Borg Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Borgí pošli pár kapek, mě zatím prší tak akorát ze zavlažovače na trávníku, ale na normální deštík to nevypadá ani náhodou, hvězdiček plná obloha docela rád bych tady leje celkem vydatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Trochu mimo mísu: neválí se náhodou někomu doma přebytečný vysoušeč ke klimatizaci (č.dílu 1J0 820191D), mám prasklý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 dobrou všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Dobrou Marťo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 docela rád bych tady leje celkem vydatně a to bydlím celkom nedaleko a deštík ani náznakem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Borgí: k nám to určitě nedojde snad dojde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Dobrou Marťo tobě taky Ivanko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 dobrou všem Brou chlape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 dobrou všem dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 a to bydlím celkom nedaleko a deštík ani náznakem čeče tady taky přestalo, snad k vám něco dorazí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 No nic chlapci,jdu hajat DOBROU NOC A HEZKÉ SNY vám přeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 No nic chlapci,jdu hajat DOBROU NOC A HEZKÉ SNY vám přeji Tobě též dobrou noc a příjemné sny Ivanko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 a to bydlím celkom nedaleko a deštík ani náznakem čeče tady taky přestalo, snad k vám něco dorazí Seš hodnej, že nám taky něco necháš, teď to jenom fouknout správným směrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 No nic chlapci,jdu hajat DOBROU NOC A HEZKÉ SNY vám přeji Dobrou do Kopřivnice?-říkám to dobře? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 No nic chlapci,jdu hajat DOBROU NOC A HEZKÉ SNY vám přeji Dobrou do Kopřivnice?-říkám to dobře? Ne ,ale nic se neděje Franku Do Štramberka Dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 No nic chlapci,jdu hajat DOBROU NOC A HEZKÉ SNY vám přeji Dobrou do Kopřivnice?-říkám to dobře? Ne ,ale nic se neděje Franku Do Štramberka Dobrou Jé, tak to jsem se netrefil jenom o malounký kousíček tak sladké sny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Taky jdu do hajan dobrou všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Taky jdu do hajan dobrou všem Tak zduř pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 nazdárek. Pardubice - spadly tak 3 kapky. Jsem dneska té mojí umyl a navoskoval autí, tak uvidíme jestli v noci něco spadne a bude to zas jak jetel. Akorát jsem zjistil, že je to od asfaltu jak prase a čistič jsem sebou nebral, protože jsem to netušil. Z ní vylezlo, že ¨dělaj cesty kolem Přelouče, tak už se nedivím. Asfalt až do úrpvně okýnek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 bré ránko vespolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 Bré ránko všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 Bre ranko mladezi ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 Bre ranko mladezi ! Nazdar staříku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 zdarec panove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 zdarec panove Ahojky Káťo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky