Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ale jo,jde to. Ale už to bylo i lepší

bylo bylo, ale snad aj nekdy bude ;)

jinac zdar Kochtiku -_-

taky se chystam na RS look,mam uz v garazi narazniky,ale porad nejak nejsou penize na Lack.

Mě stál přední nárazník s lištou i s broušením a kytem a tím okolo 2000,- :D

Což se dá ne?

nicmene ja v pondeli vjela do pole a nejak me vrze naprava, takze neska se jeste na to kluci musi podivat :p

do toho pole to bylo úmyslně?

Nevadí v pohodě, jenom se ještě zeptám přítelkyně.... :D

berem aj petku lol

Super! :D:t

do toho pole to bylo úmyslně?

no jiste - sem si chtela usetrit 10 metru cesty :smich:

Hmm, já jsem chtěl zase lépe zaparkovat, ale nedošlo mi, že cesta je hliněná a že už dlouho prší....... :wallbash:

Hmm, já jsem chtěl zase lépe zaparkovat, ale nedošlo mi, že cesta je hliněná a že už dlouho prší....... :wallbash:

toz to ja jsem vcera v noci vyrazila na projizdku asi tri hodinovou po mokre ceste - hehe, jsem si uzila slalom, bo nam tu vsude poskakovaly zabicky :smich: a obcas jsem to mela aj s fontankou, bo ta voda se nemela uz kam vsakovat, tak nam to zustalo na ceste - auto je sice jak cunatko, ale bylo to fajn odreagovani lol

Zdar lidi, Tak kdo teda jede ten Přerov?

Hmm, já jsem chtěl zase lépe zaparkovat, ale nedošlo mi, že cesta je hliněná a že už dlouho prší.......  :wallbash:

toz to ja jsem vcera v noci vyrazila na projizdku asi tri hodinovou po mokre ceste - hehe, jsem si uzila slalom, bo nam tu vsude poskakovaly zabicky :smich: a obcas jsem to mela aj s fontankou, bo ta voda se nemela uz kam vsakovat, tak nam to zustalo na ceste - auto je sice jak cunatko, ale bylo to fajn odreagovani lol

Ty se ale máš, takovýhle projížďky si dělat, to já se najezdím každej den z práce a do práce a už mě to pěkně neba, pořád ta stejná cesta...

Podle počasí....

Ale jo,jde to. Ale už to bylo i lepší

bylo bylo, ale snad aj nekdy bude ;)

TO určitě

ja a ma posadka :p

Ale možná by se hodil malej seznámek a každej kdo se napíše, tak už musí povinně jet! :)

Podle počasí....

No nevim jestli zjistim rano v 6 jaký bude počasí. :D

Ty se ale máš, takovýhle projížďky si dělat, to já se najezdím každej den z práce a do práce a už mě to pěkně neba, pořád ta stejná cesta...

ono je to jen jednou za cas, ale strasne me to pomaha - aspon myslim na to jak mam ridit, abych do neceho nevjela a ty zabicky me totalne rozesmaly lol nez aby clovek sedel doma a myslel na to co ho trapi, tak j lepsi si procistit hlavinku ;)

Jinak to co máš teď na čumáku je o 110 procent lepší než to hrablo na ten sníh co si tam měl předtim. lol

Ale možná by se hodil malej seznámek a každej kdo se napíše, tak už musí povinně jet! :)

to nepomuze :D

pokud nebudou padat kroupy, tak tam budu - holky se chteji podivat na auta, takze i pres neprizen pocasi hlasam 100% ucast :p

ono je to jen jednou za cas, ale strasne me to pomaha - aspon myslim na to jak mam ridit, abych do neceho nevjela a ty zabicky me totalne rozesmaly lol nez aby clovek sedel doma a myslel na to co ho trapi, tak j lepsi si procistit hlavinku ;)

to jo, naprosto s tebou souhlasím... A nebála jsi se policajtů? Nebo jsou to slušné projíždky?

Jinak to co máš teď na čumáku je o 110 procent lepší než to hrablo na ten sníh co si tam měl předtim. lol

Musím zkušeným okem odhadnout jaký bude počasí.

Jinak děkuji za pochvalu.... -_- ten původní nárazník, to byla ještě mladistvá nerozvážnost... :)

Tak tak občas taky takhel vyrazim v noci jezdit je to totální relax. lol

já hlásím 90% účast... :)

ono je to jen jednou za cas, ale strasne me to pomaha - aspon myslim na to jak mam ridit, abych do neceho nevjela a ty zabicky me totalne rozesmaly  lol nez aby clovek sedel doma a myslel na to co ho trapi, tak j lepsi si procistit hlavinku ;)

Tak tak občas taky takhel vyrazim v noci jezdit je to totální relax. lol

Mě to občas taky po cestě na chatu když jedu sám. Je to dobrej relax akorát naposled jsem před krásným úsekem se zatáčkama dojel traktor :angry:

to jo, naprosto s tebou souhlasím... A nebála jsi se policajtů? Nebo jsou to slušné projíždky?

pany policajty jsem mela dvakrat za prdelkou, ale jezdim tyhle jizdy pomalu, rychlost nastane, az si uvedomim ze mam vztek na vsechno kolem a vcera jsem byla uz tak mimo, ze padesat v devadesatce je u me fakt umeni :smich:

Mě to občas taky po cestě na chatu když jedu sám. Je to dobrej relax akorát naposled jsem před krásným úsekem se zatáčkama dojel traktor :angry:

ja zas mela vcer nejakej bagr v useku kde je stavba - sem to otocila a jela jinudy :p bo za nim bylo bordelu tfuj :disgust:

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.