Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
zdarec panove ;)

Ahojky Káťo ;)-_--_--_-

Hoj Radus :) tak co viiiikend???

Nazdar bando, jak vy jste se meli o vikendu??

Vloženo

heh, u me vyborny, vcera jsem navstivila sraz kluku z karvine a bohumina - naprosta parada, jen prcek se tam zamiloval do jedne kocky a tak se mu moc ani nechtelo domu :)

Vloženo
Zdar Deviloos, tebe sem už taky neviděl, ani enpamatuju.

no to víš věčně někde v prachu a kapku taky zlobil net doma no a v práci ještě telecom se po třech týdnech neuráčil přeložit lajnu -_--_-

Vloženo
zdár jiřino  :D  -_-  jak je  ;)

Ale jo, mám se dle amerického styl úplně výborně, neb za své problémy si každyý může sám. :D

svatá pravda B):D

Vloženo
no to byla doba  :p  :D  čágo dˇablajs  -_-  -_-

se nediv mám ještě skoro zalepený voči Jiříku :D;)-_--_-

tak to jo :D

to já mám po ránu suchý sex ;) malinko mrdám zaměstnance B) to víš týden jsem měl pseudo dovolenou,tak jim otrnulo ;)

Vloženo
no to víš věčně někde v prachu a kapku taky zlobil net doma no a v práci ještě telecom se po třech týdnech neuráčil přeložit lajnu -_--_-

To vis musej se prejmenovavat na O2 tak asi tisknou novy\ loga a na kabely neni cas. :D

Vloženo

to já mám po ránu suchý sex ;) malinko mrdám zaměstnance B) to víš týden jsem měl pseudo dovolenou,tak jim otrnulo ;)

suchý sex lol:smich::smich::smich::smich::smich:

a jak bylo na pseudodovolené?

Vloženo
To vis musej se prejmenovavat na O2 tak asi tisknou novy\ loga a na kabely neni cas. :D

velké bič a malé dvůr na ně :disgust: to totiž dojde jen jeden magor kterej to přepojí v rozvodné sříni v baráku a bude :doh

Vloženo

to já mám po ránu suchý sex ;)  malinko mrdám zaměstnance B) to víš týden jsem měl pseudo dovolenou,tak jim otrnulo  ;)

suchý sex lol:smich::smich::smich::smich::smich:

a jak bylo na pseudodovolené?

kráááásně,relativně klídek-bázén- -_- -pohoda :p

Vloženo
to já mám po ránu suchý sex ;)  malinko mrdám zaměstnance B) to víš týden jsem měl pseudo dovolenou,tak jim otrnulo  ;)

Neni nad to si po ránu pěkně zařvat. B)

to se děje po ránu dost často ;):D

Vloženo
velké bič a malé dvůr na ně :disgust: to totiž dojde jen jeden magor kterej to přepojí v rozvodné sříni v baráku a bude :doh

No jo ale musi vedet kterej kabel a to chce přemejšlet nejmíň tejden a psychickou přípravu. :D

Vloženo
kráááásně,relativně klídek-bázén- -_- -pohoda  :p

tak to má bejt, to je to nejdůležitější na dovolené -_--_--_-

za to dneska,mě to sere :angry:

Vloženo
No jo ale musi vedet kterej kabel a to chce přemejšlet nejmíň tejden a psychickou přípravu. :D

no a pak ještě zjistit kde ta rozvodná skříň vůbec je lol to je tak na několik měsíců při jejich tempu

Vloženo

za to dneska,mě to sere :angry:

a fuj tak to už tak dobrý není :huh:

no zrovna se chystám do hokny tak jsem zvědav co mě tam čeká za překvápka :unsure:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...