri...

to je v praze taky...ale mam pocit ze dnes tady bude asi 80stupnu...sileny ;)

aneb sauna zadarmo :)

• Autor

aneb sauna zadarmo :)

no to jo...nejhorsi je ze vsechno mozny na koupani je uz tak teply ze to vubec neosvezi ;)

tak na to mam taky recept :D u mamky mame takovej super detskej bazinek - nalejes tam studenou vodu - stoprocentni osvezeni a pak jsi na slunicku - kdyz uz je ti teplo tak to zopakujes, jen ted je problem v tom, ze jsou tam delnici :angry:

• Autor
tak na to mam taky recept :D u mamky mame takovej super detskej bazinek - nalejes tam studenou vodu - stoprocentni osvezeni a pak jsi na slunicku - kdyz uz je ti teplo tak to zopakujes, jen ted je problem v tom, ze jsou tam delnici :angry:

tak s delnikama do bazenu ;)

ani nahodou - jsou to nejaci stari a nesympaticti ozralove co delaj jako ze neco delaj, ale pritom toho moc neudelaj...

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.