Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
......a pokud jako vysat, tak to jedine ananasovej, ale ten je bleeeee

jo ananasový, já si nemohl hned vzpomenout :doh

tak takhle sem to ale u bauiho nemyslela :smich:

tak si to zapis za ouska, ze jedine tropicke ovoce je zaruceny uspech sladke stavicky :p

Vloženo
To máš za pár, musíš chytit šanci za pačesy, dokud tu nejni. :D

pokud nejake ma, tak jo :smich:

Vloženo

Ovsem docela se bavim tim,co jsem tady vyvolal i kdyz bydlim od Prahy asi tak 15 kilometru :D a jen jsem rekl,ze nejsem Prazak :). Hlavne Slovnik mam asi tak stejnej. A jeden spravnej argument je,ze spisovna cestina je spis ta Prazska,nez ta Brnenska,nebo Moravska :).

Vloženo
Ovsem docela se bavim tim,co jsem tady vyvolal i kdyz bydlim od Prahy asi tak 15 kilometru :D a jen jsem rekl,ze nejsem Prazak :). Hlavne Slovnik mam asi tak stejnej. A jeden spravnej argument je,ze spisovna cestina je spis ta Prazska,nez ta Brnenska,nebo Moravska :).

toz moravaci maju svuj jazyk, ze :p to je jasna vec ;) ale ze brnaci se uplne odloucili, tak to uz si dovolili prilis :smich: zas tak velke mesto nejsu aby si tam tvorili sve nareci lolfuck

Vloženo
No co sem koukal na srazech na klubové vozy tak největší zastoupení má A a S, a ted nejednou tu z prahy skoro nikdo nejni. :D

bo rikam, ze su ted na morave, ale to A je tam stale :p

proc mas jen 109kw - tys to jedno kilowato :D pustil na prochazku??

Vloženo
bo rikam, ze su ted na morave, ale to A je tam stale :p

proc mas jen 109kw - tys to jedno kilowato :D pustil na prochazku??

Stále mi tam něco tvoří divný zvuk, tak sem si 1kW ubral, ale hlavně sem to tam dal z recese, jak tady skoro kazdej v popisu ma ty načipovaný kilowaty, tak abych ukázal že se nestydim za nižší výkon. :D

Vloženo

toz to ja se nestydim taky za svuj vykon, ale neumim ho nejak preves na ty KW :smich:lol

Vloženo
Proč máš vlastně novou značku? Na to jak "starý" máš auto je moc nová ne?

toz to mas takhle...

jednou kdyz vyjela z autosalonu, tak si jela pro 2T5 5252 a jelikoz se majitelka rozhodla predstehovat se do jineho nezli MS kraje, tak ji v Praze zmenili SPZ, tedy RZ... mno a tak oktulka uz neni Tckova ale Ackova :smich: takze je na tom lepe, ze :smich::smich::smich::smich:

Vloženo
tak co je to tady, co to zase slyším na nás brňáky??? ;)

ja tu nic neslysim :smich:

Vloženo
toz to mas takhle...

jednou kdyz vyjela z autosalonu, tak si jela pro 2T5 5252 a jelikoz se majitelka rozhodla predstehovat se do jineho nezli MS kraje, tak ji v Praze zmenili SPZ, tedy RZ... mno a tak oktulka uz neni Tckova ale Ackova :smich: takze je na tom lepe, ze :smich::smich::smich::smich:

Nj takze si vlstně pomohla, takze Spíďa má v podstatě Bčkovou oktávku nebo jak? ;)B)

Vloženo
No já to teda slyším, měla by jsis zajít k ušnímu :)

spis zapnout bednicky :smich:

Vloženo
Nj takze si vlstně pomohla, takze Spíďa má v podstatě Bčkovou oktávku nebo jak? ;)B)

spidak je vyjimka - ten ji ma luxusni ;) ve slusovicich byla naprosto bajecna ;)

Vloženo
toz to ja se nestydim taky za svuj vykon, ale neumim ho nejak preves na ty KW :smich:lol

:clap::clap: Tak to bylo vážně dost dobrý. :smich::smich::smich:

Dekuji :worthy

Vloženo
toz to mas takhle...

jednou kdyz vyjela z autosalonu, tak si jela pro 2T5 5252 a jelikoz se majitelka rozhodla predstehovat se do jineho nezli MS kraje, tak ji v Praze zmenili SPZ, tedy RZ... mno a tak oktulka uz neni Tckova ale Ackova  :smich:  takze je na tom lepe, ze  :smich:  :smich:  :smich:  :smich:

SPZka nic neznamená, sice tam je béčko, ale to znamená jako, že je to bestiální, baječná a božská kára

Vloženo
Přesně tak, sice jsem ve Slušovicích nebyl, ale moje Octávečka je naprosto bájená a luxusní!

Kde máš tu fotku novýho čumáku, jak ses někde zmiňova, že jí v avataru vyměníš?

Vloženo
Kde máš tu fotku novýho čumáku, jak ses někde zmiňova, že jí v avataru vyměníš?

pardooon :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...