Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Tak takových nás bylo vícero  ;)  já též  lol

Hlavně aby jsme tak nečinili v neděli... :smich::smich::smich:

No to zcela jistě nebudeme lol-_--_--_--_-

No loučím se musím zajet něco vyřídit na katastr, Mějte se tu , příjemný den všem -_--_--_-

Vloženo
No to zcela jistě nebudeme lol-_--_--_--_-

No loučím se musím zajet něco vyřídit na katastr, Mějte se tu , příjemný den všem -_--_--_-

O.K. Měj se fajn a jeď opatrně... ;)

Vloženo
Nazdárek jak sviňa, tak už se nám to pomalu láme ten tejden huráá.

Zdar jak sviňa... -_--_--_-

Já si dovolím opět jednoho krasavičníka... ;)

005_G.jpg

Vloženo
Nazdárek jak sviňa, tak už se nám to pomalu láme ten tejden huráá.

Zdar jak sviňa... -_--_--_-

Já si dovolím opět jednoho krasavičníka... ;)

Ty seš čéče na ty Cabria nějakej vysazenej. ;)

Vloženo
Ty seš čéča na ty Cabria nějakej vysazenej. ;)

Jj, přesně, Audi 80 (B4) Cabrio, to já můžu všema deseti, stejně jako Oktávky... ;):specool:

091_G.jpg

Vloženo

mete me tu, ale jen na prani spidiho... zdarec vsem

Vloženo
Ahoj katy, cože ? Že jsi nametená...? :huh: A takhle po ránu, jóóó...? :D

toz to zase ne, ale nejak me neni do zpevu - pres dva dny se resila jedna vec, a dalo by se to nazvat z mrtvych vstani a zase opetovne usnuti, takze to psychicky uz nedavam. tak se snazim dat do soboty do kupy, at si uziju aspon prerov. jo jinac sebou beru sestrenku, tak me hosi neudelejte ostudu :p

Vloženo
toz to zase ne, ale nejak me neni do zpevu - pres dva dny se resila jedna vec, a dalo by se to nazvat z mrtvych vstani a zase opetovne usnuti, takze to psychicky uz nedavam. tak se snazim dat do soboty do kupy, at si uziju aspon prerov. jo jinac sebou beru sestrenku, tak me hosi neudelejte ostudu :p

No jasně, u mě to nebylo o moc lepší, ale to jsem tu rozebíral minulý týden... <_<

Na Přerov se docela těším, když nevyšel ten Hradec... -_--_--_-

Vloženo

no tak jako hradec byl luxus :smich: trio martinos je nezapomenutelny lol a cesta do hradce z Ovy taky ne :p jen skoda ze nas tam nebylo vic ;) u tebe se to omlouva, ale ostatni co slibili tak se lekli ze by si kolecka od bahna umazali a radeji si prdelku doma nahrivali :D

beru ten gril, tak kdyztak nejake maso si priprav s sebou ;) jo beres moncu, nebo ju nechavas doma?

Vloženo
no tak jako hradec byl luxus :smich: trio martinos je nezapomenutelny lol a cesta do hradce z Ovy taky ne :p jen skoda ze nas tam nebylo vic ;) u tebe se to omlouva, ale ostatni co slibili tak se lekli ze by si kolecka od bahna umazali a radeji si prdelku doma nahrivali :D

beru ten gril, tak kdyztak nejake maso si priprav s sebou ;) jo beres moncu, nebo ju nechavas doma?

Monika bude v sobotu v práci, takže asi néé... :huh:

Vloženo
Ty seš čéča na ty Cabria nějakej vysazenej.  ;)

Jj, přesně, Audi 80 (B4) Cabrio, to já můžu všema deseti, stejně jako Oktávky... ;):specool:

No to já bych bral Gerchánovo BMW 330. :D

Vloženo
Zdar Káťo.

2All Odhadněte mi čas Praha-Přerov. :D

hojiiik.

tak max tri hodiny

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...