Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

No podle mě tam práce mrštného jazýčku nesmí chybět, stějně tak jako když kluk holce masíruje jazykem pošťáka... :specool:

No nevím, jestli se s touto schopností holky rodí, ale určitě platí, že trénink je v tomto oboru nezbytný... ;)

tak to ja nikda holce nic nemasirovala a ani se k temu nechystam :p

ale k tomu treninku - mam za sebou dvacet lekci, ale mam pocit, ze je stale co zdokonalovat :smich:lol

mnamka - spidi, co ty a ten flip flop lak - nekde ses o tom tady bavil ;) na kdy to planujes??

No pořád nad tím přemejšlím, ale klíčový je, jaký bude auto, kolik bude aut (jestli bude B4 cabrio), jinak v Modřanech celolak flip-flop za 35.000,- Kč je v celku v pohodě... :specool:

Stačí vybrat správnou barvu... ;)

Tak v tom případě pokračujte....

No pořád nad tím přemejšlím, ale klíčový je, jaký bude auto, kolik bude aut (jestli bude B4 cabrio), jinak v Modřanech celolak flip-flop za 35.000,- Kč je v celku v pohodě... :specool:

Stačí vybrat správnou barvu... ;)

nj, ja stale zapominam na to kabro - ale zas na okte to moc lidi nema ;) a ta zelena co byla ves lusovicich na zabe byla fakt mnam...

člověk na chvilku odejde a co neřešíte! :)

Ja teda nejedu  :p

nuz dobra, kdyz jsme u tebe - pribram, pisek nebo mimon?? :p

Vidim to na Pribram a Mimon asi urcite. BTW. kdy to je???

pokracovani za chvili :smich:

Spidi,kdyz jsme u toho celolaku. Kolik to tak vydis na tu moji Vitto barvu....?

tak to ja nikda holce nic nemasirovala a ani se k temu nechystam :p

ale k tomu treninku - mam za sebou dvacet lekci, ale mam pocit, ze je stale co zdokonalovat :smich:lol

No to bych vcelku pochopil, ale zase na jedné nejmenované akci (no na swingers) jsem to sledoval a docela mě to dostalo... ;)

Jj, doporučuji trénovat, opakování je matka moudrosti a otec sériové výroby... lol

nj, ja stale zapominam na to kabro - ale zas na okte to moc lidi nema ;) a ta zelena co byla ves lusovicich na zabe byla fakt mnam...

Jj, ta zelená se mi hóóódně líbila... ;)

Spidi,kdyz jsme u toho celolaku. Kolik to tak vydis na tu moji Vitto barvu....?

Pokud půjdeš do stejné barvy, tak je celolak zbytečnej... :)

mam ho hroznej. Tak ja bych si dal tu Cernou metlu,ta se mi taky libi. Kolik to tak muze stat.........? A na jak dlouho to tak je?

Ta krava,co to mela predemnou,tak se o to asi pekne starala. Svine jedna,vsude je to odreny,pomlaceny atd.

Vidim to na Pribram a Mimon asi urcite. BTW. kdy to je???

mimon nejak 26-27 srpen

pribram 12-13 srpen

No to bych vcelku pochopil, ale zase na jedné nejmenované akci (no na swingers) jsem to sledoval a docela mě to dostalo... ;)

Jj, doporučuji trénovat, opakování je matka moudrosti a otec sériové výroby... lol

bych si to mela zopakovat od prvni lekce :smich: jen model me na to nejak chybi lol

toz swingers zatim za sebou nemam - to exik se me tam snazil dostat, ale nejak s nim nebyla chut :smich:

Ta krava,co to mela predemnou,tak se o to asi pekne starala. Svine jedna,vsude je to odreny,pomlaceny atd.

kochtiku, za to ale nemusela ta majitelka lol staci kdyz to vozidlo dobre nastavila a pak uz okoli se staralo o to, ze to auto je hold pomlaceny... moje na tom neni o nic lip a to vlastni chybou tam toho je jen desetinka lol

bych si to mela zopakovat od prvni lekce :smich: jen model me na to nejak chybi lol

toz swingers zatim za sebou nemam - to exik se me tam snazil dostat, ale nejak s nim nebyla chut :smich:

To se nezapomíná, stějně jako řízení auta... ;):D

To se nezapomíná, stějně jako řízení auta... ;):D

mno hele, nechtela bych bejt v kuzi dalsiho adepta po tak dlouhe odmlce - by hrozila amputace :smich:lol leda to trenovat na bananu, ale to neni teple a tvrde, nicmene stavnate vic nez dost :p

mno hele, nechtela bych bejt v kuzi dalsiho adepta po tak dlouhe odmlce - by hrozila amputace :smich:lol leda to trenovat na bananu, ale to neni teple a tvrde, nicmene stavnate vic nez dost :p

S tím banánem by to šlo... ;) A nebo s okurkou... lol

S tím banánem by to šlo... ;) A nebo s okurkou... lol

jenze to je desne studeny :smich: leda si to naparit, ale pak by se to mohlo zaparit, ze lol

jenze to je desne studeny :smich: leda si to naparit, ale pak by se to mohlo zaparit, ze lol

:smich::smich::smich::smich::smich:

jenze to je desne studeny  :smich:  leda si to naparit, ale pak by se to mohlo zaparit, ze  lol

:smich::smich::smich::smich::smich:

se nesmej, to je vazna vec - si predstav ze by se ti zaparil :smich:

se nesmej, to je vazna vec - si predstav ze by se ti zaparil :smich:

Hmm, tak já už se nesměju... <_<

No nechcu Ti do toho moc kecat, ale s náhražkama to stejně moc dobře nejde, originál je originál... ;)

Hmm, tak já už se nesměju... <_<

No nechcu Ti do toho moc kecat, ale s náhražkama to stejně moc dobře nejde, originál je originál... ;)

nahrazky nebrat lol bych mela zmenit podpis, k benalu by mel prijit aj model na oral :smich::p

nahrazky nebrat lol bych mela zmenit podpis, k benalu by mel prijit aj model na oral :smich::p

Já myslel, že nísto benálu bude banán... :smich:

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.